- 2026. 01. 15.
- 31
- 24
- LS karakter
- Clint Tripp
- LV Karakter
- Clint Tripp
DAWN-CITY l TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT l FRAKCIÓ PÁLYÁZAT
„Erővel, hűséggel.”
Sziasztok! Üdvözlök mindenkit a frakciót megpályázó lapomon, remélem elnyeri mind a bírálók mind a játékosok tetszését a lapom. Engedjétek meg , hogy bemutatkozzak:
„Erővel, hűséggel.”
Sziasztok! Üdvözlök mindenkit a frakciót megpályázó lapomon, remélem elnyeri mind a bírálók mind a játékosok tetszését a lapom. Engedjétek meg , hogy bemutatkozzak:
OOC önéletrajz
Bemutatkozás, valamint magamról:
-Norbinak hívnak, 17 éves vagyok, MTA-t már régebb óta játszom valamint , GTA V. RP szerveren is játszottam , ahol Admin is voltam. A játszott óraim alatt rengeteg tapasztalatot szereztem. Voltam Legális frakciókban is , Rendvédelmi frakciókban is , valamint illegális frakcióban is , nem is egyszer. Jelenleg Református gimnáziumba járok 11. osztályos tanuló vagyok , Honvéd Kadét programon veszek részt, emellett emelt angolt tanulok, illetve mellette már családi vállalkozásunkban besegítek és tanulom azt mert abban képzelem el a jövőmet. Emellett rendszeresen járok konditerembe is. A DAWN-MTA szerverére csak kb. 3 hónapja találtam rá és azóta elég sok időt bele is fektettem, összesen eddig több mint 13.000+ játszott percem van ezidő alatt. Ez bizonyítja , hogy szabadidőm jelentős részét a játékba fektetem, mert már gyerekkorom óta érdekelt minden ami a számítógéppel valamint a játékokkal kapcsolatos. Napi 4-5 akár 6 órát is tudnák játszani ez persze időmtől függ , hogy aznap mennyire zsúfolt a napom. Ebből minden időmet a frakcióra tudnám fordítani és irányítani azt, persze hétvégén ez akár több idő is lehet mert az időm jobban engedi hétvégénként. Szeretnék egy összetartó jól vezetett közösséget kialakítani amelyben a játékosok örömmel játszanak és élvezik azt. Kiválló vezéregyéniségnek tartom magam minden téren , ez köszönhető annak , hogy egy vállalkozást vezető családban születtem , ahol alapból sokat tanultam, valamint 10 éves sportoló múltamnak (Football,MMA).Bemutatkozás, valamint magamról:
IC TERVEK:
-Terrorelhárítási Központ
-A Terrorelhárítási Központ (TEK) frakció célja, hogy a szerveren egy magas szintű, elit rendvédelmi egységet képviseljen, amely a legveszélyesebb helyzetek kezelésére specializálódott. A frakció fő feladata a terrorfenyegetések kezelése, túszmentések végrehajtása, valamint a kiemelten veszélyes bűnözők elfogása RP keretek között.
-A klasszikus rendőrségi munkától eltérően a TEK főként speciális műveletekben, taktikai beavatkozásokban és magas kockázatú akciókban vesz részt. A frakció működése erősen taktikai és nyomozásközpontú, sok IC dokumentációval, megfigyelésekkel, rajtaütésekkel és más rendvédelmi szervekkel (Rendőrség, stb.) való együttműködéssel.
ÁLLOMÁNYFELÉPÍTÉS, HIERARCHIA:
-A frakció alosztályait és beosztásait úgy tervezzük kialakítani, hogy a szerveren elérhető RP lehetőségeket minél jobban ki tudjuk használni. Fontos számunkra, hogy minden játékos számára biztosítsunk tartalmas és élvezetes szerepjátékot.
-A TEK egy szigorúbb, taktikai jellegű RP frakcióként működne, ahol a szűrés, a fegyelem és a szerver szabályainak betartása kiemelten fontos.
A FRAKCIÓ HIERARCHIKUS RENDSZERE
Vezetőség
-Főleader
-Alleader
-Műveleti parancsnok
-kiképzési parancsnok
-Főleader
-Alleader
-Műveleti parancsnok
-kiképzési parancsnok
-Főleader(A szervezet vezetője)
Feladatai:
-Teljes szervezet irányítása
-Terrorellenes műveletek stratégiai vezetője
-Együttműködés a társszervekkel
-Alleader(Vezető helyettes)
Feladatai:
-Belsős ügyek intézése
-Nagyobb ügyek elemzése
-Adminisztratív munka
-Műveleti Igazgatóság (taktikai egységek)
Ez a TEK legismertebb része: a bevetési állomány.
Feladataik:
-terrorcselekmények megakadályozása és felszámolása
-túszmentés
-fegyveres bűnözők elfogása
-magas kockázatú rendőri műveletek végrehajtása
-épület- és járműrohamok
-Kiképzési és Oktatási Egységek
(A TEK saját képzési rendszerrel rendelkezik.)
