- 2025. 12. 28.
- 32
- 20
- LS karakter
- Oney_Tito
Panasztevő InGame neve:
► Oney Tito◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Pierdone ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Admin kihasználása, RK
Csáó a pk-t azért irom mivel Pierdonét nem értem el a szerveren, hogy megtudjuk beszélni a dolgokat.
Két részre fogom bontani a panaszkönyvet.
Első történt egy aranybank kirablás ahol psz-kel vittük el a bankot itt Nicolas Barrettet 19:54 kor megölte Lyla Meyer. Ezután mi a psz-kel elvittük a bankot, mikor adtuk le Sf be újra megjöttek itt újra meghalt Nicolas Barett alias Pierdone. Ezután aktiv tűzharc volt a pd ilegál között Pierdone pedig jó ötletnek gondolta, hogy ott futkoson miután másodjára is meghalt. Erre én lelőttem újra, felszedi magát és felflyol hozzám, hogy felkérdezen
2026-02-05 20:24:58] [Output] : Nicolas Barrett: (( figyelj már. ))
[2026-02-05 20:25:07] [Output] : Nicolas Barrett: (( fegyvertelen vagyok. )) - (full gearben szaladgál egy lövöldözés kelősközepén)
[2026-02-05 20:25:10] [Output] : Nicolas Barrett: (( minek lősz le? ))
Erre a társamat is összevissza elgettelte egy aktív rp-ből, majd vissza vitte és se kép se hang eltünt. Mire eltünt persze a társai engem 3 oldalból szedtek.
Kérdésem a következő:
1. Egy olyan dologért miért vagyok felkérdezve egy ilyen piti dologért amit nem látok egy 50 méterrel arrébb lévő tetőn hogy meghalt-e vagy sem. (És ugye mint admin eltudod hagyni a helyet nem is értem minek viszed el a kocsidat egy aktív rp-ből)
2. Minek kell egy aktív rp-ben összevissza gettelgetni mindenkit, utána meg eltünni, mint petőfi a ködben. (Mert ugye egy rp stopot nem sikerült kiírni.)
3. Minek jösz vissza egy olyan rp-be ahol már meghaltál és utána mikor 6 jára meghalsz bezavarsz egy aktív rp-be? - mert az alakításod után a társaid 3 oldalból szedtek.
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://ucp.dawn-game.com/dawn/report/204271?login=1770323884578 (kill log)
◄
Megjegyzés:
► Szerintem ez teljesen nonszensz dolog amit ő ott megcsinált.
Várom a bírálatot! ◄
.png)
.png)
.png)