Megkapott logokat átolvastam, meg a videót is az ominózus esetről.
Panasztól független: Nem értem, hogy honnan veszitek azt, hogy a bizonylatotok eltud buggolni. Továbbra is lehetetlen. Az, hogy kereskedésnél nem vagytok annyira figyelmesek, hogy az eladótól elkérjétek, az nem a mi felelősségünk, illetve az sem, hogy ha elfelejtitek hogy hol tároljátok, remélem egyébként Te sem gondoltad komolyan azokat, amivel ezzel kapcsolatban írogattál. Továbbá azt sem értem, hogy miért kell könyörögni ilyenkor, hogy legyen elnézve.
[2025-06-18 18:30:14] [Output] : Richard Volkov: (( miert nem csinaljatok meg akkor !? ))
Hiszed vagy sem, egy 10+ éves játékkal játszunk, ilyeneket nem tudunk javítani. De ha bugolt találsz, kihasználod akkor ugyan ezt írod? Illetve ha át is tudsz ütni, miért kell? Videón teljesen látszik minden, úgy hogy a "véletlen ütöttem kétszer is" szenáriót engedjük el és ne húzzuk egymás idejét ezzel. Illetve ha véletlen is történt, akkor meg le kell OOC-zni, de ezt a főadmin is leírta.
[2025-06-18 18:24:40] [Output] : Richard Volkov: (( tesa honnan tudjam !? ))
[2025-06-18 18:27:36] [Output] : Richard Volkov: (( tesa ))
Ezt a "tesa" szó használatot meg engedd el a jövőben más adminokkal szemben is és tartogasd meg annak, akiket ismersz. Örülj neki, hogy Pelambre nem írta fel ezt is a NONRP mellé - ha velem lett volna az ügyed, biztos azért is ülnél.
IC részre kitérve. ha már fel lett hozva: Őszintén az, hogy ezt Te hogyan reagáltad le az meg sem lep. Az már mondjuk meglep, hogy honvéd Vezérezredesként miért kell egy helyzetet így lereagálni.
ha admin ugyet szeretne bekene dutyznia dutyban
Nem kötelessége még az egyes adminnak sem, főleg ha vele ellen követett el valaki szabálysértést, kizárólag akkor, ha nagyobb létszámú az ügy.
[2025-06-18 18:24:03] [Output] : Clyde Luchese: (( gg ))
Egyedül ennyit nem értettem az ügyintézésben, hogy ez mire volt jó. Továbbiakban hanyagold ezeket a beböfögéseket.
Konklúzió? Ha valamiről nem tudsz, kérdezz, mert a "nem tudtam" sem itt a szerveren sem a magánéletedben nem fog segíteni, valótlanságokat, meg butaságokat ne jelents ki, mert ezzel sem leszel előrébb.
Az adminisztrátor munkájába nem véltem felfedezni semmi nagyobb kivetni való, szankció teljes mértékben jogos, a panasz a továbbiakban pedig tárgytalan.