Luigi Hopkins-petoboss

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lajimester88

Újonc
2025. 10. 16.
23
9
LS karakter
Elina Cartel
Minta helytelen használata.
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:
Luigi Hopkins Panaszra tett Adminisztrátor neve: petoboss
Panasz oka, leírása, kifejtése: El loptam egy autobol tegnap előtt 4 ajándékot amiről nem tudtam hogy nem szabad olyat.Tegnap volt egy forum nyitva hogy adjam vissza mert hanem bann lessz de a tegnap én már nem tudtam fel lépni 12 kor hogy oda adjam az illetőnek mert ő csak akkor volt elérhető, az invembe ott van a 4 aji és a delutan tegnap direkt vártam hogy mikor lép fel hogy egy admint oda hivjak és hozzám getelje a jatekost es oda adhassam neki, de nem volt fent hanem csak éjjel, és én azért kaptam 2 honapos bannt mert nem tudtam fel lépni akkor amikor neki jo lett volna,nem rossz akaratbol akartam semmi olyan dolgot mert 4 ajándékért nem éri meg nekem a 2 honapos bann csak nem voltam tisztában vele amig nem szoltak, errefel időt se adnak pl erre a napra 16.10.2025 re hogy még hallám jolenne e nekem
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó): Válaszod
Megjegyzés:
Remélem ezt meg tudjuk beszélni és ne ilyen dolgokért kapjak bannt mert nem tudtam vissza adni amikor a másiknak jo lett volna

Utoljára szerkesztve:
Hello,

Nem igazan tudom mit kéne ide írnom..?
Minden látható a PK alatt, a szankció megvan adva, hogy mennyit kell erre osztani..
Én időt adtam a PK alatt, hogy vissza adja a játékos, de válaszra sem méltatott, hogy jó-e neki vagy sem.
Adam_Max éjfélig fent várt reményekkel tele, de sajnos nem kapta vissza.

Ha vissza adtad volna is ban járt volna érte.

Tényleg nem tudom mit kéne még hozzá fűznöm? Ezt a PK-t meg nem is értem.

Utoljára szerkesztve:
Neharagudj de te nem érted hogy én nem voltam elérhető és itt forumon is azért nem válaszoltam? Hajlando lettem volna vissza adni nézzetek rá az inventorimra, direkt elvolt téve hogy adjam neki vissza, nem magyarországi vagyok és nem ugyan az az óra idő van nálam.Csak meg tudjuk ezt beszélni éretten hogy enyhüljön a bann-nak a tartalma. Ez egy egyszeri hiba volt beismerem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.