Sophie Menendez - Ashley Petrov [Roli]

• Thread starter Thread starter morty.
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 156

morty.

White skin, white laces
Veterán Globális Moderátor
LS
2025. 08. 07.
116
79
28
LS karakter
🇲🇽 Marco "El Murtan" Avila
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Sophie Menendez

Panaszra tett személy InGame neve:
Ashley Petrov

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Bug/villogó kihasználás

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Szerintem nem kell nagyon taglalnom mi is a probléma. A speedometert elég nézni.

• Haha
Reactions: molnar. és dami
Helo őszintén nagyon nem figyelgetem azt, hogy a speedometer hogyan és miképp villog. Én még nem tudok ehez kapcsolódó bug-ról vagy akármiről szóval nem tudok érdemben segíteni vagy hozzászólni az egészhez, Játszok egy ideje a szerveren de néha mintha találkoztam volna ezzel a "jelenséggel". Elég sokszor szoktam váltogatni a kocsikat és a villogót is elég gyakran rakom fel és le. Nem tudom lehet bug vagy valami de nem volt úgymond direkt "kihasználás" felőlem mert egy, nem szoktam figyelni mivel jár kettő, naponta 4-5 kocsival járok óránkat mással ezért nem mondanám azt, hogy direktbe én baszogatom valamivel a rendszert vagy akármi. Az én részemről nem rosszindulattal volt a report feléd ezért nem is értettem a felháborodásod az ügy iránt. Sajnálom ha ezzel elrontottam a játékélményed vagy akármi de őszintén mondom, hogy nem előnyszerzés vagy nem tudom mire tudtam ezt használni, ezentúl jobban figyelni fogok erre a jelenségre és megpróbálom orvosolni. Remélem megtudjuk ezt normálisan beszélni hamár nem sikerült ic.

Szóval nem volt feltűnő hogy a traffipax nem kap le, ahogy a piroson átmész, stb.. ez mind figyelmenkivül hagyott. Értem. A napi logodból ez könnyen kiderithető.

Ha lennél oly kedves ezt beküldeni, nem nekem, hanem a biráló adminnak is az könnyitene a helyzeten.

A hahotás brigád mit érez? (side quest kérdés)

Eléggé figyelek a trafikra néha futok bele párba esténként, nagyrészt öv miatt kapok 5000-t vagy csak szimplán nem én vezetek. Önmagában nem tapasztaltam semmi olyat ami feltűnt volna mert amúgy is figyelek rá. De persze ha kéri a bíráló admin szívesen átküldöm.

• Kedvelés
Reactions: morty.
Csao újra! Átnéztem a videót és hogy mit beszéltetek ezek alapján döntök. A videóból egyértelműen kivehető hogy ez egy buggkihasználás

A panasz jogos! 2 hónap ban-t fogok osztani buggkihasznalás miatt.

• Kedvelés
Reactions: morty.