Stjepan Knezevic - Den

• Thread starter Thread starter Bundas
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 161
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bundas

Újonc
2026. 02. 14.
2
2
LS karakter
Stjepan Knezevic
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Stjepan Knezevic
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Den
Panasz oka, leírása, kifejtése:
►A tegnap előtti napon (2026.02.13.-án)A frakció társaimmal egy benzinkutat raboltunk ki, mivel nagyon sok hatósági személy volt szolgálatban, ezért egy interiorba menekültünk be, de mivel nem volt időm bemenni, ezért egy tetőn bújtam el. Ekkor valami csoda folytán, ott termett kettő hölgy akik lesokkoltak, bevittek(Miközben vittek az autójukhoz, az akkor éppen szolgálatban lévő admin [Cash]magához teleportált, de valami módon semmit sem mozdultam, szóval szerintem ki lettem MG-zve) Elkezdtük az RP-t, amikor is szóba hoztam hogy nem adom át az SOPMOD M4-em mivel PP-s, csak nem volt nállam a bizonylat, hanem az autóban volt amivel oda mentem. Ezután nagyon törekedett hogy adjam át. Emelett a lőszereim is elakarta venni, mondtam neki hogy vigyen oda az NPC-hez és leadom, erre ő többször is mondta hogy nem, ezután be másoltam neki a szerverszabályzat egyik paragrafusát,(◄Fegyverek drogok, tárgyak elkorruptálodása esetén örökbant kap a korrupt rendőr. Akár maga a játékos is leadhatja az illegális tárgyakat)ez után valamiért egyből megengedte hogy leadjam, de az M4-em még mindig kellett neki. Mivel van Discord Vencordom ezért láttam ahogyan belép csabbaurhoz az egyik voice csatornába, beszéltek kb. másfél percet, majd ki lépett. Ekkor annyit írt OOC-chaten idézem:"a sopmodod már nincs". Ezután AFK indokkal kickelt, majd offline bannolt. Én ezután bejelentkeztem UCP-re hogy megnézzem mi történt a SOP MODDAL, mert volt egy olyan sejtésem hogy törölve lett,és biza igazam lett.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►A bíráló Adminisztrátornak mindent elküldök.◄
Megjegyzés:

►Sok boldogságot, a bíráló adminnak!

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Eriq
Sziasztok mikor észrevettelek Marina szélén voltam és te abban a pillanatban is álltál és látszódtál a tetőről, amikor lesokkoltunk is álltál a párkány közelében nem Mgzett ki senki téged az hogy Cash admin magához getelt véletlen pedig az ő hibája nem az enyém. Nos az a bizonyos SOPMOD mikor elkaptunk akkor te ooc olyan stílussal voltál ami már magában megért egy misét én 5 percig sétáltam veled a kocsid közvetlen közelében mire bevittünk te addig csak mérgelődtél
nem szóltál nekem hogy "Den a csomiban van a bizi még most kivehetem kérlek?". Nem te csak szajkóztad hogy mit képzelek magamról amiért el mertelek kapni és hogy bizony ki lettél mgzve. Utánna le Rpzted hogy 200 lőszer van a bal cipődben és 150 a másikban te egészen addig kekeckedtél és nehezítetted az RP-t ameddig el nem jutottunk odáig hogy 2 bizonylatod van de 3 pps fegyvered. Ott és akkor elkezdtél nekem könyörögni hogy ne vegyem el és mikor azt mondtam hogy a szabály vonatkozik mindenkire akkor konkrétan kijelentetted hogy nem adod át. (egyébként mondok még jobbat addig nem is érdekelt téged hogy nincs bizonylatod ameddig nem realizáltad hogy engem nem lehet zsebre rakni azzal hogy "Na ne legyél már ilyen")

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Az ügyön jelen voltam én is ooc formában, és valóban láttam, hogy nem voltál hajlandó átadni a fegyvert. Az RP-t szándékosan lassítottad az utóbb leírt formában. A fegyveredet mi vettük el csabaurral, tehát ezen nincsen mit ragozni, Den csak azért akarta elkérni, hogy kidobja azt.. Az, hogy te nem tartottad magadnál a bizonylatot az a te problémád jogosan lett tőled elvéve.
Az MG-re nincsen semmilyen kézzel fogható bizonyíték így az nem kivizsgálható.

Jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.