- 2026. 02. 14.
- 2
- 2
- LS karakter
- Stjepan Knezevic
Panasztevő InGame neve:
► Stjepan Knezevic◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Den ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
►A tegnap előtti napon (2026.02.13.-án)A frakció társaimmal egy benzinkutat raboltunk ki, mivel nagyon sok hatósági személy volt szolgálatban, ezért egy interiorba menekültünk be, de mivel nem volt időm bemenni, ezért egy tetőn bújtam el. Ekkor valami csoda folytán, ott termett kettő hölgy akik lesokkoltak, bevittek(Miközben vittek az autójukhoz, az akkor éppen szolgálatban lévő admin [Cash]magához teleportált, de valami módon semmit sem mozdultam, szóval szerintem ki lettem MG-zve) Elkezdtük az RP-t, amikor is szóba hoztam hogy nem adom át az SOPMOD M4-em mivel PP-s, csak nem volt nállam a bizonylat, hanem az autóban volt amivel oda mentem. Ezután nagyon törekedett hogy adjam át. Emelett a lőszereim is elakarta venni, mondtam neki hogy vigyen oda az NPC-hez és leadom, erre ő többször is mondta hogy nem, ezután be másoltam neki a szerverszabályzat egyik paragrafusát,(◄Fegyverek drogok, tárgyak elkorruptálodása esetén örökbant kap a korrupt rendőr. Akár maga a játékos is leadhatja az illegális tárgyakat)ez után valamiért egyből megengedte hogy leadjam, de az M4-em még mindig kellett neki. Mivel van Discord Vencordom ezért láttam ahogyan belép csabbaurhoz az egyik voice csatornába, beszéltek kb. másfél percet, majd ki lépett. Ekkor annyit írt OOC-chaten idézem:"a sopmodod már nincs". Ezután AFK indokkal kickelt, majd offline bannolt. Én ezután bejelentkeztem UCP-re hogy megnézzem mi történt a SOP MODDAL, mert volt egy olyan sejtésem hogy törölve lett,és biza igazam lett.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►A bíráló Adminisztrátornak mindent elküldök.◄
Megjegyzés:
►Sok boldogságot, a bíráló adminnak! ◄
►A bíráló Adminisztrátornak mindent elküldök.◄
Megjegyzés:
►Sok boldogságot, a bíráló adminnak! ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)