Richard Volkov------Pelambre

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Robert67929

Újonc
2025. 06. 06.
30
4
16
LS karakter
Richard Volkov
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Richard Volkov
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Pelambre
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Udv!Az lenne az elso amiert irom a panaszt ic jail melle kaptam egy nonrpt amit ugy kaptam hogy bezart Pelambre majd veletlen a racson keresztul utottem persze ugy hogy en nem tudtam de veletlen kb 2 masodperces szunettel sikerult megegyszer megutni de megemlitem meg egyszer en ezt nem tudtam 2 masodperc se kellet es ez mi volt meg ment a gg az oocba meg hogy ez nem realis ami termeszetesen igaz majd itt jon a masodik panaszom ami az lenne hogy belepett dutyba kivett majd vissza lepett icbe tudtommal ha admin ugyet szeretne bekene dutyznia dutyban csak a kivetelt hajtotta vegre es megkaptam a 60 perc nonrp!
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/skrX

Megjegyzés:

Elore is koszonom a biralonak! :)

Utoljára szerkesztve:
üdv.
kezdjük a story elején..
elkaptalak SF gyárban téged, majd előállítottalak a Honvédségen, amikor írtam befele a jail indokodat a cella rendszerbe, már azidő alatt írtál egy szöveget, és azt vártad, hogy végre elküldhesd, abban a mpben amikor beraklak jailbe:
[2025-06-18 17:22:15] [Output] : [DawnMTA - Börtön]: Indok: IFBK ITBK IKB ATMR
[2025-06-18 17:22:17] [Output] : Richard Volkov ordítja: Szarjak a jo edes anyadba geci Clyde vezerezredes!
Innen indult lényegében minden, folyamatosan folytattad ezt a beefet számomra, majd amikor közel álltam a cellához, egyszer megütöttél, de már azelőtt is hangoztattad, hogy majd szétszedsz engem.
Megütöttél, a karakterem leesett a földre. Nem tettem volna semmit ebben az esetben, mert persze történhetett missclick, de azért ilyen IC előzménnyel kétlem.
Eltelt pár pillanat, megint megütöttél, jobban mondva megtapostál.
Itt számomra is egyértelművé vált a helyzet, hogy szándékosan, a rács túloldaláról, rácson keresztül ütlegelsz és rugdosol engem.

Az ügy elején azt mondtad, azért tetted, mert nem tudtad, hogy ezt meglehet csinálni. Az ügy végére azt mondtad, azért tetted mert az egér túl közel van a kezedhez és félrekattintottál. Aztán ez az álláspont átkerült abba, hogy először direkt ütöttél meg, aztán az egér miatt másodjára véletlenül.

Teljesen irreálisnak tartom, hogy egy börtönben, a rács túloldaláról ütlegelsz, és taposol egy fegyveres, rendvédelmis személyt.

Az ügy alatti hozzáállásod és stílusod szintúgy teljes mértékben bicskanyitogató, és elfogadhatatlan.

üdv.
kezdjük a story elején..
elkaptalak SF gyárban téged, majd előállítottalak a Honvédségen, amikor írtam befele a jail indokodat a cella rendszerbe, már azidő alatt írtál egy szöveget, és azt vártad, hogy végre elküldhesd, abban a mpben amikor beraklak jailbe:
[2025-06-18 17:22:15] [Output] : [DawnMTA - Börtön]: Indok: IFBK ITBK IKB ATMR
[2025-06-18 17:22:17] [Output] : Richard Volkov ordítja: Szarjak a jo edes anyadba geci Clyde vezerezredes!
Innen indult lényegében minden, folyamatosan folytattad ezt a beefet számomra, majd amikor közel álltam a cellához, egyszer megütöttél, de már azelőtt is hangoztattad, hogy majd szétszedsz engem.
Megütöttél, a karakterem leesett a földre. Nem tettem volna semmit ebben az esetben, mert persze történhetett missclick, de azért ilyen IC előzménnyel kétlem.
Eltelt pár pillanat, megint megütöttél, jobban mondva megtapostál.
Itt számomra is egyértelművé vált a helyzet, hogy szándékosan, a rács túloldaláról, rácson keresztül ütlegelsz és rugdosol engem.

