Pisti Jelentkezési lapja!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Jhos Corpino

Újonc
2025. 08. 08.
1
2
LS karakter
Jhos Corpino
>Neved/élet korod/Accunt ID<
>Pisti 17/9114<

>UCP Kép<
> <​

>Mutattkozz be pár mondatba<

> Sziasztok! Pisti vagyok 17 Éves, Szlovákiában élek Jelenleg középiskolába járok. Hentes-nek tanulok és azt is, Szeretném folytattni. Már 4 Éve MTA-Azok megjártam már nagyobb. Szervereket is! És megtaláltam a Dawn-MTA-At és itt szeretnék admin lenni mert ugy láttom, Itt egy jó közöség van nem kisgyerekek a tulajok, kiszeretném magam itt is probálni illetve, Jelenleg ugye a családommal élek, Van egy nővérem, Amit rólam tudni kell Kedves vegyok, Segitőkész, Őszinte.​

>Hogyan Fordítanád az időd adminisztrátorként a szerveren?<

> Én nekem sok szabad időm van dutyba minimum tudnék, Lenni 2-3 órát hétvégén többet<​

>Mióta játszol a DAWN-MTA-n Illetve Mióta Roleplayezel?<

> Dawn-on már 8 hólnapja csak kihagyásom volt, És tegnaptól már aktívan, illetve 4 éve!<​

>Miért Gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?<

> Azert gondolom Mert érett a gondolkodásom! Van Admin terén kb 1 év tapasztalattom.<​

>Voltál -e Adminisztrátor Ha igen hol illetve milyen néven ismerve<

> Voltam Sawn-on is Pisti néven<​

>Véleményed Szerint mi az ADMIN Feladata?<

> Admin Feladata hogy ügyeket intézen, Segítjen a Playereknek. És aki szabálályt sért azt szankciónálja.<​

>mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.<

> Szerintem 1 a Kórház Mivel ugyebár akár milyen sérülésed van akkor oda mész ott láttnak el. 2 Városháza mivel ott válltod ki a szükséges okmányokat. Iratokat. 3 Rendőrség Mivel akar milyen bajt csinálsz oda visznek be, Illetve ott tudod bejelenteni a fegyveredet is!<​

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.