Luciano Graziano - Shade

• Thread starter Thread starter Luci
  • Start date Start date
  • Válaszok 14
  • Látta 260
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Luci

Kritikus
2025. 08. 15.
164
162
LS karakter
Luciano Graziano
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Luciano Graziano
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Shade
Panasz oka, leírása, kifejtése:
A sztori ott kezdődik, hogy voltunk ATM rabláson, és amikor vágtam az ATM-et, akkor a drága TEK-es kollega úgy gondolta, hogy ránk lőhet csipával, amit meg is tett, és ellőtte a kezem, meg a társam kezét is. Ekkor admint hívtunk, ekkor érkezett Shade az ügyintézésre, aztán oda ment a TEK-eshez aki ránk lőtt ITT jön már az, hogy minket NEM is gettelt oda, hogy lássuk mit beszél, vagy hogy bármit is mondjuk a javunkra. Majd, miután szépen megbeszélte a TEK-essel elengedte a TEK-est, és ki írta, hogy RP Folyt. De én nem hagytam annyiban írtam egy másik adminnak aki Joseph volt, és jött is egyből, majd oda jött Shade is és annyit írt, hogy lehet TP-t kérni ránk, DE ez nem volt meg a TEK-esnek és ennek ellenére is ránk lőtt! Aztán amint mondtuk neki a dolgokat, annyit írt '' [2025-09-05 20:57:54] [Output] : Admin 2 Shade: (( De ha ennyire szankcióra mentek pill. )) '' És ezután berakta a srácot 60 perc NONRP. Tehát összegezzük, a mi felünket meg se hallgatta, csak a TEK-est, akit AKTIV TP NÉLKÜL elengedett és folytattatni akarta tovább velünk az RP-t. Nem értem ez, hogyan történhetett. Enriconak pedig reportban azt írta, hogy kértek ránk TP-t.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/TVkH - (Adminnal való beszélegetés Enrico - Shade) Az incindensről, hogy lőtt ránk a TEK-es, videóm van, de azt ha hanggal szeretné a bíráló admin megmutatni, azt csak is megosztásban tudom, mert amikor megvágom leszedi a hangot.
Megjegyzés:

Bármi egyébkérdésben, szolgálatára állok a bíráló adminnak.

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: whoami
Szia/sziasztok ismét. - Oda mentem a TEKeshez, számon kértem róla őt is. - Felfettem a hibáját, természetesen. - Ő szemszögét is meg értettem mivel 3-4 állig felfegyverzett ember mászkált az utcákon. - Egy maga volt az egész fúráson. - Ha oda megy hozzátok akkor pedig PG-t követ el, azzal hogy nem félti a saját életét. - Ő mint Tiszt (Főhadnagy) adhat TP-t. - Semmi realitás nem lett volna abba hogy helivel rátok száll. - Lőtt a srác beismerte a hibáját, nem akadékoskodott, figyelmeztetéssel akartam volna elengedni. - Vissza mentem hozzátok egyből akadékoskodtatok, hívtatok más admint. - A Videót nekem se mutattad meg, SŐT szót se tettél róla az egész ügy alatt. - Az ügy alatt mikor vissza mentem hozzátok, Rampage/heal-t, és még az Armor szintet is vissza állítottam. - Amint vissza mentem, rá gotoltam a TEK-es srácra, és jailbe részesítettem. - Úgy érzem hogy a tegnapi esti jail amibe ti voltatok a hibások nagyon rosszul érintett titeket, ezért is született meg ez a PK.

- Videót csatolnod kell a pk-hoz mivel nem tartalmaz MDC/ADMIN logot. - Szeretném utólag látni én is, ha már tudomásomra lett adva nagyjából 1 órára az ügy lezárása utána Panaszkönyv formájában.

[2025-09-05 20:48:06] [Output] : Xye Casto: (( Alapvető, hogy tűzparancs van az ATM fúrókra. ))
[2025-09-05 20:49:00] [Output] : Admin 2 Shade: (( ))
Itt szembesítettem a srácot hogy mit vétett.
[2025-09-05 20:50:36] [Output] : Admin 2 Shade: (( Jelöletlennel oda mehetsz mivel azt nem lőhetik. - Viszont nem célom a szankció figyelmeztettéssel. ))
[2025-09-05 20:50:59] [Output] : Admin 2 Shade: (( Viszont máskor inkább tiszt vagy inkább főtiszt fölött kell kérned tp-t. ))
[2025-09-05 20:51:23] [Output] : Xye Casto: (( akkor figyelek mostmá erre ))

- A srác nem úgy "ugrott a torkomnak" mint ti tegnap este a Discrod beszélgetés során. - Figyelmeztetéssel szerettem volna elengedni, viszont amint vissza tértem hozzátok, hogy a sérüléseid, armorod intézzem, a OOC-chaten meg beszélt dolgok miatt észleltem hogy számotokra "rosszul" esett az hogy nem adtam a srácnak Jailt. - Aztán -------->
[2025-09-05 21:00:24] [Output] : [AdminJail]: Admin 2 Shade bebörtönözte Xye Casto játékost 60 percre.
[2025-09-05 21:00:24] [Output] : [AdminJail]: Indok: NonRP

- Az egész logomat a bíráló adminnak küldöm.

