Terrorelhárítási központ frakció pályázat

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Nxrbii7

Újonc
2026. 01. 15.
31
24
LS karakter
Clint Tripp
LV Karakter
Clint Tripp

DAWN-CITY l TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT l FRAKCIÓ PÁLYÁZAT
960px-Insigne_du_Terrorelhárítási_Központot_(TEK).svg.png

„Erővel, hűséggel.”
Sziasztok! Üdvözlök mindenkit a frakciót megpályázó lapomon, remélem elnyeri mind a bírálók mind a játékosok tetszését a lapom. Engedjétek meg , hogy bemutatkozzak:

OOC önéletrajz

Bemutatkozás, valamint magamról:

-Norbinak hívnak, 17 éves vagyok, MTA-t már régebb óta játszom valamint , GTA V. RP szerveren is játszottam , ahol Admin is voltam. A játszott óraim alatt rengeteg tapasztalatot szereztem. Voltam Legális frakciókban is , Rendvédelmi frakciókban is , valamint illegális frakcióban is , nem is egyszer. Jelenleg Református gimnáziumba járok 11. osztályos tanuló vagyok , Honvéd Kadét programon veszek részt, emellett emelt angolt tanulok, illetve mellette már családi vállalkozásunkban besegítek és tanulom azt mert abban képzelem el a jövőmet. Emellett rendszeresen járok konditerembe is. A DAWN-MTA szerverére csak kb. 3 hónapja találtam rá és azóta elég sok időt bele is fektettem, összesen eddig több mint 13.000+ játszott percem van ezidő alatt. Ez bizonyítja , hogy szabadidőm jelentős részét a játékba fektetem, mert már gyerekkorom óta érdekelt minden ami a számítógéppel valamint a játékokkal kapcsolatos. Napi 4-5 akár 6 órát is tudnák játszani ez persze időmtől függ , hogy aznap mennyire zsúfolt a napom. Ebből minden időmet a frakcióra tudnám fordítani és irányítani azt, persze hétvégén ez akár több idő is lehet mert az időm jobban engedi hétvégénként. Szeretnék egy összetartó jól vezetett közösséget kialakítani amelyben a játékosok örömmel játszanak és élvezik azt. Kiválló vezéregyéniségnek tartom magam minden téren , ez köszönhető annak , hogy egy vállalkozást vezető családban születtem , ahol alapból sokat tanultam, valamint 10 éves sportoló múltamnak (Football,MMA).

IC TERVEK:

97481 (1) (1).jpg
-A frakció működése szervezetten történne, rangrendszerrel és különböző feladatkörökkel, hogy minden tagnak legyen szerepe a roleplay során. Fontos számomra, hogy ne csak a frakció tagjainak, hanem más játékosoknak is RP lehetőséget teremtsünk, például társszervek bevonása együttműködések formájában.
-Terrorelhárítási Központ

-A Terrorelhárítási Központ (TEK) frakció célja, hogy a szerveren egy magas szintű, elit rendvédelmi egységet képviseljen, amely a legveszélyesebb helyzetek kezelésére specializálódott. A frakció fő feladata a terrorfenyegetések kezelése, túszmentések végrehajtása, valamint a kiemelten veszélyes bűnözők elfogása RP keretek között.

-A klasszikus rendőrségi munkától eltérően a TEK főként speciális műveletekben, taktikai beavatkozásokban és magas kockázatú akciókban vesz részt. A frakció működése erősen taktikai és nyomozásközpontú, sok IC dokumentációval, megfigyelésekkel, rajtaütésekkel és más rendvédelmi szervekkel (Rendőrség, stb.) való együttműködéssel.

ÁLLOMÁNYFELÉPÍTÉS, HIERARCHIA:

-A frakció alosztályait és beosztásait úgy tervezzük kialakítani, hogy a szerveren elérhető RP lehetőségeket minél jobban ki tudjuk használni. Fontos számunkra, hogy minden játékos számára biztosítsunk tartalmas és élvezetes szerepjátékot.

-A TEK egy szigorúbb, taktikai jellegű RP frakcióként működne, ahol a szűrés, a fegyelem és a szerver szabályainak betartása kiemelten fontos.

A FRAKCIÓ HIERARCHIKUS RENDSZERE

Vezetőség
-Főleader
-Alleader
-Műveleti parancsnok
-kiképzési parancsnok

ae707fa7-2580-4cf7-b416-b59c768cf9fa (1).jpg

-Főleader(A szervezet vezetője)

Feladatai:

-Teljes szervezet irányítása
-Terrorellenes műveletek stratégiai vezetője
-Együttműködés a társszervekkel

-Alleader(Vezető helyettes)

Feladatai:

-Belsős ügyek intézése

-Nagyobb ügyek elemzése

-Adminisztratív munka

-Műveleti Igazgatóság (taktikai egységek)
Ez a TEK legismertebb része: a bevetési állomány.

