Tamas PK

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

szekeres1198

Újonc
2025. 04. 01.
59
13
LS karakter
Salvator El Blaine
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Yannis Dimou-Huan Carlos
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Tamas
Panasz oka, leírása, kifejtése:
FK tag voltam nála de ki rakott ami jogos volt és akkor egyet is értettem és bocsánatot is kértem azzal nincs is gond csak azzal , hogy azóta eltelt több mint kettő hét tegnap este/éjjel eszébe jutott , hogy nevet kell változtassak mert , hogy nem vagyok fk tag már nem értem a problémáját mivel amióta nem vagyok FK tag talákoztünk ic-n többször is és üzleteltünk is akkor nem zavarta a nevem egyszer sem és utána sem de most el telt több mint kettő hét és ad egy jailt névváltás indokra ugy hogy fenn sem voltam akkor már a szerveren és nem is volt GRUZ nevem soha ami a frakcióba kell ezzel a névvel játszom amióta regisztráltam a szerverre , most egy unatkozó vagy nem tudom mi problémája van/volt velem miatt több órát el vett a szabad időmből minden jogos indok nélkül .
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Válaszod
Megjegyzés:

Ez a dolog miatt kezdhetem előről a szerveren ic ismerkedéseket és azon belül nem azt csinálhatom amit el terveztem mára mert mehetek papírokat intézni autokat ujra müszakiztattni engedélyek stb stb ... szoval elég sok szabad időmtől fosztott meg jogtalanul

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: hurkagyula
Szia! Kezdjük az elején.
Te a Stepakminda Organizatsia tagja voltál elég sok ideig. Egyik nap a fülembe jutott, hogy te egy másik frakció tagja is vagy. Tehát egyszerre voltál Grúz és Görög illegális frakcióban egy (szerintem) egyszerű amerikai névvel. Ahogy értesültem erről rögtön fel is kerestelek és elbocsájtottalak a frakcióból azzal a tudattal, hogy úgy is tudod mi az a CK (hiszen elolvastad a szabályzatot, mielőtt regisztráltál volna a szerverre), illetve a frakcióból való kirúgás az egyenlő vele. Gondoltam, hogy névváltást kérsz és minden megy tovább a maga módján, hiszen egyből azzal jöttél, hogy intézkedsz, stb. Tegnap előtt viszont láttam, hogy ugyan ezzel a "Huan Carlos" névvel szaladgálsz a szerveren. Ezért raktalak be jailbe.

A másik, ez a medálos, kereskedéses bizniszes téma. Rengeteg emberrel találkozok napi szinten. Rengeteg játékostól veszek ezt-azt, adok el nekik ezt-azt. Nem gondolhatod, hogy majd én egyesével meg fogom jegyezni mindenkinek a nevét és majd 2-3 hét múlva is tudni fogom, hogy "Ja! Igen, emlékszem a srácra, hát tőle vettem egy medált."

És elhiheted, nem azért osztok jailt, mert unatkozok.:D

Nem érted a problémát több mint kettő hét eltelt az , hogy te most más dolgot is bele viszel a dologba nem hinném , hogy változtat a PK nyitás valódi dolgán , ennyi idő után jut eszedbe hogy név váltást kell kérjek hol ott én is és te is napi szinten vagyunk a szerveren shőt olyankor jut eszedbe mikor fent sem vagyok a szerveren hiába írod hogy szabályzat , több ember játszik ugyan azzal a névvel FK után is ha ez szerinted probléma , hogy nem változtattam nevet ne 15 nap múlva jusson már eszedbe !
Bele folyhatunk egymás dolgaiba , hogy te FK tagoknak csak úgy gettelgeted a dolgokat minden féle indok nélkül mert neki pl messze van az autója , vagy öngyilkos RP-T erőltettél más tagokra rá felvétel közben úgy , hogy többször szóltak hogy ezt nem biztos hogy kellene stb stb .

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Szia! Hogyne érteném a problémád. Neked jelenleg az a bajod, hogy jailt kaptál a szerveren NV miatt. Na te most ezt nem szeretnéd valamelyest oknál fogva, pedig leírtam, hogy a frakcióból való kirúgás egyenlő a CK-val. Ami névváltással jár. Ahogy észrevettem te erre nagy ívbe tettél, és játszottál "Huan Carlos" névvel, úgy hogy szinte tudtál mindent a Grúz maffiáról és a Görögről is.
Következő pont, hogy te nem voltál fent amikor osztottam a jailt. Nos, nem kell fent lenned, hogy kapj szankciót.
Bele folyhatunk minden féle dologba, de úgy is én fogok nyerni:D
Nem vagyok angyal, szerintem nem csak én getelem a SAJÁT frakció tagjaim autóját, adok nekik healt, egyebet. Ezt más admin is ugyanúgy megcsinálja a frakció tagjaival. Neked is ugyanúgy geteltem, ahányszor kértél, tehát veled sem tettem kivételt.
Öngyilkos RP-t sosem erőltettem más tagra. Beavatás RP alatt orosz rulettett játszottunk, de ugye neked sikerült mindegyiknek kifagyni, így NEM IS TUDTAD, hogy mi volt az RP, hogyan folytatódott az RP. Te csak a magad kitalált történetével jössz, ami itt ebben a panaszkönyvben nem állja meg a helyét.
Nincs több hozzá fűzni valóm, a jailt jogosan kaptad. Azt javaslom, hogy a szerver szabályzaton fuss végig még egyszer.
Várom a bírálatot. puszpá.

