Lionel-- Adminjelentkezés

• Thread starter Thread starter Lionel
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 108
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lionel

Újonc
2024. 08. 26.
4
2
Pest.
LS karakter
Shawn Scott
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

📌 Neved / Életkorod / Account ID-d
Név: Erik
Életkor: 16
Account ID: 1283

📂 UCP előélet
➤ Kattints ide az UCP előélet megtekintéséhez

🕒 Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Szeretném az időmet arra fordítani, hogy segítsem a játékosokat a kérdéseikben, problémáikban, és aktívan részt vegyek a szerver rendjének fenntartásában. Figyelném a szabálysértéseket, kezelném a reportokat és közreműködnék az RP szituációk ellenőrzésében. Célom egy tiszta, élvezhető játékélmény biztosítása mindenki számára.

🤝 Miért gondolod, hogy megfelelő vagy a csapatba?
Fegyelmezett vagyok, jól kezelem a konfliktusokat és szeretek csapatban dolgozni. Könnyen alkalmazkodom, gyorsan tanulok, és nyitott vagyok a visszajelzésekre. Fontosnak tartom az objektivitást, valamint a korrektséget minden helyzetben.

📅 Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
2024 óta aktívan jelen vagyok a szerveren. A roleplay világával már ezt megelőzően is ismerkedtem, így több mint egy 2 aktívan RP-zek.

🧑‍💻 Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Igen, több szerveren is voltam adminisztrátor, így van tapasztalatom a csapatmunkában és a problémakezelésben. Korábban adminisztrátori pozíciót töltöttem be a RealMTA, MoonLife és LostCity szervereken. Mindenhol felelősségteljesen végeztem a feladataimat, és törekedtem arra, hogy támogassam a közösséget.

📝 Saját magad bemutatása (8-10 mondatban)
Erik vagyok, 16 éves, jelenleg rendészeti iskolában tanulok, ami komoly szakmai és emberi fejlődést is biztosít számomra. Gyerekkorom óta vonzanak a rendvédelmi pályák, és szeretem azokat a helyzeteket, ahol szabályokra és fegyelemre van szükség. Az iskolában tanulunk kriminalisztikát, jogi ismereteket, valamint csapatban végzett gyakorlatokat is. A mindennapokban ez nagyban formálja a hozzáállásomat, türelmesebbé, kitartóbbá tesz. A játékban is hasonló értékeket képviselek – fontosnak tartom a tiszteletet, a türelmet és a segítőkészséget.
Szabadidőmben focizom, gitározom és aktívan játszom FiveM-en/MTAn-is

🧠 Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Az admin feladata nem csak a szabálysértések szankcionálása, hanem a közösség támogatása is. Egy admin legyen türelmes, segítőkész, és példát mutató tagja a csapatnak. Feladata a hibák, csalások kezelése, reportok megválaszolása, valamint az RP szituációk felügyelete mindezt pártatlanul, higgadtan és hatékonyan.

📍 Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet
A rendőrség (LSPD) épülete számomra kiemelten fontos, mivel nem csak az RP szempontjából központi, de egyben a rend és a szabályosság szimbóluma is. Itt kezdődnek sok esetben az izgalmas nyomozások, igazoltatások, kihallgatások, ami az RP egyik legkomolyabb és leghitelesebb eleme lehet.

Köszönöm, hogy elolvastad a jelentkezésem!

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.