Muffi

• Thread starter Thread starter Shade
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 197
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Shade

annoying
2025. 05. 12.
79
70
LS karakter
Nina Peun
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Zolina Izabella Innokent
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Muffi
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Koholt vádak, adminlog kiszivárogtatása, egyoldalú ügyintézés, illetve jogtalan szankció. Admin feladatok elrontása.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Adminlogok
Adminügy alatti logok
Megjegyzés:

Volt egy kútrablás amibe végig mentünk az egész mappon és a dokkoknál lévő kút maradt az utolsó, ott volt a DBS ATM-et rabolni, fegyverrel fúrtak, és futkároztak felalá többen, ezért mesterlövésszel kitudtunk lőni egy-két DBS-est, nem is volt addig RP stop amíg Yvon Perrin-t ki nem lőttem, a halála után egyből írta a reportot. - Amire Muffi helyesen járt el, mivel nem történt szabálysértés, csak annyi történt hogy a DBS tagjai egy két szóból álló előrp-vel jöttek, most ha nekik az tartalmas előrp hogy 2 szót írok bele húsz sorba ezzel kilehet játszani az egészet, szerintem hanyag előrp volt. - De ez nem az én dolgom. - Adminügy alatt próbáltak hülyének nézni minden féle dolgot a nyakamba varni. - Muffi szerint ooc minősítésnek számít az hogy Oppok ami egy angol szónak a rövidítése ----> Oppenents. Le alttaboltam mire mert videót kért tölem Muffi, kilettem kickelve a szerverről adminügy alól, kérdezem én hogy ez milyen hozzá állás hogy az elvileg "szabályt sértő játékosra hívják ki az admint, és az admin azt a játékost kickelik le? Miközben egy sort írtam be, és töltöttem fel a videót Muffi kérésére. Teljesen ICÜGY hogy két illeáglis FK azonos helyen szeretne illegális tevékenységet csinálni, nem fogok oda menni állíg felfegyverkezett emberekhez hogy "Helló-szia, én is jöttem rabolni".
[2025-09-18 20:59:37] [Output] : [DawnMTA - Kick]: Zolina Izabella Innokent ki lett rúgva a szerverről Muffi által.
[2025-09-18 20:59:37] [Output] : [DawnMTA - Kick]: Indok: Adminügy alatt, másnak a szavába vágása. [1]

[AdminJail]: Admin 1 Muffi bebörtönözte Zolina Izabella Innokent játékost 90 percre.
[AdminJail]: Indok: OOC stílus.

Helló, Először is szeretném leszögezni, hogy az adminlog kiszivárogtatásával kapcsolatban a büntetésemet már megkaptam. Hiszen a vezetőség felé tettem fel a kérdést.

A kútrablásos szituációban nem történt szabálysértés, ezt akkor is jeleztem. Az, hogy a DBS milyen elő-RP-t írt, az teljesen más téma volt a körülményekhez képest amire jött a report. Mivel az illető írta hogy még rádióban is beszéltek a továbbiakról, mielőtt még elkezdték volna az egész akciót, arról is küldhetett volna logot, én arról már nem kértem, mivel a te ooc stílusod miatt és az ügyhöz való magatartásod miatt többször is meg kellett állni és figyelmeztetni illetve a társaságon belül még pár embert..

A mostani ügyben az adminügy alatt mulatozott viselkedésed miatt kellett legtöbbet intézkednem, többször is, illetve megállnom is, mivel nem helytálló stílust folytattál. Többszöri figyelmeztetés után is OOC stílust használtál és az ügyhöz nem úgy álltál mint akit tényleg érdekel és meg akarja beszélni. (nagybetűs írás, emberezés, tiszteletlen hangnem) [Ezek a vádak a te logodban is szerepelnek), valamint mások szavába is belevágtál. Az adminügy alatt kötelező a kulturált hangnem és az együttműködés, ennek hiánya miatt kaptál előbb kick-et, majd 90 perc jailt OOC stílusért.

Másodsorban, amikor elkezdődött az adminügy semmi tiszteletet egyik félről sem tapasztaltam, hogy mindenki köszönt volna egymásnak, hanem mindenki egymásnak rohant OOC-ba. Aztán jött a folyamatos irogatás és figyelmeztettem a társaságot ha valaki közbe szól kickelem:

[2025-09-18 20:43:52] [Output] : Admin 1 Muffi: (( akkor olyat játszunk, aki közbe szól azt le fogom Kickelni. ))

Összegzésként: a szankció nem volt egyoldalú, hanem a szabályzat alapján történt, a döntésem így marad.

