Marci De Vantieri- Eli Gil [Rey]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Norman Smith

Újonc
2025. 08. 15.
19
6
LS karakter
Norman Smith
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Marco De Vantieri
Panaszra tett személy InGame neve:
Eli Gil
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Animban lévő játékos kirablása. Előzmény: volt egy vitánk déli szerelőnél, vita után elmentem kocsival és arra lettem figyelmes hogy követ, elmentem egy nem forgalmas helyre, kiszálltam és ráfogtam a glock-om, majd tettem egy lövést a kocsija mellé a földre, mire ő elment. Kb 5 perc mulva megint figyelmes lettem hogy követ, menekültem, belevágódtam egy oszlopba, kiszállt, animba lőtt, majd kilőtte a kerekeim és odajött hozzám. /do parancs-al kérdezte hol van a fegyver meg a glock, válaszoltam neki. Rp-vel elvette a fegyverem és a lőszerem. Én viszont ezt az rp-t nem láttam mert nem figyeltem és tett hátra 2-3 lépést azthittem végeztünk (azthittem oda adtam neki mindent amit elvett rp-vel) majd felszedtem magam és oda mentem a kocsimhoz, beszálltam, kirángatott beült hogy ne tudjak elmenni és rázártam a kocsit. ami miatt kaptam is egy adminjail-t (rp közbeni kártya használat). (csak hogy ne maradjon ki a storybol ez a rész sem)
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►​
https://pastebin.com/QcBv4VPh
Megjegyzés:
Tudomásom szerint animban lévő játékost nem lehet kirabolni

• Kedvelés
  • Haha
Reactions: Pierdone és slx
mi a pékkkk, nos nem tudom mióta nem lehet kirabolni azt az embert aki engem akart kirabolni valamint rám is lőtt, valamint egy "MAFFIA" tag vagyok szóval, nyilvan nem fogom annyiban hagyni kereket azért lőttem még ki mert te is szóval csak visszaadtam ami jár, nem szeretnék többet hozzáfűzni.

• Kedvelés
Reactions: Pierdone
mi a pékkkk, nos nem tudom mióta nem lehet kirabolni azt az embert aki engem akart kirabolni valamint rám is lőtt, valamint egy "MAFFIA" tag vagyok szóval, nyilvan nem fogom annyiban hagyni kereket azért lőttem még ki mert te is szóval csak visszaadtam ami jár, nem szeretnék többet hozzáfűzni.
Én nem akartalak kirabolni egyik helyszínen sem.

• Kedvelés
Hogy bocsánatot kérj a pofon miatt és ahogy beszéltél velem, illetve mert elfutottál mert neked *pisilned kellet* és a kocsimat rángattad mert be volt inditva és hogy nyitva van e.

• Kedvelés
Hogy bocsánatot kérj a pofon miatt és ahogy beszéltél velem, illetve mert elfutottál mert neked *pisilned kellet* és a kocsimat rángattad mert be volt inditva és hogy nyitva van e.
Az teljesen IC ügy, a lényeg, hogy fegyvert szegeztél rám, valamint rám is lőttél. De ezt már leírtam várom a bírálatot.

• Kedvelés
fegyvert szegeztem, de a parton nem lőttem egyet sem. te ott is mondtad hogy mondjam el miért kéne bocsánatot kérned és ha elmondom akkor bocsánatot kérsz, elkezdtem írni és elfutottál. Ne mondj olyat ami nem igaz, nem lőttem rád a parton. akkor lőttem rád mikor követtél az egész után megállás nélkül és akkor is a fölre lőttem. az egész dolog alatt meg sem sebesítettelek egy pofonnal sem.

• Kedvelés
Én többet nem fűzők hozzá. Ha a bíráló admin szeretne bármi kérdést vagy bármit feltenni, válaszolni fogok neki természetesen.

• Kedvelés
ilyen esetben, ha tűzharcból keveredtél animba, kirabolhat. Indoka is megfelelő volt rá, tisztában volt azzal, hogy fegyver van nálad, mivel "fenyegetted" is vele, így nyilván ha úgy sikerült téged elkapnia, elveszi azt-azokat.

Nem történt szabálysértés, helyezhető.

• Kedvelés
Reactions: slx
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.