Feladataik:

-terrorcselekmények megakadályozása és felszámolása
-túszmentés
-fegyveres bűnözők elfogása
-magas kockázatú rendőri műveletek végrehajtása
-épület- és járműrohamok

-Kiképzési és Oktatási Egységek
(A TEK saját képzési rendszerrel rendelkezik.)

Feladataik:

-taktikai kiképzés
-lövészeti kiképzés(minél sűrűbben)
-közelharci kiképzés
-taktikai vezetési gyakorlatok(Egyéb járművekhez amelyet különböző Rangokkal lehet elérni)
-Társszervekkel való közös tréningek (pl. NNI,PD,HONVÉDSÉG terrorelhárító egységekkel való közös tréning, hogy a közös műveleteken a rutin és az összetartás meglegyen)

Jellemző alegységek:

-rohamcsoportok
-mesterlövész csoport(ismertebb nevén S.P.S.U):
Ehhez az egységhez speciális vizsga szükséges, így az elitek elitje közé tartozhatsz akik messziről figyelik majd kiiktatják a bűnöző fegyveres szerveket
-kutyás egységek

Céljaim a frakcióval:

-100% megelégedettség: Szeretném ha frakciónkban mindenki elégedett lenne és minden RP után és mindenkinek legyen sikerélménye, célom , hogy megfelelő szakmai tudást elsajátítva nem csak a frakciótagok , hanem a társszervek is elégedettek legyenek minden bevetés után

-
Fejlődőképesség biztosítás: Szeretném ha a megfelelően kiérdemelt tagok nemcsak rang-up-ot kapnának hanem mellé megfelelő kiképzést is amelyet a rangjától adódó megfelelő szakmai tudással tanusíthat a tagok számára.

-
Megfelelő hozzáértő vezetés: Szeretném ha minden tag bírna valami újat tanulni minden alkalommal és ne forduljon meg senki fejében frakcióváltással kapcsolatos gondolat hiszen ha ilyen megtörténne akkor nembiztos , hogy megfelelően vezetett a frakció.
tek200127 (1).jpg

➜Frakció felépítése
(Rangok illetve létszámok)

Főigazgató(A szervezet vezetője, Leader)
Feladatai:

-A teljes szervezet irányítása, a terrorellenes műveletek stratégiai vezetése, együttműködés a kormánnyal és más biztonsági szervekkel

Főigazgatú helyettes(A szervezet másodfokú vezetője, Alleader)
Feladatai:

-Belsős ügyek intézése
-Nagyobb ügyek elemzése
-Adminisztratív munka

Műveletparancsnok:
Feladata:

-Bevetések irányítója, utasítására történik a behatolás stb.

További egységek:
-Ezredes
-Alezredes
-Őrnagy
-Százados
-Főhadnagy
-Hadnagy
-Főtörzsőrmester
-Törzsőrmester
-Őrmester

TEK (2).jpg

„Ahol más megáll, mi kezdjük.”

RENDFOKOZATOK , BEOSZTÁSI RENDSZER:

A frakcióban modern rendfokozati rendszer működne, amely a valós rendvédelmi szervezetek struktúrájára épül.

A rendfokozatok az altiszti, tiszti és vezetői beosztások szerint épülnek fel, és minden alosztálynak saját vezetője lenne, akik irányítják az adott részleg RP-jét.

Az előléptetések alapja:

-aktivitás

-fegyelmezett viselkedés

-RP minőség

-csapatmunka

-Látható fejlődés

Miért engem válasszatok?
-Tisztességesen minden ígéretemet betartva vezetném a frakciót megfelelő hozzáállással. Rendkívül fontos nekem , hogy mindenki jól érezze magát az RP-ken így ebben ilyen téren nagyon maximalista vagyok. Szeretném , hogy a frakció ne fun-ra hanem inkább fegyelemre és szakmaiasságra épüljön , hiszen ez való életben is így van. Úgy hiszem , hogy gondolatmenetem mindezt lehetővé teszi és nem csak ígérkezek.

Miért ne engem válasszatok?
-Rendkívül maximalista vagyok és törekszem minden dolgot amit végzek azt a legmegfelelőbb módon tenni, néha ezt már túlzásba is viszem amit utána hamar észre is veszek. Véleményem szerint sokaknak nem jönne be az , amilyen fegyelemmel vezetném a frakciót kiemelném itt azt ha valaki nem ebbe a frakcióba illő dolgot csinál akkor azt valóban szigorúan veszem.

Technikai rész:

-Skinek: Mindegyik skin egyenlőre maradni a régi bevállt.
-Mappolás:Természetesen nem szükséges , maradna a Terrorelhárítási központ jelenlegi székhelyén.