Várom a bírálatot az admin felől.

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: Shade
Helló, Először is szeretném leszögezni, hogy az adminlog kiszivárogtatásával kapcsolatban a büntetésemet már megkaptam. Hiszen a vezetőség felé tettem fel a kérdést.

A kútrablásos szituációban nem történt szabálysértés, ezt akkor is jeleztem. Az, hogy a DBS milyen elő-RP-t írt, az teljesen más téma volt a körülményekhez képest amire jött a report. Mivel az illető írta hogy még rádióban is beszéltek a továbbiakról mielőtt még elkezdték volna az egész akciót, arról is küldhetett volna logot, én arról már nem kértem. Hiszen nem azért voltam ott!

A mostani ügyben az adminügy alatt mutatott viselkedésed miatt kellett intézkednem, többször is, illetve megállnom is, mivel nem helytálló stílust folytattál. Többszöri figyelmeztetés után is OOC stílust használtál és az ügyhöz nem úgy álltál mint akit tényleg érdekel és meg akarja beszélni. [Így is a legkisebb szankciót kaptad] (nagybetűs írás, emberezés, tiszteletlen hangnem[Ezek a vádak a te logodban is szerepelnek), valamint mások szavába is belevágtál. Az adminügy alatt kötelező a kulturált hangnem és az együttműködés, ennek hiánya miatt kaptál előbb kick-et, majd 90 perc jailt OOC stílusért.

Másodsorban, amikor elkezdődött az adminügy semmi tiszteletet egyik félről sem tapasztaltam, hogy mindenki köszönt volna egymásnak, hanem mindenki egymásnak rohant OOC-ba. Aztán jött a folyamatos irogatás és figyelmeztettem a társaságot ha valaki közbe szól kickelem:

[2025-09-18 20:43:52] [Output] : Admin 1 Muffi: (( akkor olyat játszunk, aki közbe szól azt le fogom Kickelni. ))

Összegzésként: a szankció nem volt egyoldalú, hanem a szabályzat alapján történt, a döntésem így marad.

Várom a bírálatot az admin felől.
Ha kickelsz már adtál szankciót, mi van akkor ha kicknél nem léptem volna vissza? - Kibannolsz? - Közbe meg full jogtalan kikicekelned egy AKTIV adminügy alól. - Olyan dolgokkal jöttél elsőnek hogy "OOC minősítés" magad se tudtad hogy mit jelent csak rá mondtad hogy az "oppok" azt jelenti hogy: "faszfejek" vagy mint írtál.
- Az hogy valaki egyszer nagybetűvel írtam mivel az adott fél teljesen szünreális dolgokat mondott nem hinném hogy stílus lenne, mivel koholt vádakkal jöttél nekem végig az ő oldalukat fogtad, nem pártatlanként álltál hozzá az ügyhöz. - Hogy jön egy Admin ahhoz hogy ilyet írjon? : [2025-09-18 20:43:52] [Output] : Admin 1 Muffi: (( akkor olyat játszunk, aki közbe szól azt le fogom Kickelni. )) Vissza élsz az adminisztrátori jogaiddal, úgy vittél végbe egy ügyet hogy engem le kickeltél. - Az hogy magamra milyen jelzőt használok/alkamlazok gondolok arra amikor beírtam hogy "Ne nézz már madárnak", egyáltalán nem volt a másik fél vagy felé tiszteletlen. - Saját magamról azt írok amit szeretnék.

-Te jössz nekem azzal hogy milyen stílust képviseltem, megnézve a TikTok Fiókod adminlétedre eléggé szépen "beefelted" az adott játékosokat, illetve Live-ból való kikroppolásaim is vannak rólad. - Erre szokás mondani hogy vizet iszik bort prédikál.

