Karif Taz jelentkezése.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

koti

Újonc
2025. 06. 03.
2
7
LS karakter
karif.taz
tek.png

TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
JELENTKEZÉSI KÉRELEM

OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 17
2. Mesélj magadról pár mondatban: Heló, Koti néven ismernek az interneten, 17 éves vagyok. Budapesten lakom, még gimnáziumba járok. Szabadidőmet szeretem a gép előtt tölteni, tavasszal és nyáron szoktam a szabadnan is sokat lenni. Sportolok, emellett eddzőterembe is járok. Barátaimmal szeretünk kimenni szabadidőnkben.
3. Miért pont téged válasszunk?: Mivel aktív tag lennék úgy gondolom, hogy tökéletes lennék az állomány számára. Jól tudok csapatban dolgozni, más szerverről már rendelkezem rendvédelmi tapasztalattal és szeretek új embereket megismerni.
4. Mióta játszol a szerveren, illetve mikor regisztráltál be?: 2024. 09. 20.-án regisztráltam.
4.1 Játszott perceid száma [KÉP]:
4.2 Karakter ID-d (nem Account ID): 2244
4.3 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Hétköznap 2-3, hétvégén akár többet is.
5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Mivel régen voltam az állomány tagja, érdekelnek az újabb RP szituációk, hogy mit tudnék kihozni magamból.
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): Voltam már a TEK körében, 2025. 08 körül. Karif Taz névvel voltam, akkor sokat kellett tanuljak ezér idő hiányában léptem ki.
7. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
8. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
9. Csatolj egy képet a banjaidról:
10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: A TEK egy kiemelten specializált, gyors reagálású egység, amelynek célja az állampolgárok biztonságának védelme, különösen a terrorizmus és a súlyos, erőszakos bűncselekmények elleni fellépés során. Jogköre szélesebb az átlagos rendőri szerveknél, de működését szigorú jogszabályok szabályozzák.
SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Karif Taz
2. Születés helye: San Fierro
3. Születés ideje: 2005.01.16.
4. Nem:
5. Családi állapota: Egyedülálló
6. Foglalkozása: Karosszéria lakatos
ELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: Los Santos. Idlewood 4th st. 43
8. Telefonszáma: 38773458765
9. E-mail címe: [email protected]
KÉRDÉSEK
VÁLASZÁT MINDEN ESETBEN X-EL JELÖLJE!
1. Volt már az állomány tagja?
[ x ] Igen.
[ ] Nem.
1.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:
2. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?
[ x ] Igen.
[ ] Nem.
3. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?
[ ] Igen.
[ x ] Nem.
3.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
4. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?
(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.
[ x ] Nem.
5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?
[ ] Igen.
[ x ] Nem.
5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget?
[ ] Igen.
[ x ] Nem.
6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?
[ ] Igen.
[ x ] Nem.
8. Beszélt idegennyelv(ek)?
Angol, emellett olasz.
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ ] Igen.
[ x ] Nem.
9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
ZÁRADÉK
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santon, 2026.04.17.
Karif Taz

Tisztelt Jelentkező!
A Terrorelhárítási Központ Humánerőforrás Osztálya és Igazgatósága átolvasta kérelmét, és közös megállapodás alapján a Vezetőség a jelentkezését
e l f o g a d t a.
Az elkövetkező 48 órában a HR Igazgatóság egy munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot. További részleteket fog adni Önnek személyes interjú időpontjával kapcsolatban, illetve a további teendőivel (Meghallgatás időpontját a Meghallgatás időpontok résznél látod, hozzászólásban jelezd melyik felel meg). Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon a Terrorelhárítási Központ HR Igazgatósága felé.
Meghallgatás előtt tanulmányozza szervezetünk szabályzatát.
Sok sikert kívánunk!
((Személyes megjegyzés: Keress fel privátban fórumon!))

tek-hr.png

Nash Patel
━━━━━━━━━━━
r. alezredes - HR Igazgató

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.