Raven Menendez - Thommas D Goldberg-Pandor

• Thread starter Thread starter huey
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 145
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

huey

maganyos.oroszlan
2024. 08. 23.
102
148
18
LS karakter
javier.bienvenida
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Raven Menendez
Panaszra tett személy InGame neve:
Thommas D Goldberg
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hello, déli szerelőnél volt egy lövöldözés ahol engem lábon lőttek, és fókába estem, ezzel problémám nem is lett volna, viszont Thommas D Goldberg TEK Szanitéc nagymellényel lepakolta mellém az esettáskáját, és 2 sor rp-vel elintézett egy kimeneti sebes vérzéses sérülést. Első sorban mint ex tek alezredes, MINDEN szanitéc megkapja az ellátási segédletet mikor belép a szanitéc alosztályba, ahol levan irva feketén-fehéren hogy hogyan kell ellátni egy sérülést, az imént számoltam meg nagyjából az egész RP-je az 14-15 sor lett volna, ha rendesen megcsinálja. Miután felszededd számonkértem, hogy ez nagyon nem döfi amit leművelt, amire azt a választ kaptam, hogy "[2025-08-15 17:38:45] [Output] : [17:38] Thommas D Goldberg: (( Szerinted lőtt sebbel az utca közepén mit csináljak? Operáljalak meg? ))" megszeretném súgni, hogy a TEK HQ-n található egy egyedi interior ami a szanitéceknek lett direkt kialakitva, hogy ott tudjanak műtét RP-ket végezni. Számomra elég elkeseritő és nevetséges hogy kettő sor RP-vel ellehet intézni az egészet, és még neki áll feljebb amikor számon van kérve a hanyag RP-vel kapcsolatosan. ui: Miután ellőtték a lábamat, kaptam egy ilyen megszólalást ic "[2025-08-15 17:36:25] [Output] : Thommas D Goldberg mondja: Ez szopás" Ami szerintem egyáltalán nem egy TEK-eshez méltó viselkedés, főleg nem úgy hogy valakit elötte lőttek le technikailag.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Már nem a TEK frakció tagja.

Utoljára szerkesztve:
Szép estét! Első sorban le szeretném szögezni hogy a Szanitéc segédletet igazából a kirúgás előtt egy 5-10 perce kaptam meg. Sőt nem is volt arról szó hogy lett volna szanitéceknek kialakitva bármi féle külön interior. Másodjára miután megkaptam a segédletet,ott sincs 15 soros RP arról hogy egy kimeneti lövésnél annyit kellene RP-zni. Az hogy hanyag volt elismerem mert irhattam volna többet is. Bár mondjuk az én IC megszólalásom az szerintem IC ügy,mivel ez még semmi sem volt ahhoz képest amilyen kifejezéseket használnak a többi rendvédelmis frakcióban (tisztelet a kivételnek). Illetve ha neki állsz lövöldözni a szerelő mellett, akkor igazából elvárás az hogy az ember szépen beszéljen veled IC? Részemről ennyi lenne. További szép estét!

Szép estét! Első sorban le szeretném szögezni hogy a Szanitéc segédletet igazából a kirúgás előtt egy 5-10 perce kaptam meg. Sőt nem is volt arról szó hogy lett volna szanitéceknek kialakitva bármi féle külön interior. Másodjára miután megkaptam a segédletet,ott sincs 15 soros RP arról hogy egy kimeneti lövésnél annyit kellene RP-zni. Az hogy hanyag volt elismerem mert irhattam volna többet is. Bár mondjuk az én IC megszólalásom az szerintem IC ügy,mivel ez még semmi sem volt ahhoz képest amilyen kifejezéseket használnak a többi rendvédelmis frakcióban (tisztelet a kivételnek). Illetve ha neki állsz lövöldözni a szerelő mellett, akkor igazából elvárás az hogy az ember szépen beszéljen veled IC? Részemről ennyi lenne. További szép estét!
csao.
1. Az már nem az én problémám hogy nem tudtad hogy van segédlet, illetve interior, ha jobban körülnézel akkor látod hogy HQ-n van egy szanitéceknek szóló interior, illetve DISCORDON kivan tűzve a szanitécsegédlet, erről csatolok is képet, illetve a szobában a legelső üzenet ami belett küldve a "szanitéc-társalgó" szobában. [ ]
2. Alapvető dolog, hogyha egy utcán akarsz ilyesmit rpzni, hogy lefertőtlenited, sterilizálod és társai, ami alapvetően 4-5 sor RP, erről is csatolni fogok képeket, mármint az RP részéről. [ ] még szerintem keveset is mondtam a 15 sor RP-vel.
További szép estét.

Jeleztem hogy elismerem hogy kevés RP volt az ellátás során,de ha ennyire rossz néven vetted nagyon sajnálom.

Szép napot, megérkeztem a birálattal. Eléggé hanyag rp amit az adminsegéd csinált, remélhetőleg legközelebb figyelni fog erre és másként jár el!
Panaszod jogos Thommas megkapja a szankcióját.
Thommas keress fel egy adminsegéd vezetőt!

• Kedvelés
Reactions: koko34 és huey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.