Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: Lempy_102. Hogyan szólíthatunk? lempy3. Hány éves vagy? 174. Játtszott perceid száma? 53785. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem7. Mesélj magadról pár mondatban. meg suliba jarok szeretek jatszani ez az eggyikkedvenc hobbim meg hogy kijarjak a barataimmal8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság szeretek baratkozni, neha introvertalt vagyok, neha vicces vagyok, ertem a vicceket, turelmes vagyok,makacs vagyok es konnyen elfelejtek dolgokatÁltalános adatok
1. Teljes neve: Liam king2. Születési helye, ideje: 2000 10 28 los santos3. Legmagasabb iskolai végzettsége: egyetem4. Büntetett előéletű? nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? hadnagykent6. Szolgált már fegyveres szervnél? nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? felszolitanam a jarmuvet hogy huzodjon felre majd alitsa le a jarmu motorjat. bemutatkozok elmondom a jelveny szaom, miert alitottam meg elkerem az adatait ellenorzom majd meghalgatnam a szemelyt majd ha szabalytalansagot kovetett el akkor ki irom a csekket es elkoszonok8. Mi maga a rendőrség? egy szerv ami felugyeli a rendet es igyekszik helyesen betartatni masokkal is9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?a kozvetelen ffelettes az aki kozvetlen teged iranyit a feljebb valo pedig olyan aki nalad magasabb rangu de nem kozvetlen iranyit teged
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? a szerint merlegel hogy mekkora szabalysertest kovetett el nincs koze a priusznak mivel azert mar megkapta a neki jart buntetest11. Meséljen magáról pár mondatban. egy los santosi lakos vagyok aki probal tisyztes mukabol megelni es most ugy gonolom hogy megprobalkozok a rendori munkaval mivel nagyon tetsyik a munka niuncs csaladom egyedul allo vagyok rendekezem sok vezetesi tapasztalatta dolgoztam halszkent aruszalitokent1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? megprobalok a jarmu elejebe vagni megallitani az es kiszedni az uldozotteket es ha nagon szukseges lovest adok le labra vagz olyan testreszre amibe nem hal bele2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? beviszem kihalgatasra ott majd gondolom figyelmesztetik
Utoljára szerkesztve: