ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Név: Erik
Életkor: 16
Account ID: 1283
➤ Kattints ide az UCP előélet megtekintéséhez
Szeretném az időmet arra fordítani, hogy segítsem a játékosokat a kérdéseikben, problémáikban, és aktívan részt vegyek a szerver rendjének fenntartásában. Figyelném a szabálysértéseket, kezelném a reportokat és közreműködnék az RP szituációk ellenőrzésében. Célom egy tiszta, élvezhető játékélmény biztosítása mindenki számára.
Fegyelmezett vagyok, jól kezelem a konfliktusokat és szeretek csapatban dolgozni. Könnyen alkalmazkodom, gyorsan tanulok, és nyitott vagyok a visszajelzésekre. Fontosnak tartom az objektivitást, valamint a korrektséget minden helyzetben.
2024 óta aktívan jelen vagyok a szerveren. A roleplay világával már ezt megelőzően is ismerkedtem, így több mint egy 2 aktívan RP-zek.
Igen, több szerveren is voltam adminisztrátor, így van tapasztalatom a csapatmunkában és a problémakezelésben. Korábban adminisztrátori pozíciót töltöttem be a RealMTA, MoonLife és LostCity szervereken. Mindenhol felelősségteljesen végeztem a feladataimat, és törekedtem arra, hogy támogassam a közösséget.
Erik vagyok, 16 éves, jelenleg rendészeti iskolában tanulok, ami komoly szakmai és emberi fejlődést is biztosít számomra. Gyerekkorom óta vonzanak a rendvédelmi pályák, és szeretem azokat a helyzeteket, ahol szabályokra és fegyelemre van szükség. Az iskolában tanulunk kriminalisztikát, jogi ismereteket, valamint csapatban végzett gyakorlatokat is. A mindennapokban ez nagyban formálja a hozzáállásomat, türelmesebbé, kitartóbbá tesz. A játékban is hasonló értékeket képviselek – fontosnak tartom a tiszteletet, a türelmet és a segítőkészséget.
Szabadidőmben focizom, gitározom és aktívan játszom FiveM-en/MTAn-is
Az admin feladata nem csak a szabálysértések szankcionálása, hanem a közösség támogatása is. Egy admin legyen türelmes, segítőkész, és példát mutató tagja a csapatnak. Feladata a hibák, csalások kezelése, reportok megválaszolása, valamint az RP szituációk felügyelete mindezt pártatlanul, higgadtan és hatékonyan.
A rendőrség (LSPD) épülete számomra kiemelten fontos, mivel nem csak az RP szempontjából központi, de egyben a rend és a szabályosság szimbóluma is. Itt kezdődnek sok esetben az izgalmas nyomozások, igazoltatások, kihallgatások, ami az RP egyik legkomolyabb és leghitelesebb eleme lehet.
Köszönöm, hogy elolvastad a jelentkezésem!