Te felrobbantani, és társait meg sem próbáltad, szóval alapvetően a kontextus nem megy át ahogy látom, közel sincs köze ennek a videónak amit én csináltam, roncsderby eventet senki nem tartott vele, adottságaival éltem, amivel van jogom élni akármikor, hisz nem véletlen lett így megirva ez a script, hogy ne lehessen sebezni, havonta egyszer ha kivan hozva ez a jármű, szerintem nem fogtok belehalni abba a havi egy alkalomba, amikor vagy én, vagy valamelyik társam él a bearcat tulajdonságaival, ami normális keretek között mind a szerveren mind a frakcióban elfogadott, amit én csináltam az teljesen beletartozik az elfogadottság határába, hisz egy lejtőről gurultam rád körülbelül 60km/h órás sebességgel, ha ennyire a realitásra próbálsz hajazni, amit a legtöbbször kell is, de ez nem egy olyan téma, mert nem adottak a tényezők, így felhozhatnám azt is, hogy miért mentél tovább, ha rádgurult körülbelül hét és fél tonna, de ugye a script nem tiltja, nem véletlen lett 60km/h óra a végsebessége sem, a script lehetőséget ad számomra, és számodra is. De nem biztos, hogy élni fogsz vele.