- 2025. 09. 09.
- 62
- 64
- LS karakter
- Tyzee Stokes
Panasztevő InGame neve:
► Tyzee Stokes ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Luci ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Adminisztrátori feladatok elhanyagolása, szabálysértés semmibe vétele.
Üldözés volt, aminek során gyár mellett az üldözött fél egy rossz ütközésnek köszönhetően animba esett. Elkezdtem az ellátását mire A Miraglia frakció tagjai gyárból kijőve elkezdtek lőni ránk. Tisztában voltka vele, hogy mi már meghaltunk, azzal is tisztában voltak hogy üldözés volt, hiszen nem a gyárhoz mentünk, illetve azt is látták, ahogy ellátok valakit. Reportot nyitottam, kérdőre vonva Lucit és Enricot hogy ez most mi és miért csinálták ezt. Elsősorban nem az lett volna a célom, hogy panasszal éljek, csupán a kérdőre vonás lett volna a lényeg. Luci egy teljesen ellenszenves magatartást tanúsított aminek köszönhetően arra tudok következtetni, hogy nem tud a játékosokkal semleges lenni, illetve lustaságának köszönhetően lepasszolja a saját frakció ügyeit egy olyan indokkal, hogy "nem tudnak semleges maradni". Én úgy gondolom, hogy egy adminnak a legelső dolga az lenne, hogy megtanulja az érme két oldalát megfelelően, semleges nézőpontból vizsgálni. Luci erre nem alkalmas. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Untitled - Clipped Screen Recording with Medal.tv
Watch Untitled by 1abam1h and millions of other Screen Recording videos on Medal. #screenrecording
medal.tv
Megjegyzés:
► További hozzáfűzni valóm nincs, várom a bíráló admin válaszát. Nem fogadok el semmilyen féle reflektálást, sem kontraérveket. ◄
.png)
.png)
.png)
.png)