Szép napot mindenkinek mivel én is az admin ügy részese voltam ezért hozzá írok. Muffi az egész adminügy alatt egy fentebb hatói stílust vett fel ami szerintem nem elfogadható két vagy több felnőtt ember között főleg nem egy játékban (persze ha az említett fél feltehetőleg már nem kiskorú)
[2025-09-18 20:43:43] [Output] : Admin 1 Muffi: (( Köszönni senki nem tudd, ahogy hallom. ))
[2025-09-18 20:44:00] [Output] : Admin 1 Muffi: (( Csak az szól akit kérdezek. ))
[2025-09-18 20:43:53] [Output] : Admin 1 Muffi: (( akkor olyat játszunk, aki közbe szól azt le fogom Kickelni. ))

Az adminügy alatt kért Muffi mindkét féltől, megnézte a másik csapat logját az előrpről aztán ő kijelentette, hogy ez kevés.

[2025-09-18 20:55:10] [Output] : Admin 1 Muffi: (( 47id, ez elegendő előrp szerinted? https://pastebin.com/kKe90nsE ))
[2025-09-18 20:55:32] [Output] : Yvon Perrin: (( Igen elegendő. 20 sor az elvárt ,bőven felette van, és mindenre kitértünk. ))
[2025-09-18 21:01:22] [Output] : Admin 1 Muffi: (( Szóval, szeretném a 47-es id-től látni azt a logot ahol ténylegesen mindenre kitértek. ))
[2025-09-18 21:01:32] [Output] : Admin 1 Muffi: (( mint a másik fél a logban, azokra hogy mivel mentek, hogyan menekültök, satöbbi. ))
[2025-09-18 21:01:46] [Output] : Yvon Perrin: (( Elküldtem az előRP-t, semmi probléma nincs vele, az hogy ők másolják az a ő dolguk. ))
[2025-09-18 21:01:53] [Output] : Yvon Perrin: (( mi kézzel írjuk, vissza lehet nézni az összes előrpt. ))
[2025-09-18 21:02:19] [Output] : Admin 1 Muffi: (( persze ))
[2025-09-18 21:02:28] [Output] : Admin 1 Muffi: (( deez kevés. ))
Ezt követően amikor "Shade"-et be akarja jailezni megkérdezem tőle, hogy "a másik fél nem lesz bejailezve hanyag előrp miatt?"
[2025-09-18 21:19:46] [Output] : Admin 1 Muffi: (( nem volt hanyag előrp, mivel ténylegesen megbeszélték. ))
[2025-09-18 21:19:56] [Output] : Kedrov Ilyich: (( az előbb mondtad hogy kevés ))
[2025-09-18 21:19:59] [Output] : Admin 1 Muffi: (( Csak rövid sorok vannak. ))
[2025-09-18 21:19:59] [Output] : *** Elise Carpentier felbont egy zacskó kokaint, és beleszív.
[2025-09-18 21:20:01] [Output] : Kedrov Ilyich: (( most meg elég? ))
[2025-09-18 21:20:11] [Output] : Kedrov Ilyich: (( mi történt a 10 perc leforgása alatt? ))
[2025-09-18 21:20:17] [Output] : Admin 1 Muffi: (( utána megint ránéztem, végig olvastam. Igazából csak a lényeget beszélték meg. ))
[2025-09-18 21:20:21] [Output] : Admin 1 Muffi: (( Szó volt az ellátásról is. ))
Ezekből a sorokból tökéletesen levehető azt hogy a felsőbbrendű stílus ellenére, nem nézte meg normálisan a logokat az elején és hasra ütés szerűen elkezdett vádaskodni a felek felé. Ez kifejezetten aggasztó és nem elfogadható egy adminisztrátórtól. Az utolsó előtti sorbol kiderül csak akkor olvasta végig egy bő 25 percre rá amint beküldték.

Bűnbakokat keresve felkérdezte Roxanne Laurentin nevű játékost, hogy miért van rajta "X" kaliber. Roxanne erre vissza mondta, hogy lehet. Muffi az igazát próbálva hitegetni ki leakeli az Admin chat-et ami köztudottan nem szabad!
Felsőbb adminnak nagyon szívesen elküldöm a logot meg a képet ide nem szeretném berakni elkerülve vele a bajt!

Ami végűl tisztázva lett azzal, hogy Muffi beismeri, hogy Roxanne-nek van igaza! Előtte még azzal is fenyegetőzik, hogy ez admin félrevezetése.

