- 2025. 05. 10.
- 28
- 43
- LS karakter
- Lucie Lemoine
- LV Karakter
- Tariq Nelson
Panasztevő InGame neve:
► Lucie Lemoine ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Alex ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► A szóban forgó adminisztrátori ügy során két játékos – Harwey Webb és Declan Stokes – egyértelműen IC és OOC keverést alkalmazott, láthatóan szándékosan. Az admin az eseményt látta, de nem kezelte a helyszínen, így később reportot nyitottam az üggyel kapcsolatban.
A reportban az admin azt nyilatkozta, hogy nem osztana szankciót, mivel szerinte biztosan véletlen volt az IC/OOC keverés. Ezzel nem értek egyet, mivel az esemény nyilvánvalóan tudatos volt a játékosok részéről, amit alátámasztottam kép és videós bizonyítékkal is, amit csatoltam a reportban.
Véleményem szerint az ilyen esetek következmények nélküli kezelése aláássa a szabályzat következetes betartatását, és negatívan befolyásolja a szerepjáték színvonalát. Kérem az ügy kivizsgálását és az admin döntésének felülvizsgálatát a szerver szabályai alapján. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Az admin ügy alatti incidens: A report: ◄
Megjegyzés:
► Természetesen tisztában vagyok vele, hogy az adminok is tévedhetnek, és nem várható el tőlük, hogy minden helyzetet tökéletesen kezeljenek. Ugyanakkor szeretném finoman jelezni, hogy ha valaki egy ennyire egyértelmű és dokumentált szabályszegést sem ismer fel, vagy úgy dönt, hogy nem tekinti szankcióra érdemesnek, az szerintem felveti az alkalmasság kérdését az adminisztrátori pozícióra vonatkozóan.
Ez a megjegyzés nem személyeskedés, csupán a jövőbeni hasonló esetek elkerülése érdekében szeretném, ha a vezetőség is elgondolkodna ezen. ◄
.png)
.png)