Leonidas Icepoulos - David

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

bennone

Újonc
2024. 09. 02.
23
22
LS karakter
Leonidas_Icepoulos
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Leonidas Icepoulos

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
David

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen eljárás
Mai napon történt egy eset ahol két civil provokált kettőnket (engem és egy társamat) egy sanchezről. Ez abban merül ki, hogy először is megálltak mellettünk elkezdtek trashtalkolni, otthagytuk őket. Ezután követtek minket, mikor kiszálltunk elkezdték ütögetni a kutyámat, folytatták a kóstolgatást.
Még ekkor is ráhagytuk őket, elmentünk folytatták a követésünket.
Ekkor untuk meg és beszéltük meg, hogy elkapjuk őket aminek a legegyszerűbb módja az volt, ha mozgásképtelenné tesszük őket, tehát elütjük őket.
Na ez most meg is történt, viszont a két tag aki eddig provokált minket erre reakcióul visszaült a motorra majd elhajtott.

Nem tartom irreálisnak, hogy egy Jeeppel elütök két motorost aki ezt kiprovokálta többszörösen is. (Egy Trackhawk Jeep 2400 kg.)

Ezután az eseményeket már csak tippelni tudnám, mivel leléptem a szerverről, viszont admint hívtak és David úgy osztott ki rám szankciót, hogy az én nézőpontomat nem kérdezte meg, gyakorlatilag csak a két sértett elmondása alapján döntött.
Véleményem szerint ilyen esetben az lenne a korrekt megoldása ennek, hogy panaszt nyittat rám azokkal akik hívták őt és a panasz alatt megvárva az én válaszomat hozza meg a döntését.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/sM3v4Ev2 - log az előzményekről

Megjegyzés:

-

• Imádom
Reactions: Mikosz
Szia!A mai nap folyamán kaptam egy olyan reportot, hogy derby, kimentem rá ahol ezt a videót küldték nekem: https://streamable.com/ehp7er

Oda szerettelek volna getelni megkérdezni mi végett csináltad de te leléptél ezért oda geteltem a társadat aki ott ült melletted de ő viszont AFK-olt, ekkor megkérdeztem 2 nagyobb admint és arra a döntésre jutottam, hogy szankciónállak NonRP indokkal - 90 perc.

Más hozzáfűzni valóm nincs, várom a bírálatot.

Sziasztok a panaszt én fogom birálni! @_David_ küld el nekem discord privátban a dolgokat!

Megérkeztem a birálattal.
1.Egy videót kaptam ahol te mentél bele valóban gyorsan.
2,Több videót nem láttam ami kicsit fusztrál,viszont általad nem is kaphatott volna mivel leléptél.
3.Így hogy dávid nem hallgatott meg téged,ez más kérdés mivel nem voltál fent.
4.Másik félnek is kellett volna szankciót kapnia.
Az eljáró admin hibázott.
Elbeszélek az adminnal.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.