- Csoda szép napot/estét mindenkinek.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok, mivel rólam is szó van, ja előrelőttem, majd biztos megdícsérlek titeket, amiért az LS dokkoknál rávágtok egy ATM-re, és a szerelőtelep bejáratánál álltok nagykaliberrel a kézben. Továbbá, Shadenak is leírtam, és bevallottam hogy vétettem hibát, ezért én meg is kaptam az szankciómat (AJ). A továbbiakban természetesen nem fog ilyen megtörténni részemről.

Ne haragudj meg, mikor mondtam volna a videót, mert nekem volt csak videóm, Enricoval beszéltél, de hogy zajlott az egész? Oda jöttél - egyből tpzél TEK-eshez - aztán majd PM-be leírtad ezeket. Talán ha minket is oda gettelsz, ahogy járja egy admin ügyintézés, akkor ott elmondtam volna, hogy van mindenem a történésről. Nem nem érintett rosszul a PK csak maga az eljárás nem volt korrekt, ha itt tudtál PL figyelmeztetést adni, tegnap miért nem, de ebbe fölösleges belemenni. Ilyen nincs! Ha adminügy van, mindenkit oda kéne gettelni, hogy halld mind a két felet, tehát itt az érme két oldala elvolt felejtve ahogy van. Mondtam videót, csak megosztásban tudom HANGGAL, mert ami van alapból vágóprogram leveszi a hangot a videóról.

Ne haragudj meg, mikor mondtam volna a videót, mert nekem volt csak videóm, Enricoval beszéltél, de hogy zajlott az egész? Oda jöttél - egyből tpzél TEK-eshez
Ez tény és való így történt, amint kiérkeztem a reportodra vagy is inkább a barátod reportjára, ki jöttem FLY/VANISH-ből, kérdeztem tőletek egy dolgot ---->[2025-09-05 20:44:56] [Output] : Admin 2 Shade: (( itt van még? ))
Erre csak ennyit kaptam ------> [2025-09-05 20:44:56] [Output] : Enrico Graziano: (( onnan lőtt )) és mutogatott a hangár tetejére.

- Elmentem a sráchoz szembesítettem a szabályzattal, kiemelném hogy a REPORT panel végig ott volt igazából már a report íráshoz is bele lehet rakni a meglévő videót nem pedig PK-ra vinni az egészet (gondolom ez egy ilyen bosszú PK szerepet tölt be a tegnap estéről, már akkor tudatába voltál/voltatok a videóról, viszont senki se szerette volna felhozni, a report író inkább ismétli írásait, nekem teljesen az jön le az egészből hogy szándékosan nem lett elküldve a videó, hogy később itt legyünk), teljesen elkerülhető lett volna ha nem egy mondattal és egy olyan félkész reporttal hívtok admin-t és utána ugyan azt leírja reportba hogy "csipás".

- Egy későbbi ügyre is csatlakoztam amire ti hívtatok ki, vagy is inkább a társad Enrico ismét. - A Logokat csak úgy beszúrnám ide hogy könyörögni kellett a videóért akkor is.: [2025-09-05 22:34:26] [Output] : Admin 2 Shade: (( Van az esetről kép/videó? ))
[2025-09-05 22:34:57] [Output] : Enrico Graziano: (( van természetesen de más adminnal szeretném az ügyemet intézni ha lehet ))
[2025-09-05 22:35:28] [Output] : Admin 2 Shade: (( Sajnálom én vállaltam, szóval most ezzel kell beérned. ))
[2025-09-05 22:35:50] [Output] : Admin 2 Shade: (( Küld el a videót kérlek. ))
[2025-09-05 22:35:52] [Output] : Enrico Graziano: (( Választhatok más admint is mert nem vagyok meg elégedve a te bírálataiddal ))
[2025-09-05 22:36:13] [Output] : Admin 2 Shade: (( Nem ez nem egészen így van. ))
[2025-09-05 22:36:17] [Output] : Admin 2 Shade: (( Én vállaltam az ügyet. ))
[2025-09-05 22:36:25] [Output] : Admin 2 Shade: (( Én bírálok, szeretném látni a videót. ))
[2025-09-05 22:36:46] [Output] : Enrico Graziano: (( oké ))
[2025-09-05 22:36:52] [Output] : Admin 2 Shade: (( Szeretném az ügyet bírálni, amíg lenem lép a srác. ))
[2025-09-05 22:37:02] [Output] : Admin 2 Shade: (( Ti/én érdekembe, hogy ne kelljen PK-t írni. ))
[2025-09-05 22:37:06] [Output] : Admin 2 Shade: (( játékosra. ))
-És ha kérésre SE kaptam videót egy későbbi csak többszörös kérés után. Szerintem ez elmond mindent ki hogyan viszonyul a másikhoz.

