Panasztevő InGame neve:
► Luciano Graziano ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Shade ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► A sztori ott kezdődik, hogy voltunk ATM rabláson, és amikor vágtam az ATM-et, akkor a drága TEK-es kollega úgy gondolta, hogy ránk lőhet csipával, amit meg is tett, és ellőtte a kezem, meg a társam kezét is. Ekkor admint hívtunk, ekkor érkezett Shade az ügyintézésre, aztán oda ment a TEK-eshez aki ránk lőtt ITT jön már az, hogy minket NEM is gettelt oda, hogy lássuk mit beszél, vagy hogy bármit is mondjuk a javunkra. Majd, miután szépen megbeszélte a TEK-essel elengedte a TEK-est, és ki írta, hogy RP Folyt. De én nem hagytam annyiban írtam egy másik adminnak aki Joseph volt, és jött is egyből, majd oda jött Shade is és annyit írt, hogy lehet TP-t kérni ránk, DE ez nem volt meg a TEK-esnek és ennek ellenére is ránk lőtt! Aztán amint mondtuk neki a dolgokat, annyit írt '' [2025-09-05 20:57:54] [Output] : Admin 2 Shade: (( De ha ennyire szankcióra mentek pill. )) '' És ezután berakta a srácot 60 perc NONRP. Tehát összegezzük, a mi felünket meg se hallgatta, csak a TEK-est, akit AKTIV TP NÉLKÜL elengedett és folytattatni akarta tovább velünk az RP-t. Nem értem ez, hogyan történhetett. Enriconak pedig reportban azt írta, hogy kértek ránk TP-t. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://armin.kim/seepaste/TVkH - (Adminnal való beszélegetés Enrico - Shade) Az incindensről, hogy lőtt ránk a TEK-es, videóm van, de azt ha hanggal szeretné a bíráló admin megmutatni, azt csak is megosztásban tudom, mert amikor megvágom leszedi a hangot. ◄
Megjegyzés:
► Bármi egyébkérdésben, szolgálatára állok a bíráló adminnak. ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)