- 2025. 03. 19.
- 7
- 24
- LS karakter
- Raphail_Manolatos
Panasztevő InGame neve:
► Raphail_Manolatos ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► NAV (csak nincs FK pknak még hely) ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Folyamatos NONRP, csak a darára megy az egész frakció. Történt a következő: Két társunkat(két magas rangban lévő társunkat.) elkapták egy ATM fúrás után SF gyárnál a NAVosok, bevitték őket NAV HQ-ra(0 RPvel berakták őket a kocsiba holott ha jól tudom azt is RPzni kéne. ) ahol elkezdték kihallgatni őket, kérdezték a jogaikról, stb ahol Phoenix élt az egy perces telefon hívás lehetőségével, és felhívott engem. Én egy percig beszéltem vele IC telefonon( Törött kézzel / lábbal + vérezve rakták be őket a fogdába ami nem tudom mennyire életszerű), hogy őt és Christost elvitték. Mi megcsináltuk az előRP-t túszejtéshez, szedtünk három túszt. Értesítettem a NAVot, hogy túszunk van, egy tárgyaló jöhet be a Jeffersonba. Meg is jött a túsztárgyaló Laurenz_Maier személyében. Levetetem róla RPvel a mellényét, fegyvereit stb és leraktam a földre, majd ő OOC ilyet szól, hogy ne vegyem már el mert nem lesz mivel darálnia. Itt már sántított a dolog, de még folytatódott az RP, elküldtem őt a társainkért. Kint volt két emberünk, akik figyeltek távolról. rádiózták, hogy elindult az egyik, de a NAVra oda viszont már nem ért, inkább kidarálták mind a két külsős emberünket, majd bejöttek nagy slungal a motelbe smokeolva / flashelve és szét daráltak mindent és mindnekit. Itt én IC kiabáltam, hogy álljanak meg mert lelövöm a túszokat. Őket ez sem érdekelte, elkezdtem kinyírni a túszokat, ők csak lövöldöztek tovább, meg dobálták a smokeot. Kicsit érdekesnek tartom ezt az egészet. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Bizonyíték a behatolásról, miközben túszok voltak még bent
Túszok miután IC felszólításra se álltak le a NAVosok
Bizonyíték a törött kezes/vérzős fogdáról
Bizonyíték a NONRP-s kocsiba tételről
Laurenz Maier válasza a mellény levételre
NAVos válasz az ellátásra
◄
Megjegyzés:
► - ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)