-Illetve ha már nagyon mélyre ásnánk én végig próbáltam korrekt lenni az ügyek alatt veletek, nem félvállról venni. - Olvasgattam a fórumot és egy ilyenre találtam ----> "A Topicod"

Pont lett volna időtök szerintem arra az egy TEK-esre feltőlteni a videót, és a reporttal együtt küldeni. ----> "A Report"

-Szép reggelt/napot.

Utoljára szerkesztve:
Ha az ügy intézés úgy ment volna le ahogy kell hogy mindkét fél ott van és mindkét felet meg hallgatod mert ez alap egy Adminisztrátornak elvileg addig nem zárhatsz le egy ügyet még nem hallgatod meg mindkét felet, természetesen ha oda geteltél volna minket is akkor egyből küldjük a videót, és ezért is lett másik Admin hívva mert te nem tettél eleget az ügynek, érdekes akit másodjára hívtunk Admint hívott minket DC-re egyből és kérte hogy látni szeretné a videót.
És akkor nem vagyunk itt
De te lezártad egyedül az ügyet, csak mióta én nyitottam rád egy PK-t azóta csinálod ezt velünk, oda jössz az ügyünkre és nem végzed normálisan a feladatod.

Úristen nevetséges, állandóan ezzel a bosszú PK-val jössz. Hidd el, ha normálisan intézed az ügyet, a kutya nem írt volna rád PK-t, szóval ne ezzel akarjál már kibújni a felelősség alól. Eleve gondolom a TEK-es is mondta, hogy mi kurvára nem lőttünk előre, hanem ő lőtt, mert kiadta magának a TP-t, tehát ha akkor is tudsz a videóról, ugyanez lett volna az álláspontod, szóval ne ilyen alibi, oldalvizes dumával akarjál már ez alól is kibújni. De más admin amikor odajön, megkérdezi, bármiféle bizonyíték van. Te meg egyből odamentél a sráchoz, aztán minket továbbra se vittél oda, hogy bármi érvet tudjunk mondani a javunkra. Ezt akárhogy is nézem, te rontottad el, nem mi. És előadod, hogy könyörögni kellett a videóért a másik ügynél. Miért vagy ilyen álszent? Enrico leírta, hogy másik admint szeretne, mert nincs megelégedve a bírálataiddal. Amint megbeszéltétek, hogy te fogod mégiscsak bírálni, egyből küldte, de azt azért elárulnám, hogy én TÖLTÖTTEM FEL ezidő alatt a videót, és ne haragudj, ha nem fél mp alatt tölti fel. Amint Enrico megkapta tőlem a linket, továbbította neked egyből, szóval ez is hótkamu, amiket írkalsz. Képeken látszik az idő, hogy tőlem mikor kapta meg Enrico a videót, és hogy te mikor kaptad meg.
Kepernyokep_2025-09-06_112243.png
IMG_5832.jpeg

Edit: Amit felhoztál adminügyet, hogy Enrico megkért, hogy ne te intézd, ez is elég undorító, mert ha az ember nincs megelégedve a munkáddal, akkor mit mondjon, és ezt is beleírod ide? De akkor megmondom az őszintét, annál az adminügynél MEGVOLTUNK elégedve az eljárással, mert utána jártál a srác dolgainak, stb., és megkapta, ami jár. De ez is koppon egy másik adminügy, ennek sincs köze ehhez a PK-hoz. :)

Nem értem, hogy az AS jelentkezésemet, amit vissza vontam, mert láttam discordon, hogy lehetőség nyílt egyből Adminisztrátornak pályázni, azt minek linkelted be ide, amikor semmi köze az ügyhöz. De itt látszik meg, hogy mindent is hozzánk dobsz, hogy mentsd a bőröd!

