Yvon Perrin - Mario

• Thread starter Thread starter Bander
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 209
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bander

Újonc
2025. 03. 17.
63
82
LS karakter
Ryan Mitchell
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Yvon Perrin

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Mario

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP, úgy gondolom hogy azért mert GOD-os a jármű nem kéne vele minden illegálosba beleszáguldozni, illetve random többször egymás után elütni az embereket, miközben lőnek ránk a társai. Megértem, hogy ez előny a rendvédelemnek, de a realitástól már a lentebb látható jelenetek nagyon elmentek.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Köszönöm!

• Kedvelés
Reactions: GeboXX és tokaska
Szervusz, nem godos a jármű, a bearcat alapból megvan áldva egy ilyen specifikus tulajdonsággal, hogy sebezhetetlen, és csak 60AL TUD KÖZLEKEDNI, szóval se gurulni, se repülni, sehogy se tud röviden gyorsabban menni. Mivel ha az autó gurul, és nem nézel alapból hátra az egereddel akkor csak egy idő után fordítja meg automatikusan a kamerát, de egyébként kétlem, hogy bármi probléma lenne ezzel, miközben egy háromszor akkora autóval vagyok, nincs mit hozzáfűznöm a továbbiakban.
ece0ad5661cfddcde6e8b775311ceebd.png

Örülök, hogy az AI így állapítja meg, de ez továbbra is egy RP szerver, és azért mert "sebezhetetlen" (script szerint) a kocsi nem kéne derby eventet tartani vele. Nem egy társamat ütötted el, és mentél neki max sebességel a kocsijának.

Itt egy videó például arról, hogy egy katonai páncélozott járművenek is vannak határai bőven:

Egy szó mint száz, nem az a probléma, hogy sebezhetetlen, hanem ahogy használjátok, és a rablásból roncs derby event lesz.

Te felrobbantani, és társait meg sem próbáltad, szóval alapvetően a kontextus nem megy át ahogy látom, közel sincs köze ennek a videónak amit én csináltam, roncsderby eventet senki nem tartott vele, adottságaival éltem, amivel van jogom élni akármikor, hisz nem véletlen lett így megirva ez a script, hogy ne lehessen sebezni, havonta egyszer ha kivan hozva ez a jármű, szerintem nem fogtok belehalni abba a havi egy alkalomba, amikor vagy én, vagy valamelyik társam él a bearcat tulajdonságaival, ami normális keretek között mind a szerveren mind a frakcióban elfogadott, amit én csináltam az teljesen beletartozik az elfogadottság határába, hisz egy lejtőről gurultam rád körülbelül 60km/h órás sebességgel, ha ennyire a realitásra próbálsz hajazni, amit a legtöbbször kell is, de ez nem egy olyan téma, mert nem adottak a tényezők, így felhozhatnám azt is, hogy miért mentél tovább, ha rádgurult körülbelül hét és fél tonna, de ugye a script nem tiltja, nem véletlen lett 60km/h óra a végsebessége sem, a script lehetőséget ad számomra, és számodra is. De nem biztos, hogy élni fogsz vele.

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni!

Elnézve a két klippet mondható hogy helytálló volt Mario cselekvése ebben a kontextusban. Mivel a ti hatástalanitásotok volt a cél, vagy a jármüvetekben való kártevés. Nem azt mondom hogy mostantól minden üldözésnél vagy akcióná ez menjen bármiféle jármüvel rongyoljunk bele abba a személybe vagy a jármüvébe akit elszeretnénk kapni. De jelenleg ezzel a jármüvel "Bearcat" alacsony sebességgel ez megoldható.

Érthető a te állláspontod is Bander érdekes egy cselekvés valóban, viszont helytálló!

@mario Egyedül arra kérlek meg hogy ne ebből álljon a szolgálatban töltött időd hogy a bearcattal mész üldözésre vagy bármi hasonló kaliberü szituációra, erre figyelj!

A panaszt egyéb következmények nélkül zárom!

• Kedvelés
Reactions: ese mario
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.