Mauro Pietro panasz: aLiam

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Firewall

Újonc
2025. 12. 14.
6
1
LS karakter
Goverto Peter
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Mauro Pietro
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
aLiam
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jött kettő srác és rám tartotta a fegyver indoktalanul le lőttek admint hívtam amire 5 percet kellet várnom és a egész reportban videó felvételt kért és nem az, hogy oda getelte volna azt a kettő embert akivel történt velem szemben az incidens.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
1. 2. https://pastebin.com/Pdtj4bi8
Megjegyzés:

Eléggé el lett hanyagolva ez a report, remélem minél hamarabb döntés születik.

• Kedvelés
Reactions: Lsx
Szia! Igazából én annyit tudok hozzá tenni a Panaszkönyvhöz hogy egy DM-et logok alapján nem fogok tudni megállapitani, ezt le is írtam a Reportban. Videó alapján viszont meglehetett volna állapítani hogy az egész eset hogyan történt, ezt le is írtam többször hogy miért kérek videót, és azt is le írtam hogy logok alapján nem tudok megállapitani semmit, mivel kérdeztem azt is hogy fel voltak-e fegyverkezve és írtad hogy igen, így logból végképp nem tudtam volna megállapitani hogy mi az egész szitu, mivel felvoltak fegykerzve. Igazából kérted hogy menjünk DC Nem láttam volna értelemesnek mivel ugyan úgy a logokat mutattad volna illetve elmondtad volna. Illetve többen voltak asszem azt is írtad így több embernek a DM-jét nem tudtam volna megállapitani logok alapján. Én azt vélem hogy a Reportban tök rendesen elmondtad mindent, hogy mit mi alapján csináltam volna meg mi miatt nem tudtuk intézni. Megjegyzés képpen: Azért nem geteltem őket oda mivel nem volt videód és így nem láttam a szituációt, és az illegálnak hiába mutattam volna a logokat abból nem derül ki semmi. Várom a bíráló admin panaszát. További szépestéket!

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
  • Kedvelés
Reactions: Levy. és Lsx
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni.
Átolvasom és érkezem a válasszal.

• Kedvelés
Reactions: aLiam
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Egy ilyen jellegű szabálysértést egyértelműen csak videós bizonyíték alapján lehet megítélni. Az adminisztrátor ezzel tisztában volt, ezért is kérte tőled a felvételt. Logok alapján legfeljebb következtetni lehet, de a pontos történések nem állapíthatók meg.
Az admin mindent megtett annak érdekében, hogy tisztán lássa a helyzetet, azonban bizonyíték hiányában nem tudott volna megalapozott döntést hozni.

A panaszod jogtalan, az admin nem hibázott.

• Kedvelés
Reactions: aLiam
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.