Oney Tito - Pierdone

• Thread starter Thread starter Croxy
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 228
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Croxy

Újonc
SzerverAdmin
LS
2025. 12. 28.
32
20
LS karakter
Oney_Tito
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Oney Tito
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Pierdone
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Admin kihasználása, RK

Csáó a pk-t azért irom mivel Pierdonét nem értem el a szerveren, hogy megtudjuk beszélni a dolgokat.
Két részre fogom bontani a panaszkönyvet.
Első történt egy aranybank kirablás ahol psz-kel vittük el a bankot itt Nicolas Barrettet 19:54 kor megölte Lyla Meyer. Ezután mi a psz-kel elvittük a bankot, mikor adtuk le Sf be újra megjöttek itt újra meghalt Nicolas Barett alias Pierdone. Ezután
aktiv tűzharc volt a pd ilegál között Pierdone pedig jó ötletnek gondolta, hogy ott futkoson miután másodjára is meghalt. Erre én lelőttem újra, felszedi magát és felflyol hozzám, hogy felkérdezen
2026-02-05 20:24:58] [Output] : Nicolas Barrett: (( figyelj már. ))
[2026-02-05 20:25:07] [Output] : Nicolas Barrett: (( fegyvertelen vagyok. )) - (full gearben szaladgál egy lövöldözés kelősközepén)
[2026-02-05 20:25:10] [Output] : Nicolas Barrett: (( minek lősz le? ))

Erre a társamat is összevissza elgettelte egy
aktív rp-ből, majd vissza vitte és se kép se hang eltünt. Mire eltünt persze a társai engem 3 oldalból szedtek.

Kérdésem a következő:
1. Egy olyan dologért miért vagyok felkérdezve egy ilyen piti dologért amit nem látok egy 50 méterrel arrébb lévő tetőn hogy meghalt-e vagy sem. (És ugye mint admin eltudod hagyni a helyet nem is értem minek viszed el a kocsidat egy aktív rp-ből)
2. Minek kell egy aktív rp-ben összevissza gettelgetni mindenkit, utána meg eltünni, mint petőfi a ködben. (Mert ugye egy rp stopot nem sikerült kiírni.)
3. Minek jösz vissza egy olyan rp-be ahol már meghaltál és utána mikor 6 jára meghalsz bezavarsz egy aktív rp-be? - mert az alakításod után a társaid 3 oldalból szedtek.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://ucp.dawn-game.com/dawn/report/204271?login=1770323884578 (kill log)

Megjegyzés:

► Szerintem ez teljesen nonszensz dolog amit ő ott megcsinált.
Várom a bírálatot! ◄

• Szomorú
  • Wow
Reactions: Kevin és wasabi
Szia!

Az RK vád alaptalan.

Az aranybankos RP során 19:54:26-kor haltam meg, majd a következő halálom 20:24:04-kor történt. (Log discord)
A két időpont között több mint 15 perc telt el, tehát a szabályzat szerint jogosan tértem vissza RP-be.
Ez a kill log alapján egyértelműen igazolható, a bíráló admin számára csatolva van.

Azért történt a kérdésem felétek, mert fegyver sem volt a kezemben, amikor a járművemhez futottam azzal a céllal, hogy elhagyjam a helyszínt. Ennek ellenére másodjára is lelőttetek, majd miközben veled beszéltem, a társad újdonsülten fejbe lőtt.
Ez IC szinten is indokolatlan, RP szempontból pedig érthetetlen reakció volt, mivel nem jelentettem fenyegetést.

OOC-ben egyértelműen jeleztem, hogy fegyvertelen vagyok:
[2026-02-05 21:26:18] [Output] : [21:26] Nicolas Barrett: (( kocsimhoz futottam fegyver nélkül. ))

Az elflyolás nem hátsószándékkal történt, hanem a ti oldalatokról érkező OOC kérés teljesitése.

[2026-02-05 21:26:13] [Output] : [21:26] Salvador Salamanca: (( Vigyel le ))
[2026-02-05 21:26:15] [Output] : [21:26] Salvador Salamanca: (( mert megy az rp ))

A panaszos fél részéről a „mindenkit lelövünk, aki a helyszínen mozog” hozzáállást nem tekinthetem korrektnek, ezt kérdőjeleztem meg tőlük.
Fegyvertelen játékos lelövése, aki éppen el akarja hagyni a helyszínt, nem indokolt reakció, hanem felesleges feszültség keltés.

Összességében az RK vád megalapozatlan, a történtek a csatolt logokkal egyértelműen alátámaszthatók. A bíráló admin döntését várom, részemről a téma lezárva.

Utoljára szerkesztve:
Az RK vád alaptalan.
Igen ezt szerveren megbeszéltük, ez my bad.

Viszont ezt a aktív rp közben összevissza flyolgatást és felkérdezést nem értem, amikor előszokott ilyen fordulni ilyenkor a sima player is ír egy reportot ugyanúgy ahogy én tegnap, és elgettelteti magát mivel emberek vagyunk és hibázunk. De nem zavarjuk meg más rp-jét hamár meghaltunk és még szabálysértés sem történt. És mint mondtam legalább egy stopot irtál volna ki ha ennyire bántotta a szivedet ez a mozdulat és akkor normálisan meglehetett volna beszélni. Nem az hogy összevissza gettelgetek mindenkit felallá.
amikor a járművemhez futottam azzal a céllal, hogy elhagyjam a helyszínt.
Ezt sem értem hogy te egy aktív rp-ben miért viszed el az autodat amikor az még ott fedezzéknek lehet használni vagy ha nyitva van és a helyzet adja magát menekülni vele.

A panaszos fél részéről a „mindenkit lelövünk, aki a helyszínen mozog” hozzáállást nem tekinthetem korrektnek
Ez is egy kicsit túlzás, hogy ,,mindenkit lelövünk aki mozog" nyílván ha egy full gear katona rohangál az út kelősközepén, ahol éppen lövöldözés van nem az lesz az első, hogy oda megyek azt megkérdezem bocsi te már meghaltál. - Mert ugye gondolom halálangyalod sem volt mert ugye felszeded magad, de ez nem is volt releváns mivel a tetőről nem láthatam az angyalodat. Az a másik, hogy miért kell ezt úgy beállítani mintha nem szokott volna előfordulni bárkivel mert ugye a rendvédelmis is leszokta lönni az ilegálost hamár kártyázik.

Összegzés: Véleményem szerint ez egy kicsit túl lett gondolva és reagálva, ami ezt az összevissza flyolgatás meg gettelgetésnek meg sem kellett volna történie. - vagy legalább egy rp stop megírása után. Mert még a helyszínen flyolgatál szépen támaszpontra is faszán vissza tudtál volna flyolni. És nekem az ottani szituációmat teljesen befolyássolni, elvonni a figyelmem ezzel a interakciódal mivel mint mondtam mihelysd elflyoltál már 3 oldalba voltam szedve.

Szerintem nem így kell eljárni egy adminnak, ahogy Pierdone kezelte ezt a dolgot.
Több hozzáfűzni valóm nincs, várom a bírálatott!

,,elephantum ex pulice facit"

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Az RK részre nem is térnék ki igazán, hiszen ti magatok is letisztáztátok már.

Viszont az, hogy az adminisztrátor a halála után fel flyolt hozzátok ezzel megzavarva az aktív Roleplayt egészen érthetetlen.
Számtalan alkalommal előfordul az ilyen eset, hiszen messzebbről nem látható a halálangyal.

A panaszod részben jogos, az adminisztrátort figyelmeztetem, hogy a későbbiekben a hasonló Roleplay megzavarásokat mellőzze.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.