Raphail_Manolatos - NAV

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Rajkola

Újonc
2025. 03. 19.
7
24
LS karakter
Raphail_Manolatos
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Raphail_Manolatos
Panaszra tett személy InGame neve:
NAV (csak nincs FK pknak még hely)
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Folyamatos NONRP, csak a darára megy az egész frakció. Történt a következő: Két társunkat(két magas rangban lévő társunkat.) elkapták egy ATM fúrás után SF gyárnál a NAVosok, bevitték őket NAV HQ-ra(0 RPvel berakták őket a kocsiba holott ha jól tudom azt is RPzni kéne. ) ahol elkezdték kihallgatni őket, kérdezték a jogaikról, stb ahol Phoenix élt az egy perces telefon hívás lehetőségével, és felhívott engem. Én egy percig beszéltem vele IC telefonon( Törött kézzel / lábbal + vérezve rakták be őket a fogdába ami nem tudom mennyire életszerű), hogy őt és Christost elvitték. Mi megcsináltuk az előRP-t túszejtéshez, szedtünk három túszt. Értesítettem a NAVot, hogy túszunk van, egy tárgyaló jöhet be a Jeffersonba. Meg is jött a túsztárgyaló Laurenz_Maier személyében. Levetetem róla RPvel a mellényét, fegyvereit stb és leraktam a földre, majd ő OOC ilyet szól, hogy ne vegyem már el mert nem lesz mivel darálnia. Itt már sántított a dolog, de még folytatódott az RP, elküldtem őt a társainkért. Kint volt két emberünk, akik figyeltek távolról. rádiózták, hogy elindult az egyik, de a NAVra oda viszont már nem ért, inkább kidarálták mind a két külsős emberünket, majd bejöttek nagy slungal a motelbe smokeolva / flashelve és szét daráltak mindent és mindnekit. Itt én IC kiabáltam, hogy álljanak meg mert lelövöm a túszokat. Őket ez sem érdekelte, elkezdtem kinyírni a túszokat, ők csak lövöldöztek tovább, meg dobálták a smokeot. Kicsit érdekesnek tartom ezt az egészet.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bizonyíték a behatolásról, miközben túszok voltak még bent
Túszok miután IC felszólításra se álltak le a NAVosok
Bizonyíték a törött kezes/vérzős fogdáról
Bizonyíték a NONRP-s kocsiba tételről
Laurenz Maier válasza a mellény levételre
NAVos válasz az ellátásra

Megjegyzés:
-

Utoljára szerkesztve:
Szevasz. (Szia. ;))

Miután két kinti társatok tüzet nyitott a rendvédelemre, a tárgyalási jogotokat buktátok, ezt leírtam neked legalább háromszor, amire te bizonyítékot próbáltál kérni tőlem, de szerintem a kinti társatok csak emlékszik rá hogy lőtt, és nem nekem kell bizonygatni neked. Nem tudom mit vártok miután a rendvédelemre lő kint az emberetek. Ugyan úgy menni fog tovább a tárgyalás?

Szanitéc továbbra sem láthat el törést, vagy egyéb olyan dolgokat amihez műtét szükséges. Vérzést állíthatunk el, és animból szedhetünk fel, nem tehetek arról, hogy nincsen mentős a szerveren, sőt senki nem tehet erről. Ha nem vagy tisztában a dolgokkal inkább kérdezz rá olyannál akinek valami sejtése is van a rendvédelemről, és a medic osztályról.

Elég nagy hülyeségekről beszélsz, hogy csak darákra járunk ki, azért mert te csak ott látsz minket. (Ez azt bizonyítja, hogy csak darálni jártok fel a szerverre) A háttérben ugyan úgy folynak az igazoltatások, cég ellenőrzések, és azoknak a bejegyzése. Visszatérve a folyamatos NonRP-re, elég nevetségesnek tartom, hogy ezt pont ti írtátok, amikor az fk tagjaitok golyóálló mellénybe kocsikáznak, meg nagykalikkal, és ez nem az első eset.. Ezek mellett egy érdemleges, vagy normális élményképet nem lehet tőletek látni, sőt javítom magam semmilyen formában nem lehet látni tőletek semmit, a daráláson kívül.

