Quinnel Stokes --> Blackx

• Thread starter Thread starter Sasa
  • Start date Start date
  • Válaszok 9
  • Látta 232
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Sasa

Viselkedés Koordinátor
Veterán Globális Moderátor
SzerverAdmin
LS
2025. 06. 03.
144
217
Guadalajara, Jalisco, México
LS karakter
Quinnel Stokes
LV Karakter
Quinnel Stokes
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Quinnel Stokes
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Blackx
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen ügyintézés. Történt a TEK illetőleg a Rendőrség között egy admin ügy a mai este folyamán, amely discordon zajlott le. Mi nehezményeztük a traffipaxokat a rendőrség részéről, ők pedig "Frakció minősítés" címen a lent csatolt videó alapján kérték rá a TEK tagunkra a szankciót. Blackx "Luka_Abramidze" játékost szankciónálta, a PD felé érkezett panaszunkat pedig annyival intézte el annak ellenére hogy mindkét fél teljes létszámban a discord szobában volt, hogy nyissunk panaszkönyvet. Az ügy közben Blackx azt mondta hogy beszélt tamas-al és azt mondta hogy ezért nem jár jail. Nem sokkal utánna a rendőrség leadere (Himi Kado/Pandor) azt mondta hogy beszélt tamas-al akinek a javaslata alapján megkapta a jailt. Viszont az ügy után én is beszéltem vele, és leírta nekem hogy adminchaten válaszként Blackx megkapta hogy ezért nem jár semmilyen szankció, tekintettel arra, hogy az egész IC rádión történt, IC dolgokra reagálva.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A5 tamas alátámasztja a story egyik részét vele kapcsolatban, bizonyítékot ő fog tudni mutatni róla a bíráló admin kérésére. A videó pedig itt tekinthető meg az IC rádiózásról.
Megjegyzés:

Köszi

Utoljára szerkesztve:
Én voltam az ügy részese, és aki kapta a jailt is ((Luka Abramidze)). Teljesen alátudom támasztani amiket írd a kedves barátom. Különösen nem is értettem a helyzetet, hisz azt tudom mondani sokszorosan ütötte a Blackx szava az egyik a másikat. Semmi rosszból nem írom, csak feltűnt és gondoltam érdemes lenne ide leírni.

Tiszteletem! Pandor elküldte nekem hogy beszélt tamással, és ott félreértés történt, ezt a részét engedjük is el, viszont én nem találtam azt egy normális dolognak hogy voice rádióba egy társ rendvédelmi szervet elszidunk azért mert le trafizott, nekem ez sajnos soknak tűnt, és ezért adtam rá a jailt.

Szép napot! Egyrészt miért nem a sértett nyit egy panaszt ha problémája van a jail-el. Másrészt pedig ha a biráló meghallgatja a videót, hogy te voice radioba szidod a frakcióm biztos egyet fog érteni. Text rp alapú a szerver, voice radio pedig csak egy lehetőség ami nem ezért van.

• Kedvelés
Reactions: hessz
Tiszteletem! Pandor elküldte nekem hogy beszélt tamással, és ott félreértés történt, ezt a részét engedjük is el, viszont én nem találtam azt egy normális dolognak hogy voice rádióba egy társ rendvédelmi szervet elszidunk azért mert le trafizott, nekem ez sajnos soknak tűnt, és ezért adtam rá a jailt.
Soknak tűnhetett azért, mert egyszerre 3x trafizott le, ami alapvetően valóságos egyébként nemde?

Dupla hozzászólást kerüljük - 40 Hibapont - William
Szép napot! Egyrészt miért nem a sértett nyit egy panaszt ha problémája van a jail-el. Másrészt pedig ha a biráló meghallgatja a videót, hogy te voice radioba szidod a frakcióm biztos egyet fog érteni. Text rp alapú a szerver, voice radio pedig csak egy lehetőség ami nem ezért van.
Alapvetően akkor a Text alap sem arra van hogy szidjuk a másik fk-t, mégis számtalan ember csinálja. Tehát nem értem az összefüggést. Konkrétan a Voice Rádió is egy IC alapú dolog, nemde? Avagyis szemtanujai lehettük számtalan OOC rádiózásnak is, amibe sokszor szarnak bele. Akkor miről beszélünk? Ne is beszéljünk a Voice rádiózásba azért, mert mondunk egy csúnya szót, és egyből kapjuk a jailt?

Sziasztok a panasz én fogom bírálni!
@tamas Mivel emlitve vagy a panaszban fejtsd ki az álláspontod.
@Blackx Ha szeretnél még bármi mást hozzáfűzni azt megvárom.

Megjöttem a bírálatommal, annyiban igazat adok az adminisztrátornak hogy a Terrorelháritás oszlopos tagjaként nem éppen reális cselekvés az hogy te berádiózod hogy így úgy amúgy, egyáltalán nem a szerepedhez méltó viselkedés az amit te képviseltél.

A probléma az inkább az indokkal van, adható lett volna nonrp ergo nem reális cselekvés erre a mutatványra tehát @Blackx ezentúl gondold át hogy miféle indokot adsz bizonyos szankcióknak.

A panasz részben jogos.

• Imádom
Reactions: Fülesss
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.