Az ügy elején azt mondtad, azért tetted, mert nem tudtad, hogy ezt meglehet csinálni. Az ügy végére azt mondtad, azért tetted mert az egér túl közel van a kezedhez és félrekattintottál. Aztán ez az álláspont átkerült abba, hogy először direkt ütöttél meg, aztán az egér miatt másodjára véletlenül.

Teljesen irreálisnak tartom, hogy egy börtönben, a rács túloldaláról ütlegelsz, és taposol egy fegyveres, rendvédelmis személyt.

Az ügy alatti hozzáállásod és stílusod szintúgy teljes mértékben bicskanyitogató, és elfogadhatatlan.
En mikor írtam azt hogy direkt ütöttelek meg ? Ic beefert pedig szerintem lényegtelen beszélni

En mikor írtam azt hogy direkt ütöttelek meg ? Ic beefert pedig szerintem lényegtelen beszélni
Itt írtad le, hogy elsőre azért ütöttél meg (saját tudtoddal, saját akaratoddal, megnyomtad a bal klikket, hogy megüss) mert nem hitted, hogy valóban átüt a rácson:
[2025-06-18 17:30:50] [Output] : [17:30] Richard Volkov: (( elsore nem tudtam ))
[2025-06-18 17:30:55] [Output] : [17:30] Richard Volkov: (( masodjara veletlen ))

Videó továbbítva Colenak.

Itt írtad le, hogy elsőre azért ütöttél meg (saját tudtoddal, saját akaratoddal, megnyomtad a bal klikket, hogy megüss) mert nem hitted, hogy valóban átüt a rácson:
[2025-06-18 17:30:50] [Output] : [17:30] Richard Volkov: (( elsore nem tudtam ))
[2025-06-18 17:30:55] [Output] : [17:30] Richard Volkov: (( masodjara veletlen ))
Valóban ezt írtam és szerinted mennyire reális hogy át tudsz ütni a racsokon es ezt a hibát miért tudhatnak előre ?

Említettem az első hozzászólásomban, hogy persze, semmi gond, ha egyszer fordul elő, és én se csináltam volna semmit, ha tényleg egyszer ütöttél volna meg, de az, hogy az első ütésed után eltelik pár pillanat, aztán megtaposol, az már kimeríti azt, hogy nem tudtad, hogy ez kivitelezhető a szerveren.

Említettem az első hozzászólásomban, hogy persze, semmi gond, ha egyszer fordul elő, és én se csináltam volna semmit, ha tényleg egyszer ütöttél volna meg, de az, hogy az első ütésed után eltelik pár pillanat, aztán megtaposol, az már kimeríti azt, hogy nem tudtad, hogy ez kivitelezhető a szerveren.
És szerinted véletlen nem történhet meg az hogy megutlek mégegyszer? ha akartam volna nem egyszer utottelek volna meg és kaptak volna ugyan úgy a nonrpt

És szerinted véletlen nem történhet meg az hogy megutlek mégegyszer ?
Ha véletlen történt miért nem jelezted egyből? Miért nem OOC-ztad le a (()) jellel ahogyan azt korábban is tetted, pl amikor megütötted véletlenül az illegál tárgy leadó NPC-t?

Ha véletlen történt miért nem jelezted egyből? Miért nem OOC-ztad le a (()) jellel ahogyan azt korábban is tetted, pl amikor megütötted véletlenül az illegál tárgy leadó NPC-t?
Mert már egyből dutyba majd vissza és néztem hogy mi van ezért nem semmiztem le

Továbbra sem léptem adminszolgálatba, nem értem, hogy ez honnan jött, játék kis írja, hogy adminszolgálatba lép egy admin.
Colenak küldtem videót az incidensről, melyet ide nem küldök be az adminisztrátori logok miatt, ott is látszik, hogy nem instant lettél kigetelve jailből, valamint lett volna azért időd beírni 4 karaktert vagyis a (()) -t.

