- 2025. 06. 03.
- 143
- 216
- LS karakter
- Quinnel Stokes
- LV Karakter
- Quinnel Stokes
Panasztevő InGame neve:
► Quinnel Stokes ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Blackx ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helytelen ügyintézés. Történt a TEK illetőleg a Rendőrség között egy admin ügy a mai este folyamán, amely discordon zajlott le. Mi nehezményeztük a traffipaxokat a rendőrség részéről, ők pedig "Frakció minősítés" címen a lent csatolt videó alapján kérték rá a TEK tagunkra a szankciót. Blackx "Luka_Abramidze" játékost szankciónálta, a PD felé érkezett panaszunkat pedig annyival intézte el annak ellenére hogy mindkét fél teljes létszámban a discord szobában volt, hogy nyissunk panaszkönyvet. Az ügy közben Blackx azt mondta hogy beszélt tamas-al és azt mondta hogy ezért nem jár jail. Nem sokkal utánna a rendőrség leadere (Himi Kado/Pandor) azt mondta hogy beszélt tamas-al akinek a javaslata alapján megkapta a jailt. Viszont az ügy után én is beszéltem vele, és leírta nekem hogy adminchaten válaszként Blackx megkapta hogy ezért nem jár semmilyen szankció, tekintettel arra, hogy az egész IC rádión történt, IC dolgokra reagálva. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► A5 tamas alátámasztja a story egyik részét vele kapcsolatban, bizonyítékot ő fog tudni mutatni róla a bíráló admin kérésére. A videó pedig itt tekinthető meg az IC rádiózásról. ◄
Megjegyzés:
► Köszi ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)
.png)