Luci PK

• Thread starter Thread starter Abam
  • Start date Start date
  • Válaszok 13
  • Látta 231
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Abam

Újonc
2025. 09. 09.
62
64
LS karakter
Tyzee Stokes
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Tyzee Stokes
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Adminisztrátori feladatok elhanyagolása, szabálysértés semmibe vétele.
Üldözés volt, aminek során gyár mellett az üldözött fél egy rossz ütközésnek köszönhetően animba esett. Elkezdtem az ellátását mire A Miraglia frakció tagjai gyárból kijőve elkezdtek lőni ránk. Tisztában voltka vele, hogy mi már meghaltunk, azzal is tisztában voltak hogy üldözés volt, hiszen nem a gyárhoz mentünk, illetve azt is látták, ahogy ellátok valakit. Reportot nyitottam, kérdőre vonva Lucit és Enricot hogy ez most mi és miért csinálták ezt. Elsősorban nem az lett volna a célom, hogy panasszal éljek, csupán a kérdőre vonás lett volna a lényeg. Luci egy teljesen ellenszenves magatartást tanúsított aminek köszönhetően arra tudok következtetni, hogy nem tud a játékosokkal semleges lenni, illetve lustaságának köszönhetően lepasszolja a saját frakció ügyeit egy olyan indokkal, hogy "nem tudnak semleges maradni". Én úgy gondolom, hogy egy adminnak a legelső dolga az lenne, hogy megtanulja az érme két oldalát megfelelően, semleges nézőpontból vizsgálni. Luci erre nem alkalmas.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

További hozzáfűzni valóm nincs, várom a bíráló admin válaszát. Nem fogadok el semmilyen féle reflektálást, sem kontraérveket.

• Kedvelés
Reactions: balimexx és Vajdaa
Szervusz! Tudtommal, múltkor thomas nekünk mondta, hogy frakció ügyet nem intézhetünk. Iletve mindenről van videóm, plusz nem én ,mert én admin dutyba voltam, sem enrico aki lelőtt téged ebben az esteben, További hozzáfűzni valóm nincs. Bíráló adminnak elfogom küldeni a videót/képet, és akkor majd eldönti.

Egy 1 hetes ügyről bevágod a videót - kész viccnek tartom.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
  • Haha
Reactions: balimexx és Hoobu
Sziasztok!

Azért írok hozzá mert szóba jöttem én is illetve a Frakcióm is.
Szóval mi bent voltunk gyárba ahol kijöttünk mindenhol SPIKE volt nem tudtunk ki menni mondom fussunk ki nézzünk körbe.
Ahogy kiértünk láttunk 3-4 rendőr autót.
Mi pedig azt hittük hogy ti raktátok le a SPIKE-ot ami lehetséges is hogy ti voltatok nem tudjuk.
De ránk már tűz parancs volt kiadva mivel folyamatos lövöldözésben voltunk mit vártok a gyár mellett nem fogunk semmit csinálni oda megyünk hozzátok és kérdezzük hogy mizu?
Illetve a Frakció ügyet eleve nem intézhetünk csak saját ügyet szóval itt erről ennyit szerettem volna.

• Imádom
Reactions: Hoobu
Sziasztok!

Azért írok hozzá mert szóba jöttem én is illetve a Frakcióm is.
Szóval mi bent voltunk gyárba ahol kijöttünk mindenhol SPIKE volt nem tudtunk ki menni mondom fussunk ki nézzünk körbe.
Ahogy kiértünk láttunk 3-4 rendőr autót.
Mi pedig azt hittük hogy ti raktátok le a SPIKE-ot ami lehetséges is hogy ti voltatok nem tudjuk.
De ránk már tűz parancs volt kiadva mivel folyamatos lövöldözésben voltunk mit vártok a gyár mellett nem fogunk semmit csinálni oda megyünk hozzátok és kérdezzük hogy mizu?
Illetve a Frakció ügyet eleve nem intézhetünk csak saját ügyet szóval itt erről ennyit szerettem volna.
Kedves Enrico, ha saját ügyet intézhettek akkor saját frakció ügyet miért ne lehetne? Nem bízol a saját adminisztrátori képességeidben?

• Imádom
Reactions: balimexx
Kedves Enrico, ha saját ügyet intézhettek akkor saját frakció ügyet miért ne lehetne? Nem bízol a saját adminisztrátori képességeidben?
Ezt nem tőlünk kérdezd hanem attól aki ezt mondta nekünk hogy nem intézhetünk Frakció ügyet :)

• Imádom
Reactions: Hoobu
Semmilyen stilust nem tanusítottam a pk-ban leírtam konkrétan nem intézem, mert nem intézhetem. Az a videó, meg számodról undorító, mert látszik is, hogy december 6 a felvétel ideje, tehát ehhez a pk-hoz semmi köze nincsen.

Edit: 182345 itt a report szám a bíráló admin olvassa el normálisan ne az össze vissza vágott képekből, részemről nem történt semmilyen stilus, vissza kérdeztem tőle, hogy mit nem ért azon, hogy admin dutyzok közöm nincs ahhoz a lövöldözéshez.

Semmilyen stilust nem tanusítottam a pk-ban leírtam konkrétan nem intézem, mert nem intézhetem. Az a videó, meg számodról undorító, mert látszik is, hogy december 6 a felvétel ideje, tehát ehhez a pk-hoz semmi köze nincsen.
Szervusz, bizonyítékként lett felhozva az általad képviselt stílussal kapcsolatban.

Most nezem meg a videot te az utkozes moatt voltal ott allitasod szerint de videoba latszik higy a lovoldozes hallattan oda mesz es eloveszed a csipat majd zoomolsz is tehat akkor nem ertem az egesz ugyet mirol beszelsz hogy teged le dmeltek…

• Haha
Reactions: balimexx
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Megnéztem a videót, ami mint kiderült nem mostani, és nem tapasztaltam olyan stílusbeli problémákat amit szankcionálni kellene.
Ahogyan leírtam tegnap, az Adminsztrátor NEM bírálhatja a saját frakciójának az ügyét, nem azért mert nem tudná mérlegelni, hanem mert a Vezetőség ezt a döntést hozta.
A reportot is végig olvastam amiről szó forog a pk-ban. Nem történt szabálysértés, így a panaszod jogtalan.

További szép délutánt!

• Imádom
  • Kedvelés
Reactions: Hoobu és Luci
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.