- 2024. 09. 02.
- 23
- 22
- LS karakter
- Leonidas_Icepoulos
Panasztevő InGame neve:
► Leonidas_Icepoulos ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Den ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Egyoldalú, túlzott szankció
Én írtam neki IC, hogy az autóját had vigyem már el egy körre, be is ültem, de már akkor rámzárták amikor be sem csuktam az ajtót. (Ez IRL kivitelezhetetlen lenne alapból)
Egyetértünk szerintem mindenkivel, hogy egy autó, aminek jár a motorja IRL nyitható belülről, ha csak nem lett átalakítva direkt emiatt.
A két srác csapdába akart ejteni engem ezzel, hogy rámzárják az ajtót és addig megverik Lavrentist 2v1-ben, ezt le is írták látszik a chaten tisztán, hogy ez volt a céljuk.
Ki akarták használni, hogy a szerveren nincs megcsinálva, hogy a vezetőülésről akkor is ki lehessen nyitni az autót, ha nincs hozzá kulcsod. Ezt a scriptet/ script hiányt akarták kihasználni.
Ők állítják, hogy kinyitották volna ha lerpzem, de amikor viperával ütik Lavrentist, nemhiszem hogy nézték volna a chatet.
Én ezt így gondoltam, szerintem reális a meglátásom. Egy verekedés közben nem sokan figyelik a /me-ket a chaten.
Ezen a megoldáson kívül, két alternatív opcióm volt. A szerelő CP, vagy egy admin segítsége. Az admin-t ha segítségül hívtam volna, nyilván időbe telik ameddig kiér és kienged az autóból, ezért a szerelő CP-t választottam.
Beraktam az autót a szerelő CP-be, hogy ki tudjak szállni és ne tudják megverni Lavrentist.
Tehát én egy script rendeltetésszerű használatával kibújtam egy olyan dologból ami nem kéne megtörténjen IRL alapján.
Den ítélete szerint ez bugkihasználás, holott semmiféle BUG-ot nem használtam ki, mivel minden amit alkalmaztam, így kéne működjön.
Utólagos discord beszélgetés alapján ő elmondta nekem, hogy a két srác használhatja azt a scriptet, hogy én csapdába kerülök mikor rámzárják, de én nem rakhatom be szerelőbe a kocsit, hogy kiszálljak belőle.
(Ez egyértelmű, hogy ez volt a céljuk, mivel tényként leírták, hogy "Na egyedül maradtál" Lavrentisnek. Aki tudja, hogy belülről nyitható egy kocsi, az nem kezeli tényként azt a dolgot, hogy én be vagyok zárva. Mivel IRL ez nem jelentene hátrányt/ emberkiesést egy verekedésből, hiszen másodpercek alatt kinyitható az autó.)
Az egész ügy alatt egyoldalúságot éreztem Den-en, egy pillanatig sem volt nyitott arra, hogy megegyezünk. Hiába tudtunk egyet érteni abban, hogy mindkét fél kihasznált egy scriptet.
Ő azt mondta, hogy a verekedésbe csatlakoztam, de túlzottan sok hatásom nem volt rá, mivel nálam nem volt vipera és ököllel maximum kétszer tudtam megütni és elmentem a srácoktól.
Összegezve a srácok ki akarták használni, hogy a szerveren nem lehet bentről kinyitni az autót ha nem a tiéd, én pedig használtam, hogy a szerelő cp eltűnteti az autót, így kiszállok belőle.
Ilyen esettel még sosem találkoztam, de véleményem szerint az 1 hónapos kitiltás tiszta UCP-re és elismerni mindkét fél script kihasználását, de csak az egyik felet szankcionálni döntéshozói hiba.
Hozzáteszem az UCP-m üres, utolsó jailem 3 hónapja volt, ez az egyetlen jail amit kaptam. Ezt elvileg figyelembe is vette Den, de véleményem szerint az eset nem volt ennyire súlyos, hogy 1 hónapos ban-t kellett volna rá kapnom.
Den megkérdezett két főadmint is (Dominikról tudok biztosan), valószínűleg az ő döntésük alapján is lett ez bugkihasználás, emiatt szeretném kérni, hogy egy szuperadmin bírálja el ezt a panaszt.
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
►
A klippen érdemes figyelni: - Az ajtó bezárásának pillanata az előtt történik, hogy becsuknám fizikálisan az ajtót. (kivitelezhetetlen)
- Enrico Graziano reakcióját/ IC interakcióját miután bezárnak. ("Egyedül vagy") -- tényként kezeli, hogy onnan nem tudok kiszállni script szerint.
- Az én "jelenlétem" a verekedés közben, gyakorlatilag semmit nem befolyásolok az eseményeken.
◄
.png)
.png)