Nem tudok többet hozzáfűzni, várom Cole válaszát.

Továbbra sem léptem adminszolgálatba, nem értem, hogy ez honnan jött, játék kis írja, hogy adminszolgálatba lép egy admin.
Colenak küldtem videót az incidensről, melyet ide nem küldök be az adminisztrátori logok miatt, ott is látszik, hogy nem instant lettél kigetelve jailből, valamint lett volna azért időd beírni 4 karaktert vagyis a (()) -t.

Nem tudok többet hozzáfűzni, várom Cole válaszát.
Adminügy rendezésért dutyban kell lenned és úgy rendezned.Elotte történő eseménynel foadmin társad példát is mutatott hogy dutyzott és úgy rendezte el

Megkapott logokat átolvastam, meg a videót is az ominózus esetről.

Panasztól független: Nem értem, hogy honnan veszitek azt, hogy a bizonylatotok eltud buggolni. Továbbra is lehetetlen. Az, hogy kereskedésnél nem vagytok annyira figyelmesek, hogy az eladótól elkérjétek, az nem a mi felelősségünk, illetve az sem, hogy ha elfelejtitek hogy hol tároljátok, remélem egyébként Te sem gondoltad komolyan azokat, amivel ezzel kapcsolatban írogattál. Továbbá azt sem értem, hogy miért kell könyörögni ilyenkor, hogy legyen elnézve.

[2025-06-18 18:30:14] [Output] : Richard Volkov: (( miert nem csinaljatok meg akkor !? ))

Hiszed vagy sem, egy 10+ éves játékkal játszunk, ilyeneket nem tudunk javítani. De ha bugolt találsz, kihasználod akkor ugyan ezt írod? Illetve ha át is tudsz ütni, miért kell? Videón teljesen látszik minden, úgy hogy a "véletlen ütöttem kétszer is" szenáriót engedjük el és ne húzzuk egymás idejét ezzel. Illetve ha véletlen is történt, akkor meg le kell OOC-zni, de ezt a főadmin is leírta.

[2025-06-18 18:24:40] [Output] : Richard Volkov: (( tesa honnan tudjam !? ))
[2025-06-18 18:27:36] [Output] : Richard Volkov: (( tesa ))

Ezt a "tesa" szó használatot meg engedd el a jövőben más adminokkal szemben is és tartogasd meg annak, akiket ismersz. Örülj neki, hogy Pelambre nem írta fel ezt is a NONRP mellé - ha velem lett volna az ügyed, biztos azért is ülnél.

IC részre kitérve. ha már fel lett hozva: Őszintén az, hogy ezt Te hogyan reagáltad le az meg sem lep. Az már mondjuk meglep, hogy honvéd Vezérezredesként miért kell egy helyzetet így lereagálni.

ha admin ugyet szeretne bekene dutyznia dutyban
Nem kötelessége még az egyes adminnak sem, főleg ha vele ellen követett el valaki szabálysértést, kizárólag akkor, ha nagyobb létszámú az ügy.

[2025-06-18 18:24:03] [Output] : Clyde Luchese: (( gg ))
Egyedül ennyit nem értettem az ügyintézésben, hogy ez mire volt jó. Továbbiakban hanyagold ezeket a beböfögéseket.

Konklúzió? Ha valamiről nem tudsz, kérdezz, mert a "nem tudtam" sem itt a szerveren sem a magánéletedben nem fog segíteni, valótlanságokat, meg butaságokat ne jelents ki, mert ezzel sem leszel előrébb.

Az adminisztrátor munkájába nem véltem felfedezni semmi nagyobb kivetni való, szankció teljes mértékben jogos, a panasz a továbbiakban pedig tárgytalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.