Referenciáim:

Seemta V4 illegál
Seemta V4 BMS
Seemta V4 Rendvédelem
DawnMTA Illegál 3x
DawnMTA Rendvédelem

Végszó:

Köszönöm , hogy elolvastad a lapom, több mint valószínű , hogy lesz még benne változás. Legyen szép napod!

960px-Insigne_du_Terrorelhárítási_Központot_(TEK).svg.png

„Erővel, hűséggel.”

Attachments

• tek-608396 (1) (1).jpg
    tek-608396 (1) (1).jpg
    49.3 KB · Látta: 23
  • Ismet-bekemenyitettek-a-TEK-kommandosai_22f45db6cce2c14b16060c55f061351d.jpg
    Ismet-bekemenyitettek-a-TEK-kommandosai_22f45db6cce2c14b16060c55f061351d.jpg
    67.4 KB · Látta: 4
  • RS212418__19A0063-scr (1).jpg
    RS212418__19A0063-scr (1).jpg
    587.4 KB · Látta: 4
Utoljára szerkesztve:
Helyesírásokat javítsd szerintem. (ilyen hogy: 'mennyen' és satöbbi nem létezik).

Szia, azok amiket mondtál tényleg léteznek, most az "egységekre" gondolok , viszont a szerveren legjobb tudomásom szerint nem létezik, továbbá szerény véleményem szerint picit rövíd lett. Nézd át még párszor.
Sok sikert!

• Kedvelés
Reactions: Danyh
Szia, azok amiket mondtál tényleg léteznek, most az "egységekre" gondolok , viszont a szerveren legjobb tudomásom szerint nem létezik, továbbá szerény véleményem szerint picit rövíd lett. Nézd át még párszor.
Sok sikert!
A lap még át lesz nézve valamint javítva és bővítve is lesz, az egységek úgymond kitalált egységek , de valóban mindegyik szerep megtörtént már gondolok én itt túszelytésnél kihallgatásra stbb valamint az NNI vel együttműködés és még sorolhatnám, sok sikert neked is.

• Imádom
  • Kedvelés
Reactions: Danyh és !Flare
hali, nem támogatom a lapot. nem értem, hogy a rendfokozatok mért vannak valami egységekként feltűntetve, valamint ezeket az általad kreált egységeket sem. szerintem ezzel nincs megfelelően struktúrálva a frakció, egy kesze-kusza szál ez az egységes rendszer, amit nem lehet kibogozni.

• Kedvelés
Reactions: Nxrbii7
hali, nem támogatom a lapot. nem értem, hogy a rendfokozatok mért vannak valami egységekként feltűntetve, valamint ezeket az általad kreált egységeket sem. szerintem ezzel nincs megfelelően struktúrálva a frakció, egy kesze-kusza szál ez az egységes rendszer, amit nem lehet kibogozni.
Miért, mit ajánlasz mit kéne még változtatni rajta?

• Imádom
Miért, mit ajánlasz mit kéne még változtatni rajta?
a rendfokozatokat (rangok és általad egységként nevezett valamik) teljesen átgondolnám, a fele meg sincs. ezeket a bevetési, tárgyaló, nem tudom milyen egységeket személy szerint kitörölném, vagy más operatív feladatokkal és megnevezéssel ruháznám fel őket. alapvetően azt sem értem, hogy minek vannak ezek. van rajtatok kívül még más rendvédelmi szerv is, az NNI-nek ezekkel az egységekkel pl teret se hagynátok. ha nálatok itt van a felderítő, meg egyéb egység, akkor a társzervekkel való kooperáció 75%-a elveszik.
a formázáson is változtatnék, nagyon sok szerintem ez a színezés, nem letisztult és egységes a lap így.

• Kedvelés
Reactions: Nxrbii7
a rendfokozatokat (rangok és általad egységként nevezett valamik) teljesen átgondolnám, a fele meg sincs. ezeket a bevetési, tárgyaló, nem tudom milyen egységeket személy szerint kitörölném, vagy más operatív feladatokkal és megnevezéssel ruháznám fel őket. alapvetően azt sem értem, hogy minek vannak ezek. van rajtatok kívül még más rendvédelmi szerv is, az NNI-nek ezekkel az egységekkel pl teret se hagynátok. ha nálatok itt van a felderítő, meg egyéb egység, akkor a társzervekkel való kooperáció 75%-a elveszik.
a formázáson is változtatnék, nagyon sok szerintem ez a színezés, nem letisztult és egységes a lap így.
változtatva a lap, törekedtem az átláthatóságra és letisztultságra.

• Menő
Szia!
Sajnálattal közöljük, hogy a frakció pályázatod ezúttal nem került elfogadásra.
Köszönjük a jelentkezésedet, valamint az általad belefektetett időt és energiát.
További sok sikert kívánunk!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.