Nadeem Erasmos - Tifpix

• Thread starter Thread starter skezy
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 222
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

skezy

Yo
SzerverAdmin
LS
2025. 03. 30.
121
94
LS karakter
Nash Patel
LV Karakter
Treyvon Skeezy
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Nadeem Erasmos
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Tifpix
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan jail osztása.
Saját frakció ügy intézése.

Élesre való sokkolásnál szabályzat módosítás lépett érvénybe. Szabályzat leírja, hogy élesre való sokkolás engedélyezett, amíg nem veszti realitását. A videóban szereplő illegálos srác, a társamat (Alex Martinezt) lőtte, s tűzharcot is folytattak. A Hallgató járőrtársam, glockkal lőtte őt (lézeres glock) az illegálos pedig tec9-el. Köztük zajlott a tűzharc. Látszik majd a csatolt videóból hogy az illegálos játékos teljes figyelemmel és koncentrációval Alex Martinez-t lövi. Engem semmilyen impulzus nem ért, nem lőtt rám, sőőt fegyvert sem fogott rám. Végig Alex Martinez van az ő középpontjában. Ezért is gondolom azt hogy, mivel engem (Nadeem Erasmos) úgymond 'figyelmen kívűl ' hagyott, reális volt a sokkolásom. Az csak a tetőpontra helyezi az adminügy intézését, hogy legjobb tudomásom szerint Tifpix a Miraglia egyik tagja, s így intézte a frakciójük ügyét. Ezzel nekem csak annyi problémám volt, hogy egyszerűen nem volt hajlandó elfogadni az érveinket.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Kettő videót fogok csatolni.
Az elsőn látszik a teljes eset:

Ezen a videón pedig az látható, hogy a tec9-el lövő játékos minden tekintetét Alexre helyezi, még csak rám sem tartotta a fegyvert. Futás közben is Alex Martinezt lövi, s tartja rá a fegyvert:

Adminügy logját bíráló adminnak tudom küldeni MDC információk miatt.

Megjegyzés:

• Menő
Reactions: Bundas
Sziasztok! Elsősorban mindenkit meghallgattam, a videón látható hogy mi történt illetve te már ha jól látom sokkolóval szálltál ki a kocsiból miközben előtettek futkározott egy fegyveres aki egy bajtársatokat ölte meg közben egy társadat is elkezdte lőni melletted, ilyen esetben én nem azt gondolom hogy sokkoló lenne a legjobb ötlet hanem hogy hatástalanitsuk az embert mert életveszélyben voltatok. Továbbra is tartom hogy amit tettél az nem reális. Saját frakció ügyet vihetek mindaddig még nem vagyok leaderi pozicióba és nem kivételezek.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

A saját ügyintézésre kitérve az adminoknak meg van engedve, míg nem elfogultan bírálnak.
A sokkolás pedig véleményem szerint teljesen irreális.

Az admin nem hibázott, a panasz jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: tifpix és Hoobu
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.