- 2025. 08. 15.
- 19
- 6
- LS karakter
- Norman Smith
Panasztevő InGame neve:
► Marco De Vantieri ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Eli Gil ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Animban lévő játékos kirablása. Előzmény: volt egy vitánk déli szerelőnél, vita után elmentem kocsival és arra lettem figyelmes hogy követ, elmentem egy nem forgalmas helyre, kiszálltam és ráfogtam a glock-om, majd tettem egy lövést a kocsija mellé a földre, mire ő elment. Kb 5 perc mulva megint figyelmes lettem hogy követ, menekültem, belevágódtam egy oszlopba, kiszállt, animba lőtt, majd kilőtte a kerekeim és odajött hozzám. /do parancs-al kérdezte hol van a fegyver meg a glock, válaszoltam neki. Rp-vel elvette a fegyverem és a lőszerem. Én viszont ezt az rp-t nem láttam mert nem figyeltem és tett hátra 2-3 lépést azthittem végeztünk (azthittem oda adtam neki mindent amit elvett rp-vel) majd felszedtem magam és oda mentem a kocsimhoz, beszálltam, kirángatott beült hogy ne tudjak elmenni és rázártam a kocsit. ami miatt kaptam is egy adminjail-t (rp közbeni kártya használat). (csak hogy ne maradjon ki a storybol ez a rész sem) ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
https://pastebin.com/QcBv4VPh
◄
Megjegyzés:Untitled - Clipped GTA San Andreas with Medal.tv
Watch Untitled by kistetu29925 and millions of other GTA San Andreas videos on Medal. #gtasanandreas, #grandtheftautosanandreas
medal.tv
► Tudomásom szerint animban lévő játékost nem lehet kirabolni◄
.png)
.png)