A ti frakciótok elvileg, nem dara fk, de azért discordon megjelennek ezek a szobák is.
UIS8GMU.png

Szerintem senkinek nem kell bemutatót tartani, hogy mihez vannak ezek a szobák. Az is elég nevetséges, hogy nem tudtok saját magatoktól előrp-t írni, hanem egy előre megírt minta alapján másolgatjátok be..

Ha valamit beküldesz discordra, akkor vállald a felelősséget, nem kell törölgetni..
mHDkYHU.png

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok, mivel al-leaderként tevékenykedek a megemlített frakcióban, helyre tennék néhány dolgot.

Első sorban, nem hinném hogy a mi frakciónkról kellene vádaskodni egy olyan panasz alatt ami a navra jött, ennek megvan a megfelelő helye és ideje, ha problémád van vele.

Elég nagy hülyeségekről beszélsz, hogy csak darákra járunk ki, azért mert te csak ott látsz minket. (Ez azt bizonyítja, hogy csak darálni jártok fel a szerverre)
Az, hogy máshol nem látunk titeket, nem jelenti azt, hogy nem is vagytok ott. Ugyanez ránk is igaz, attól, hogy ti csak darákon láttok minket, még nem következik, hogy csak darálni járunk fel a szerverre.

Visszatérve a folyamatos NonRP-re, elég nevetségesnek tartom, hogy ezt pont ti írtátok, amikor az fk tagjaitok golyóálló mellénybe kocsikáznak, meg nagykalikkal, és ez nem az első eset..
Ha a frakció tagjai golyóálló mellényben és nagy kaliberű fegyverekkel vannak, annak általában megvan az oka. Ellenkező esetben, ha erre nem tudnak érdemi indokot felhozni, 3-as adminként nem ártana szankcionálnod őket.

A ti frakciótok elvileg, nem dara fk, de azért discordon megjelennek ezek a szobák is.
UIS8GMU.png
Az előRP szoba azoknak a frakciótagoknak lett létrehozva, akik újak az MTA és a RolePlay világában. Nagyobb akciók esetén, amelyeket mi szervezünk, legtöbbször saját, egyénileg kidolgozott tervet készítünk. Ezen felül a rendvédelem részéről nem hinném, hogy akár egyetlen sor RP is születne, amikor megindulnak egy-egy helyszínre (például egy ATM-hez vagy benzinkúthoz). Persze ez ebben az esetben lényegtelen, hiszen a szabályzat ezt nem is várja el tőletek.

Sok tagunk még nem játszott olyan szerveren, ahol vannak respawn kapuk, ezért nem szeretnénk, hogy lemaradjanak erről a szerver nyújtotta lehetőségről, amit te és még sok játékos ugyanúgy használhat.

Persze, hozzátenném, hogy ezeket a szobákat csak a tagjaink látják, így nem hinném, hogy sok közöd lenne hozzá. Én sem törődök a NAV discord rejtett szobáival, akár vannak, akár nincsenek.

Ha valamit beküldesz discordra, akkor vállald a felelősséget, nem kell törölgetni..
Nem ő törölte, pusztán moderáljuk a discordunkat.

Végszóként:
Nem egy sarki kocsmába lépsz be, ahol a 'Szevasz' talán még elfogadható. Adminként egy szervert képviselsz, és szerintem @Rajkola megérdemelné azt a tiszteletet, hogy normálisan köszönsz neki.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok, panaszt én fogom bírálni. Sok kérdésem lesz illetve sok sebből is vérzik ez az ügy. Hogyha túszt ejtetek, és gondolom én, az a cél hogy kiszabadítsátok a társaitok. Hogyan lett ebből egy dara? Túszejtés során nem vázoltátok a navosoknak, hogy mit szeretnétek elérni ezzel a túszejtéssel? Teljes napilogot várom egyenlőre csak tőled Rajkola.

