- 2024. 09. 02.
- 23
- 22
- LS karakter
- Leonidas_Icepoulos
Panasztevő InGame neve:
► Leonidas Icepoulos ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► David ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helytelen eljárás
Mai napon történt egy eset ahol két civil provokált kettőnket (engem és egy társamat) egy sanchezről. Ez abban merül ki, hogy először is megálltak mellettünk elkezdtek trashtalkolni, otthagytuk őket. Ezután követtek minket, mikor kiszálltunk elkezdték ütögetni a kutyámat, folytatták a kóstolgatást.
Még ekkor is ráhagytuk őket, elmentünk folytatták a követésünket.
Ekkor untuk meg és beszéltük meg, hogy elkapjuk őket aminek a legegyszerűbb módja az volt, ha mozgásképtelenné tesszük őket, tehát elütjük őket.
Na ez most meg is történt, viszont a két tag aki eddig provokált minket erre reakcióul visszaült a motorra majd elhajtott.
Nem tartom irreálisnak, hogy egy Jeeppel elütök két motorost aki ezt kiprovokálta többszörösen is. (Egy Trackhawk Jeep 2400 kg.)
Ezután az eseményeket már csak tippelni tudnám, mivel leléptem a szerverről, viszont admint hívtak és David úgy osztott ki rám szankciót, hogy az én nézőpontomat nem kérdezte meg, gyakorlatilag csak a két sértett elmondása alapján döntött.
Véleményem szerint ilyen esetben az lenne a korrekt megoldása ennek, hogy panaszt nyittat rám azokkal akik hívták őt és a panasz alatt megvárva az én válaszomat hozza meg a döntését.
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://pastebin.com/sM3v4Ev2 - log az előzményekről ◄
Megjegyzés:
► - ◄
.png)