Feladataik:
-taktikai kiképzés
-lövészeti kiképzés(minél sűrűbben)
-közelharci kiképzés
-taktikai vezetési gyakorlatok(Egyéb járművekhez amelyet különböző Rangokkal lehet elérni)
-Társszervekkel való közös tréningek (pl. NNI,PD,HONVÉDSÉG terrorelhárító egységekkel való közös tréning, hogy a közös műveleteken a rutin és az összetartás meglegyen)
Jellemző alegységek:
-rohamcsoportok
-mesterlövész csoport(ismertebb nevén S.P.S.U):
Ehhez az egységhez speciális vizsga szükséges, így az elitek elitje közé tartozhatsz akik messziről figyelik majd kiiktatják a bűnöző fegyveres szerveket
Céljaim a frakcióval:
-100% megelégedettség: Szeretném ha frakciónkban mindenki elégedett lenne és minden RP után és mindenkinek legyen sikerélménye, célom , hogy megfelelő szakmai tudást elsajátítva nem csak a frakciótagok , hanem a társszervek is elégedettek legyenek minden bevetés után-Fejlődőképesség biztosítás: Szeretném ha a megfelelően kiérdemelt tagok nemcsak rang-up-ot kapnának hanem mellé megfelelő kiképzést is amelyet a rangjától adódó megfelelő szakmai tudással tanusíthat a tagok számára.
-Megfelelő hozzáértő vezetés: Szeretném ha minden tag bírna valami újat tanulni minden alkalommal és ne forduljon meg senki fejében frakcióváltással kapcsolatos gondolat hiszen ha ilyen megtörténne akkor nembiztos , hogy megfelelően vezetett a frakció.
➜Frakció felépítése
(Rangok illetve létszámok)
(Rangok illetve létszámok)
Főigazgató(A szervezet vezetője, Leader)
Feladatai:
-A teljes szervezet irányítása, a terrorellenes műveletek stratégiai vezetése, együttműködés a kormánnyal és más biztonsági szervekkel
Főigazgatú helyettes(A szervezet másodfokú vezetője, Alleader)
Feladatai:
-Belsős ügyek intézése
-Nagyobb ügyek elemzése
-Adminisztratív munka
Műveletparancsnok:
Feladata:
-Bevetések irányítója, utasítására történik a behatolás stb.
További egységek:
-Ezredes
-Alezredes
-Őrnagy
-Százados
-Főhadnagy
-Hadnagy
-Főtörzsőrmester
-Törzsőrmester
-Őrmester
„Ahol más megáll, mi kezdjük.”
Feladatai:
-A teljes szervezet irányítása, a terrorellenes műveletek stratégiai vezetése, együttműködés a kormánnyal és más biztonsági szervekkel
Főigazgatú helyettes(A szervezet másodfokú vezetője, Alleader)
Feladatai:
-Belsős ügyek intézése
-Nagyobb ügyek elemzése
-Adminisztratív munka
Műveletparancsnok:
Feladata:
-Bevetések irányítója, utasítására történik a behatolás stb.
További egységek:
-Ezredes
-Alezredes
-Őrnagy
-Százados
-Főhadnagy
-Hadnagy
-Főtörzsőrmester
-Törzsőrmester
-Őrmester
„Ahol más megáll, mi kezdjük.”
RENDFOKOZATOK , BEOSZTÁSI RENDSZER:
A frakcióban modern rendfokozati rendszer működne, amely a valós rendvédelmi szervezetek struktúrájára épül.
A rendfokozatok az altiszti, tiszti és vezetői beosztások szerint épülnek fel, és minden alosztálynak saját vezetője lenne, akik irányítják az adott részleg RP-jét.
Az előléptetések alapja:
-aktivitás
-fegyelmezett viselkedés
-RP minőség
-csapatmunka
-Látható fejlődés
A rendfokozatok az altiszti, tiszti és vezetői beosztások szerint épülnek fel, és minden alosztálynak saját vezetője lenne, akik irányítják az adott részleg RP-jét.
Az előléptetések alapja:
-aktivitás
-fegyelmezett viselkedés
-RP minőség
-csapatmunka
-Látható fejlődés
Miért engem válasszatok?
-Tisztességesen minden ígéretemet betartva vezetném a frakciót megfelelő hozzáállással. Rendkívül fontos nekem , hogy mindenki jól érezze magát az RP-ken így ebben ilyen téren nagyon maximalista vagyok. Szeretném , hogy a frakció ne fun-ra hanem inkább fegyelemre és szakmaiasságra épüljön , hiszen ez való életben is így van. Úgy hiszem , hogy gondolatmenetem mindezt lehetővé teszi és nem csak ígérkezek.Miért ne engem válasszatok?
-Rendkívül maximalista vagyok és törekszem minden dolgot amit végzek azt a legmegfelelőbb módon tenni, néha ezt már túlzásba is viszem amit utána hamar észre is veszek. Véleményem szerint sokaknak nem jönne be az , amilyen fegyelemmel vezetném a frakciót kiemelném itt azt ha valaki nem ebbe a frakcióba illő dolgot csinál akkor azt valóban szigorúan veszem.Technikai rész:
-Skinek: Mindegyik skin egyenlőre maradni a régi bevállt.
-Mappolás:Természetesen nem szükséges , maradna a Terrorelhárítási központ jelenlegi székhelyén.
Referenciáim:
Seemta V4 illegál
Seemta V4 BMS
Seemta V4 Rendvédelem
DawnMTA Illegál 3x
DawnMTA Rendvédelem
Seemta V4 BMS
Seemta V4 Rendvédelem
DawnMTA Illegál 3x
DawnMTA Rendvédelem
Végszó:
Köszönöm , hogy elolvastad a lapom, több mint valószínű , hogy lesz még benne változás. Legyen szép napod!
„Erővel, hűséggel.”
„Erővel, hűséggel.”
Attachments
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)
.png)
-(1)-(1).png)