Liam King- Jelentkezesi lapja

• Thread starter Thread starter lempy
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 56
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

lempy

Újonc
2025. 10. 18.
8
0
LS karakter
Liam Kng
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: Lempy_10​
2. Hogyan szólíthatunk? lempy​
3. Hány éves vagy? 17​
4. Játtszott perceid száma? 5378​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. meg suliba jarok szeretek jatszani ez az eggyikkedvenc hobbim meg hogy kijarjak a barataimmal​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság szeretek baratkozni, neha introvertalt vagyok, neha vicces vagyok, ertem a vicceket, turelmes vagyok,makacs vagyok es konnyen elfelejtek dolgokat​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Liam king​
2. Születési helye, ideje: 2000 10 28 los santos​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: egyetem​
4. Büntetett előéletű? nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? hadnagykent​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? felszolitanam a jarmuvet hogy huzodjon felre majd alitsa le a jarmu motorjat. bemutatkozok elmondom a jelveny szaom, miert alitottam meg elkerem az adatait ellenorzom majd meghalgatnam a szemelyt majd ha szabalytalansagot kovetett el akkor ki irom a csekket es elkoszonok​
8. Mi maga a rendőrség? egy szerv ami felugyeli a rendet es igyekszik helyesen betartatni masokkal is​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
a kozvetelen ffelettes az aki kozvetlen teged iranyit a feljebb valo pedig olyan aki nalad magasabb rangu de nem kozvetlen iranyit teged​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? a szerint merlegel hogy mekkora szabalysertest kovetett el nincs koze a priusznak mivel azert mar megkapta a neki jart buntetest​
11. Meséljen magáról pár mondatban. egy los santosi lakos vagyok aki probal tisyztes mukabol megelni es most ugy gonolom hogy megprobalkozok a rendori munkaval mivel nagyon tetsyik a munka niuncs csaladom egyedul allo vagyok rendekezem sok vezetesi tapasztalatta dolgoztam halszkent aruszalitokent​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? megprobalok a jarmu elejebe vagni megallitani az es kiszedni az uldozotteket es ha nagon szukseges lovest adok le labra vagz olyan testreszre amibe nem hal bele​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? beviszem kihalgatasra ott majd gondolom figyelmesztetik​

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Elég hiányosak a válaszaid illetve nem megfelelőek. ))
Tisztelettel:
Don Price r. Dandártábornok

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.