- 2025. 03. 30.
- 122
- 95
- LS karakter
- Nash Patel
- LV Karakter
- Treyvon Skeezy
Panasztevő InGame neve:
► Nadeem Erasmos ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Tifpix ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Jogtalan jail osztása.
Saját frakció ügy intézése.
Élesre való sokkolásnál szabályzat módosítás lépett érvénybe. Szabályzat leírja, hogy élesre való sokkolás engedélyezett, amíg nem veszti realitását. A videóban szereplő illegálos srác, a társamat (Alex Martinezt) lőtte, s tűzharcot is folytattak. A Hallgató járőrtársam, glockkal lőtte őt (lézeres glock) az illegálos pedig tec9-el. Köztük zajlott a tűzharc. Látszik majd a csatolt videóból hogy az illegálos játékos teljes figyelemmel és koncentrációval Alex Martinez-t lövi. Engem semmilyen impulzus nem ért, nem lőtt rám, sőőt fegyvert sem fogott rám. Végig Alex Martinez van az ő középpontjában. Ezért is gondolom azt hogy, mivel engem (Nadeem Erasmos) úgymond 'figyelmen kívűl ' hagyott, reális volt a sokkolásom. Az csak a tetőpontra helyezi az adminügy intézését, hogy legjobb tudomásom szerint Tifpix a Miraglia egyik tagja, s így intézte a frakciójük ügyét. Ezzel nekem csak annyi problémám volt, hogy egyszerűen nem volt hajlandó elfogadni az érveinket. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Kettő videót fogok csatolni.
Az elsőn látszik a teljes eset:
Ezen a videón pedig az látható, hogy a tec9-el lövő játékos minden tekintetét Alexre helyezi, még csak rám sem tartotta a fegyvert. Futás közben is Alex Martinezt lövi, s tartja rá a fegyvert:
Untitled - Clipped Requested with Medal.tv
Watch Untitled by skezY230 and millions of other Requested videos on Medal. #requested
medal.tv
Adminügy logját bíráló adminnak tudom küldeni MDC információk miatt. ◄
Megjegyzés:
► ◄
-(1)-(1).png)
.png)
.png)