Szia! Igazából én annyit tudok hozzá tenni a Panaszkönyvhöz hogy egy DM-et logok alapján nem fogok tudni megállapitani, ezt le is írtam a Reportban. Videó alapján viszont meglehetett volna állapítani hogy az egész eset hogyan történt, ezt le is írtam többször hogy miért kérek videót, és azt is le írtam hogy logok alapján nem tudok megállapitani semmit, mivel kérdeztem azt is hogy fel voltak-e fegyverkezve és írtad hogy igen, így logból végképp nem tudtam volna megállapitani hogy mi az egész szitu, mivel felvoltak fegykerzve. Igazából kérted hogy menjünk DC Nem láttam volna értelemesnek mivel ugyan úgy a logokat mutattad volna illetve elmondtad volna. Illetve többen voltak asszem azt is írtad így több embernek a DM-jét nem tudtam volna megállapitani logok alapján. Én azt vélem hogy a Reportban tök rendesen elmondtad mindent, hogy mit mi alapján csináltam volna meg mi miatt nem tudtuk intézni. Megjegyzés képpen: Azért nem geteltem őket oda mivel nem volt videód és így nem láttam a szituációt, és az illegálnak hiába mutattam volna a logokat abból nem derül ki semmi. Várom a bíráló admin panaszát. További szépestéket!