- 2025. 08. 08.
- 1
- 2
- LS karakter
- Jhos Corpino
>Mutattkozz be pár mondatba<> Sziasztok! Pisti vagyok 17 Éves, Szlovákiában élek Jelenleg középiskolába járok. Hentes-nek tanulok és azt is, Szeretném folytattni. Már 4 Éve MTA-Azok megjártam már nagyobb. Szervereket is! És megtaláltam a Dawn-MTA-At és itt szeretnék admin lenni mert ugy láttom, Itt egy jó közöség van nem kisgyerekek a tulajok, kiszeretném magam itt is probálni illetve, Jelenleg ugye a családommal élek, Van egy nővérem, Amit rólam tudni kell Kedves vegyok, Segitőkész, Őszinte.
>Hogyan Fordítanád az időd adminisztrátorként a szerveren?<> Én nekem sok szabad időm van dutyba minimum tudnék, Lenni 2-3 órát hétvégén többet<
>Mióta játszol a DAWN-MTA-n Illetve Mióta Roleplayezel?<> Dawn-on már 8 hólnapja csak kihagyásom volt, És tegnaptól már aktívan, illetve 4 éve!<
>Miért Gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?<> Azert gondolom Mert érett a gondolkodásom! Van Admin terén kb 1 év tapasztalattom.<
>Voltál -e Adminisztrátor Ha igen hol illetve milyen néven ismerve<> Voltam Sawn-on is Pisti néven<
>Véleményed Szerint mi az ADMIN Feladata?<> Admin Feladata hogy ügyeket intézen, Segítjen a Playereknek. És aki szabálályt sért azt szankciónálja.<
>mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.<
.png)