Szóval most mar azt hazudod ,hogy kirúgásnál te mondtad a név váltást ez hazugság te is jól tudod erről sosem esett szó ! És az hogy tud mindent a FK ról megint azt hülyeség szerintem mert kirúgás volt halál is volt szerintem ha valaki meg hal és “feltámad” nem hinnem , hogy emlékszik előző életére ! Az hogy én ki fogytam attól ott minden úgy zajlott és nem találtam ki semmit addig írtam le a sztorit amíg benn voltam játékban ! A emojikat hiába dobálod a szövegbe hergelés képp , szerintem neked is ajánlott lenne a szerver szabályzat át olvasása attól , hogy FK tagok vagytok nem jogosít fel indokolatlan Heal-ra , autó javítás-ra , gettelésre stb stb …
Szóval ismét le írom azzal van a problémám , hogy több mint kettő hét után jut eszedbe a dolog amiről szó sem volt soha sem kirúgásnál sem előtte sem utána , eddig is úgy játszottam azzal a névvel mintha nem is lettem volna FK tag az üzleteknél is ugy viselkedtem mintha sosem láttuk volna egymást !

• Haha
És az hogy tud mindent a FK ról megint azt hülyeség szerintem mert kirúgás volt halál is volt szerintem ha valaki meg hal és “feltámad” nem hinnem , hogy emlékszik előző életére !
Kirúgás volt, CK RP-vel nem! Ugyanaz a név, vagyis tud mindenről. De ha te ilyen HCRP-be tolod a szervert, akkor ajánlom figyelmedbe azt, hogyha ezt neked sikerült leírnod, akkor minden egyes meghalásod után a szerveren kérlek írj névváltást. A karaktered halál után nem tud feltámadni, mi vagy te? Jézus Krisztus? Ha ezt sikerült leírnod, akkor az sem nagy elvárás, hogy minden meghalásod után írsz egy névváltás kérelmet.
A emojikat hiába dobálod a szövegbe hergelés képp
Nem dobálom az emojikat, főleg meg hergelés képp, már mosolyogni sem lehet? Vagy ez neked ekkora hergelés, hogy ki hozza belőled a vadállatot?
szerintem neked is ajánlott lenne a szerver szabályzat át olvasása
Ha nem tudnám a szerver szabályzatot, és nekem át kellene olvasni, akkor nem tartanék ott jelenleg ahol tartok.
eddig is úgy játszottam azzal a névvel mintha nem is lettem volna FK tag az üzleteknél is ugy viselkedtem mintha sosem láttuk volna egymást !
Nem is ismerhettél mert már a nevem megváltozott egy jóideje:D

te úgy látom nem tudod értelmezni a “” jelet gondolkozz már el rajta hogy milyen válaszokat írsz én példának írtam -.-! És azért írtam hogy hiába mert nem hergel azért lett az a szó oda irva hogy HIÁBA sajnos van szöveg értés el probléma ahogy látom !
Jól irod egy jó idelye más a neved de mi akkor üzleteltünk mikor a régi neved volt még de szerintem igen el tértünk a PK valódi okától!
Lehet hogy tudod a szabályzatot csak nem alkalmazod “használod” különben nem csinálnál indokolatlan dolgokat amiket fel soroltam az előbb !
De igen kezdem unni hogy ugyan azt írjuk le állandóan a PK lényege az hogy Ki rugásnál és előtte és utána sem volt szó hogy nekem név váltást kell kérjek , és többször találkoztunk ic-n sosem említetted pedig a több mint kettő hét alatt párszor láttuk egymást most hirtelen 15-16 nap után úgy döntöttèl , hogy zavar téged ez a nevetséges számomra csak !

• Haha
Megjöttem a bírálattal!
Nos a te karaktered @szekeres1198 (Huan_Carlos) egy illegális szervezet oszlopos tagja volt volt, belelátásod a tevékenységekbe.
Amint te is említetted jogosan lettél eltávolitva a frakcióból, tény hogy nem volt CK jail, vagy ténylegesen kivégzés rp csak egy szimpla FK jump szankció 2025. 06. 29.-én. Ne keverjük össze az FK jump indokot a CK-val, mivel nem ugyan az a kettő. Mivel nem történt CK- Characterkill így kicsit furcsállom hogy ennyi idő eltelte után jutott eszébe az adminnak a CK szankció/névváltás.

Mivel már megtörtént a névváltás ez visszacsinálva nem lesz, nem olyan nagyon nagy dolog új iratokat megújítani tehát ez szerintem menni fog.
A panasz részben jogos! @tamas Keress fel a mai nap folyamán discordon egy csevejre.

• Kedvelés
Reactions: szekeres1198
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.