- 2025. 10. 16.
- 23
- 9
- LS karakter
- Elina Cartel
Minta helytelen használata.
Panasztevő InGame neve: Luigi Hopkins Panaszra tett Adminisztrátor neve: petoboss
Panasz oka, leírása, kifejtése: El loptam egy autobol tegnap előtt 4 ajándékot amiről nem tudtam hogy nem szabad olyat.Tegnap volt egy forum nyitva hogy adjam vissza mert hanem bann lessz de a tegnap én már nem tudtam fel lépni 12 kor hogy oda adjam az illetőnek mert ő csak akkor volt elérhető, az invembe ott van a 4 aji és a delutan tegnap direkt vártam hogy mikor lép fel hogy egy admint oda hivjak és hozzám getelje a jatekost es oda adhassam neki, de nem volt fent hanem csak éjjel, és én azért kaptam 2 honapos bannt mert nem tudtam fel lépni akkor amikor neki jo lett volna,nem rossz akaratbol akartam semmi olyan dolgot mert 4 ajándékért nem éri meg nekem a 2 honapos bann csak nem voltam tisztában vele amig nem szoltak, errefel időt se adnak pl erre a napra 16.10.2025 re hogy még hallám jolenne e nekem
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó): Válaszod
Megjegyzés: Remélem ezt meg tudjuk beszélni és ne ilyen dolgokért kapjak bannt mert nem tudtam vissza adni amikor a másiknak jo lett volna ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)