• Kedvelés
Reactions: peti
Sziasztok, panaszt én fogom bírálni. Sok kérdésem lesz illetve sok sebből is vérzik ez az ügy. Hogyha túszt ejtetek, és gondolom én, az a cél hogy kiszabadítsátok a társaitok. Hogyan lett ebből egy dara? Túszejtés során nem vázoltátok a navosoknak, hogy mit szeretnétek elérni ezzel a túszejtéssel? Teljes napilogot várom egyenlőre csak tőled Rajkola.
Szia leírtam a panasz közepén kb, hogy a társainkért küldtem el a navos srácot, aztán 5percre rá berontottak darálni. a logot haza érek és küldöm. Discordon jó lesz?

Szia leírtam a panasz közepén kb, hogy a társainkért küldtem el a navos srácot, aztán 5percre rá berontottak darálni. a logot haza érek és küldöm. Discordon jó lesz?
Tökéletes lesz ott, viszont. Rendvédelem teljesen jogosan hatol be ha kintről lövi őket a többi társad. Szóval ezt a részét le is zárnám, nem értem mit várunk, be fog hatolni ha daráltok rá, én is így cselekedtem volna.

• Kedvelés
  • Wow
Reactions: Topg, :DD és peti
Az addig tiszta sor, hogy ha rálőnek a NAVosra akkor behatolnak csak, hogy legjobb tudomásom szerint nem lőtt senki kintről, mert rádión is direkt mondtam, hogy SENKI ne lőjjön, ehhez képest le lettünk rohanva és dara lett, ahelyett, hogy RP szerint megkaptuk volna a két társunkat és nem kellett volna megölni három civilt (ugye a túszokat). Ez ügyben nyitottam reprotot, ahol Petit kérdeztem, hogy mégis ki lőtt kint / kire lőtt és, hogy van e valakinek bizonyítéka arról, vagy csak random le lettünk szaladva, ahol nem igazán értettünk szót, mivel Peti úgy reagálta le, hogy én nekem neki semmit nem kell bizonyítson. De ezt írta ő is fentebb.

Szanitéc továbbra sem láthat el törést, vagy egyéb olyan dolgokat amihez műtét szükséges. Vérzést állíthatunk el, és animból szedhetünk fel, nem tehetek arról, hogy nincsen mentős a szerveren, sőt senki nem tehet erről. Ha nem vagy tisztában a dolgokkal inkább kérdezz rá olyannál akinek valami sejtése is van a rendvédelemről, és a medic osztályról.

Itt mégsem sikerült teljesíteni a szanitéc szerepkört, mert vérző karakterrel került 130p ( Játékban 150hónapnak) mondott börtönbe. Magyarán eddig a szanitéc szerepkört csak akkor láttuk mi akcióban, amikor animból kellett felszedni a játékost, és 2perc RPvel betuszkolni 130p-re meg leticketelni róla a milliókat, de ami igazából hatásköre lenne még ezen kívül az már valahogy nem sikerült eddig, mivel a képen is tisztán látszik, hogy a börtönben vérzik. ( katt)

Vállalom érte a felelősséget, nem töröltem ki. Miért törölném? De mint fentebb is írta már Malik moderálva van a discord.

@Pandor logot elküldtem discordon, ha lesz időd less rá kérlek.

Szevasz. (Szia. ;))
Köszönöm szépen. Nehéz lett volna eleve egy Sziával kezdeni? Ha én úgy kezdek neked szerveren, vagy itt, hogy SZEVASZ már ugrasz is nekem, hogy STÍLUS!!!!... Nem igazán érzem fairnek ezt a dolgot sem. Ja és az az emoji elengedhetetlen volt gondolom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.