Lucie Lemoine - Alex

• Thread starter Thread starter Milkee
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 142
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Milkee

Újonc
2025. 05. 10.
28
43
LS karakter
Lucie Lemoine
LV Karakter
Tariq Nelson
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Lucie Lemoine
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Alex
Panasz oka, leírása, kifejtése:
A szóban forgó adminisztrátori ügy során két játékos – Harwey Webb és Declan Stokes – egyértelműen IC és OOC keverést alkalmazott, láthatóan szándékosan. Az admin az eseményt látta, de nem kezelte a helyszínen, így később reportot nyitottam az üggyel kapcsolatban.

A reportban az admin azt nyilatkozta, hogy nem osztana szankciót, mivel szerinte biztosan véletlen volt az IC/OOC keverés. Ezzel nem értek egyet, mivel az esemény nyilvánvalóan tudatos volt a játékosok részéről, amit alátámasztottam kép és videós bizonyítékkal is, amit csatoltam a reportban.

Véleményem szerint az ilyen esetek következmények nélküli kezelése aláássa a szabályzat következetes betartatását, és negatívan befolyásolja a szerepjáték színvonalát. Kérem az ügy kivizsgálását és az admin döntésének felülvizsgálatát a szerver szabályai alapján.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Az admin ügy alatti incidens: A report:
Megjegyzés:

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy az adminok is tévedhetnek, és nem várható el tőlük, hogy minden helyzetet tökéletesen kezeljenek. Ugyanakkor szeretném finoman jelezni, hogy ha valaki egy ennyire egyértelmű és dokumentált szabályszegést sem ismer fel, vagy úgy dönt, hogy nem tekinti szankcióra érdemesnek, az szerintem felveti az alkalmasság kérdését az adminisztrátori pozícióra vonatkozóan.

Ez a megjegyzés nem személyeskedés, csupán a jövőbeni hasonló esetek elkerülése érdekében szeretném, ha a vezetőség is elgondolkodna ezen.

Sziasztok. Ahogy reportban is leírtad. 10x írta le. az én logomban 1x írta le [2025-08-07 00:59:59] [Output] : Lucie Lemoine: (( Ez így real? ))
[2025-08-07 01:00:00] [Output] : Declan Stokes mondja: Csak nincs a snipernek scopeja . ezért az egy mondatáért nem osztottam szankciót. ha minden ilyen pici dolgokért AJ-t osztanánk csak úgy repülnének az AJ-k. úgy vélem hogy mivel miattad volt RP stop, és mert 3-4 szó és egy mondat véletlenül is vagy akár szándékosan is le lett ic chat-re írva ez nem ronthatta a te játékélményedet. Azt írod hogy " mivel szerinte biztosan véletlen volt" ahogy a reportban is olvasható azt írtam gondolom. Én itt ebben az esetben nagyon kevésnek találtam hogy szankciót osszak ezért. várom a bíráló admin válaszát.

• Haha
Reactions: tokaska
A videón jól látszódik hogy több üzenetet is váltott a két fél egymással, a témahoz nincs több hozzáfűzni valóm, várom a biráló admin válaszát!

Hali a panaszt én fogom bírálni, átolvasom és jövök a hírekkel!

• Kedvelés
Reactions: Zugan
Nos...

Átolvastam a hozzászólásokat, több dologban is felmerült kérdés, a kettő srác aki ic beszélgetést folyatott, adminügy közben, az ügy részesei voltak-e, vagy nem. A beküldött bizonyítékokból nagyon úgy tűnik, hogy igen is azok voltak, nem értem Alex miért nem szólt nekik hogy, ne folytassák az ic társalgást amíg az adminügy tart. Nem szeretnék másoknak nagyon az UCP-ben kutakodni és, nem is szeretnék szemét lenni másokkal szemben.

A panasz jogos, de nem olyan hú-de nagy hiba került a szerkezetbe, lehet ezen korrigálni. Legközelebb ilyen ne forduljon elő, és nem lesz gond belőle. Alex keressen fel egy beszélgetésre, ezzel le is tudva ez a panaszkönyv.

• Kedvelés
Reactions: Zugan és AlexLS
Pénz köteg rp stop volt a panaszoló részéről.( ő fagyott ki a pénz kötegel.)Éppen a rampage osztas zajlott hogy folytatodhasson az rp. Azert nem szoltam helyben nekik mivel adminchaten Brownnak irtam az idket hogy kinek kell a rampage vissza adasa igy nem lattam ezt a beszelgetest. Felkereslek privátban.

• Haha
Reactions: tokaska és Milkee
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.