Helo őszintén nagyon nem figyelgetem azt, hogy a speedometer hogyan és miképp villog. Én még nem tudok ehez kapcsolódó bug-ról vagy akármiről szóval nem tudok érdemben segíteni vagy hozzászólni az egészhez, Játszok egy ideje a szerveren de néha mintha találkoztam volna ezzel a "jelenséggel". Elég sokszor szoktam váltogatni a kocsikat és a villogót is elég gyakran rakom fel és le. Nem tudom lehet bug vagy valami de nem volt úgymond direkt "kihasználás" felőlem mert egy, nem szoktam figyelni mivel jár kettő, naponta 4-5 kocsival járok óránkat mással ezért nem mondanám azt, hogy direktbe én baszogatom valamivel a rendszert vagy akármi. Az én részemről nem rosszindulattal volt a report feléd ezért nem is értettem a felháborodásod az ügy iránt. Sajnálom ha ezzel elrontottam a játékélményed vagy akármi de őszintén mondom, hogy nem előnyszerzés vagy nem tudom mire tudtam ezt használni, ezentúl jobban figyelni fogok erre a jelenségre és megpróbálom orvosolni. Remélem megtudjuk ezt normálisan beszélni hamár nem sikerült ic.