- 2025. 05. 12.
- 79
- 70
- LS karakter
- Nina Peun
Panasztevő InGame neve:
► Zolina Izabella Innokent ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Muffi ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Koholt vádak, adminlog kiszivárogtatása, egyoldalú ügyintézés, illetve jogtalan szankció. Admin feladatok elrontása. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Adminlogok
Adminügy alatti logok ◄
Megjegyzés:
► Volt egy kútrablás amibe végig mentünk az egész mappon és a dokkoknál lévő kút maradt az utolsó, ott volt a DBS ATM-et rabolni, fegyverrel fúrtak, és futkároztak felalá többen, ezért mesterlövésszel kitudtunk lőni egy-két DBS-est, nem is volt addig RP stop amíg Yvon Perrin-t ki nem lőttem, a halála után egyből írta a reportot. - Amire Muffi helyesen járt el, mivel nem történt szabálysértés, csak annyi történt hogy a DBS tagjai egy két szóból álló előrp-vel jöttek, most ha nekik az tartalmas előrp hogy 2 szót írok bele húsz sorba ezzel kilehet játszani az egészet, szerintem hanyag előrp volt. - De ez nem az én dolgom. - Adminügy alatt próbáltak hülyének nézni minden féle dolgot a nyakamba varni. - Muffi szerint ooc minősítésnek számít az hogy Oppok ami egy angol szónak a rövidítése ----> Oppenents. Le alttaboltam mire mert videót kért tölem Muffi, kilettem kickelve a szerverről adminügy alól, kérdezem én hogy ez milyen hozzá állás hogy az elvileg "szabályt sértő játékosra hívják ki az admint, és az admin azt a játékost kickelik le? Miközben egy sort írtam be, és töltöttem fel a videót Muffi kérésére. Teljesen ICÜGY hogy két illeáglis FK azonos helyen szeretne illegális tevékenységet csinálni, nem fogok oda menni állíg felfegyverkezett emberekhez hogy "Helló-szia, én is jöttem rabolni".
[2025-09-18 20:59:37] [Output] : [DawnMTA - Kick]: Zolina Izabella Innokent ki lett rúgva a szerverről Muffi által.
[2025-09-18 20:59:37] [Output] : [DawnMTA - Kick]: Indok: Adminügy alatt, másnak a szavába vágása. [1]
[AdminJail]: Admin 1 Muffi bebörtönözte Zolina Izabella Innokent játékost 90 percre.
[AdminJail]: Indok: OOC stílus. ◄
.png)
.png)