[2025-09-18 21:15:07] [Output] : Admin 1 Muffi: (( 1-es ID nem határozz meg semmit a szerver szabályzat az x kaliber használattal kapcsolatba. Oda rakod ahova akarod. ))
[2025-09-18 20:58:36] [Output] : Admin 1 Muffi: (( ez admin félrevezetése. ))

Végszóként még azt is elmondanám, hogy az adminügy vége fele engem a Muffi teljesen leignorált amikor kérdeztem valamiről. Személyes véleményem az, hogy látta velem ezeket a hasraütés szerű szankciót nem fogogja lenyeletni. Csak akkor méltatott válaszra amikor már felment bennem a pumpa és írtam neki a következőt.

[2025-09-18 21:32:57] [Output] : Admin 1 Muffi: (( van még kérdés? ))
[2025-09-18 21:33:00] [Output] : Kedrov Ilyich: (( Muffi, egyszerű kérdéseket kérdezek ))
[2025-09-18 21:33:06] [Output] : Kedrov Ilyich: (( és eggyikre se vagy hajlandó válaszolni. ))
[2025-09-18 21:33:12] [Output] : Kedrov Ilyich: (( Most akkor ez a te stílusod? ))
[2025-09-18 21:33:21] [Output] : Admin 1 Muffi: (( Parancsolsz? ))
[2025-09-18 21:33:28] [Output] : Kedrov Ilyich: (( Nem válaszolsz egy kérdésemre se. ))
[2025-09-18 21:33:36] [Output] : Admin 1 Muffi: (( micsoda az én stílusom? ))
[2025-09-18 21:33:40] [Output] : [DawnMTA - AdminDuty]: Jack kilépett az adminszolgálatból.
[2025-09-18 21:33:43] [Output] : Kedrov Ilyich: (( Az előbb írtam le. ))
[2025-09-18 21:33:54] [Output] : Admin 1 Muffi: (( ha az én stílusom nem tetszik, tégy PK-t , minden jogod megvan hozzá. ))
[2025-09-18 21:34:01] [Output] : Kedrov Ilyich: (( Én tisztelet tudóan beszélek veled és azt kapom cserébe hogy nem válaszolsz. ))
[2025-09-18 21:34:02] [Output] : Admin 1 Muffi: (( ez mindenkire vonatkozik, akinek nem tetszik a bírálatom. ))
[2025-09-18 21:34:11] [Output] : Kedrov Ilyich: (( Nem, én ezt most kérdezem mert itt vagy. ))
[2025-09-18 21:34:15] [Output] : *** Roxanne Laurentin becsatolta a biztonsági övét.
[2025-09-18 21:34:17] [Output] : Kedrov Ilyich: (( Nem posta galambal akarok üzengetni. ))
[2025-09-18 21:34:18] [Output] : Admin 1 Muffi: (( minden kérdésre válaszoltam ,szerintem. Hiszen be küldtem ide. ))
[2025-09-18 21:34:32] [Output] : Kedrov Ilyich: (( És örülnék ha ennyivel megtisztelnél ha már önkényesen szeretnél jailezni. ))
[2025-09-18 21:35:05] [Output] : Kedrov Ilyich: (( Én mint felnőtt ember egy másik felnőtt emberrel beszélek. ))
[2025-09-18 21:35:14] [Output] : Kedrov Ilyich: (( Az elvárt, hogy nem levegőnek van nézve a másik. ))
[2025-09-18 21:35:25] [Output] : Kedrov Ilyich: (( És szeretném ha ezzel megtisztelnél. ))
[2025-09-18 21:35:40] [Output] : Kedrov Ilyich: (( Ez nagyon megalázó. ))
[2025-09-18 21:36:08] [Output] : Admin 1 Muffi: (( mi a kérdés akkor? ))

Összegzésem, hogy egy ilyen stílusú adminisztrátór mint a Muffi jobban roncsolja mások játékélményét esetlegesen mint aki szabályt szeg, hiszen ha szabályt szegnek a játékosok kihez forduljak? Egy adminisztrátorhoz aki nem nézi végig a logokat, nincsen tisztában a szabályzattal és levegőnek nézi a másikat?

• Kedvelés
Reactions: Shade
szia, a panaszt zárom. Az admin eltávolitásra került!

Az szép és jó hogy eltávolításra került, viszont a jogtalan Jailel mi lesz?

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.