- 2024. 08. 23.
- 102
- 148
- 18
- LS karakter
- javier.bienvenida
Panasztevő InGame neve:
► Raven Menendez ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Thommas D Goldberg ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Hello, déli szerelőnél volt egy lövöldözés ahol engem lábon lőttek, és fókába estem, ezzel problémám nem is lett volna, viszont Thommas D Goldberg TEK Szanitéc nagymellényel lepakolta mellém az esettáskáját, és 2 sor rp-vel elintézett egy kimeneti sebes vérzéses sérülést. Első sorban mint ex tek alezredes, MINDEN szanitéc megkapja az ellátási segédletet mikor belép a szanitéc alosztályba, ahol levan irva feketén-fehéren hogy hogyan kell ellátni egy sérülést, az imént számoltam meg nagyjából az egész RP-je az 14-15 sor lett volna, ha rendesen megcsinálja. Miután felszededd számonkértem, hogy ez nagyon nem döfi amit leművelt, amire azt a választ kaptam, hogy "[2025-08-15 17:38:45] [Output] : [17:38] Thommas D Goldberg: (( Szerinted lőtt sebbel az utca közepén mit csináljak? Operáljalak meg? ))" megszeretném súgni, hogy a TEK HQ-n található egy egyedi interior ami a szanitéceknek lett direkt kialakitva, hogy ott tudjanak műtét RP-ket végezni. Számomra elég elkeseritő és nevetséges hogy kettő sor RP-vel ellehet intézni az egészet, és még neki áll feljebb amikor számon van kérve a hanyag RP-vel kapcsolatosan. ui: Miután ellőtték a lábamat, kaptam egy ilyen megszólalást ic "[2025-08-15 17:36:25] [Output] : Thommas D Goldberg mondja: Ez szopás" Ami szerintem egyáltalán nem egy TEK-eshez méltó viselkedés, főleg nem úgy hogy valakit elötte lőttek le technikailag. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
SeeMTA - SeePaste
SeeMTA - SeePaste
Megjegyzés:
► Már nem a TEK frakció tagja. ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)