- 2025. 04. 01.
- 59
- 13
- LS karakter
- Salvator El Blaine
Panasztevő InGame neve:
► Yannis Dimou-Huan Carlos ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Tamas ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► FK tag voltam nála de ki rakott ami jogos volt és akkor egyet is értettem és bocsánatot is kértem azzal nincs is gond csak azzal , hogy azóta eltelt több mint kettő hét tegnap este/éjjel eszébe jutott , hogy nevet kell változtassak mert , hogy nem vagyok fk tag már nem értem a problémáját mivel amióta nem vagyok FK tag talákoztünk ic-n többször is és üzleteltünk is akkor nem zavarta a nevem egyszer sem és utána sem de most el telt több mint kettő hét és ad egy jailt névváltás indokra ugy hogy fenn sem voltam akkor már a szerveren és nem is volt GRUZ nevem soha ami a frakcióba kell ezzel a névvel játszom amióta regisztráltam a szerverre , most egy unatkozó vagy nem tudom mi problémája van/volt velem miatt több órát el vett a szabad időmből minden jogos indok nélkül . ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Válaszod ◄
Megjegyzés:
► Ez a dolog miatt kezdhetem előről a szerveren ic ismerkedéseket és azon belül nem azt csinálhatom amit el terveztem mára mert mehetek papírokat intézni autokat ujra müszakiztattni engedélyek stb stb ... szoval elég sok szabad időmtől fosztott meg jogtalanul ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)