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Enrico
Uristen nevetseges vagy allandoan ezzel a bosszu pk-val jossz…hidd el ha normalisan intezed az ugyet a kutya nem irt volna rad pk-t szoval ne ezzel akarjal mar kibujni a felelosseg alol. Eleve gondolom a tekes is mondta, hogy mi kurvara nem lottunk elore hanem o lott mert kiadta maganak a tp-t tehat ha akkor is tudsz a videorol ugyan ez lett volna az allaspontod szoval ne ilyen alibi oldalvizes dumalval akarjal mar ez alol is ki bujni. De mas admin amikor oda jon megkerdezi barmifele bizonyitek van? Te meg egybol oda mentel a srachoz aztan minket tovabbra se vittel oda, hogy barmi ervet tudjunk mondani a javunkra, ezt akarhogy is nezem te rontottad el nem mi. Es eloadod, hogy konyorogni kellett a videoert a masik ugynel? Miert vagy ilyen allszent enrico leirta hogy masik admint szeretne, mert nincs megelegedve a biralataiddal, amint megbeszeltetek, hogy te fogod megiscsak biralni egybol kuldte, de azt azert elarulnam, hogy en TOLTOTTEM FEL ezido alatt a videot es ne haragudj ha nem felmp alatt tolti fel, amint enrico megkapta tolem a linket tovabbitotta neked egybol szoval ez is hot kamu amiket irkalsz. Kepeken latszik az ido, hogy tolem mikor kapta meg enrico a videot es , hogy te mikor kaptad meg.View attachment 1619View attachment 1618

+ Edit: amit felhoztal adminugyet, hogy enrico megkert, hogy ne te inteze ez is eleg undorito, mert ha az ember nincs megelegedve a munkaddal akkor mit mondjon es ezt is beleirod ide? De akkor megmondom az oszintet annal az adminugynel MEGVOLTUNK elegedve az eljarassal, mert utana jartal a srac dolgainak stb es megkapta ami jar. :)

Nem ertem, hogy az as jelentkezesemet minek szurtad be egy admin PK-hoz mikozr van ide? Ossze vissza beszelsz
Figyelmedbe javaslom hogy helyesírás hasznos dolog sokkal könnyebb kivenni hogy az adott ember mit hogyan szeretne, ez már kissé át megy ilyen keresztrejtvénybe, na de azt mondod hogy a másik amdin Joseph kért tőled videót egyáltalán nem így láttam a logokban, pedig nagyon kerestem azt a kérést ---------->[2025-09-05 20:56:17] [Output] : Admin 2 Joseph: (( Remek, és löttek a srácok rendvédelemre? ))
[2025-09-05 20:56:27] [Output] : Enrico Graziano: (( van vidi nem lőttünk ))
- Alapjáraton nem volt lezárva a report amire én mentem ki, de te már más admint hívtál.

Ja a képeket meg úgy töltsd fel hogy meg lehessen nyitni.

Peace.

Nincs gond a helyesírással drága barátom, de felkelés után telefonról írtam, nem fogok ott ékezettel írni. :) Nem azt írtam, hogy a Joseph kérte a videót, hanem más ADMIN ALAPBÓL úgy jön ki, vagy válaszol a reportra, hogy bármiféle bizonyíték van-e. Érdekes nálam a képeket ha rákattintok, még gépen is megnyitja. Tessék drága Shade, átírtam gépről remélem most már érteni fogod, ha nem akkor szerintem nálad vannak gondok, csak akkor felvet némi kérdést, hogy miért vagy ilyen pozícióba.

Utoljára szerkesztve:
Komoly stílusod lett ahogy ellenedre kezd fordulni a dolog a bizonyítékok miatt
Képeket meg csak te nem tudod valamiért megnyitni🙄

. Érdekes nálam a képeket ha rákattintok, még gépen is megnyitja. Tessék drága Shade, átírtam gépről remélem most már érteni fogod, ha nem akkor szerintem nálad vannak gondok, csak akkor felvet némi kérdést, hogy miért vagy ilyen pozícióba.
Tessék itt hogy én mit látok. -------> XXX

-Köszönöm így már sokkal könnyebb elolvasni értelmezni amit írsz.

Megjöttem a bírálatommal!

Amit konkrétan lemüveltetek a panaszkönyv alatt az óvoda, nem értem ezt a fölösleges... méregetést semmi értelme nincsen full fölösleges a panaszkönvyhöz nem illő dolgokat felhozni.

Reagálva az ügyintézésre @Shade ha már elvállalsz egy ügyet akkor azt a lehető leggördülékenyebben érdemes kezelni. Mind a két fél egyhelyen, bizonyitékokat elkérve, összevetve majd korrekten döntést hozni. Jelenleg ez nem ment. Egyszerübb lett volna ha oda geteled magadhoz mind a két felet, kifejtik az álláspontjukat majd döntést hozol.

Tüzparancsot csakis akkor lehet kiadni hogyha már előre lőtt a másik fél azaz az illegál, de ezt a szabályzat egyértelmüen leirja.
Ez hogy valaki gondol egyet és hm kiadok egy tüzparancsot hát nem helyén való.

Megkérem az adminisztrátort hogy a jövőbeli ügyintézéseket megfontoltam és normálisan kezelje.
A panasz jogos, jelenlegi helytelen ügyintézés miatt az adminisztrátort írásbeli figyelmeztetésben részesítem!

• Kedvelés
Reactions: Luci
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.