- 2025. 06. 03.
- 2
- 7
- LS karakter
- karif.taz
TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
JELENTKEZÉSI KÉRELEM
OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 172. Mesélj magadról pár mondatban: Heló, Koti néven ismernek az interneten, 17 éves vagyok. Budapesten lakom, még gimnáziumba járok. Szabadidőmet szeretem a gép előtt tölteni, tavasszal és nyáron szoktam a szabadnan is sokat lenni. Sportolok, emellett eddzőterembe is járok. Barátaimmal szeretünk kimenni szabadidőnkben.3. Miért pont téged válasszunk?: Mivel aktív tag lennék úgy gondolom, hogy tökéletes lennék az állomány számára. Jól tudok csapatban dolgozni, más szerverről már rendelkezem rendvédelmi tapasztalattal és szeretek új embereket megismerni.4. Mióta játszol a szerveren, illetve mikor regisztráltál be?: 2024. 09. 20.-án regisztráltam.4.1 Játszott perceid száma [KÉP]:
4.2 Karakter ID-d (nem Account ID): 22444.3 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Hétköznap 2-3, hétvégén akár többet is.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Mivel régen voltam az állomány tagja, érdekelnek az újabb RP szituációk, hogy mit tudnék kihozni magamból.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): Voltam már a TEK körében, 2025. 08 körül. Karif Taz névvel voltam, akkor sokat kellett tanuljak ezér idő hiányában léptem ki.7. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 8. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 9. Csatolj egy képet a banjaidról: 10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: A TEK egy kiemelten specializált, gyors reagálású egység, amelynek célja az állampolgárok biztonságának védelme, különösen a terrorizmus és a súlyos, erőszakos bűncselekmények elleni fellépés során. Jogköre szélesebb az átlagos rendőri szerveknél, de működését szigorú jogszabályok szabályozzák.SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Karif Taz2. Születés helye: San Fierro3. Születés ideje: 2005.01.16.4. Nem: Nő5. Családi állapota: Egyedülálló6. Foglalkozása: Karosszéria lakatosELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: Los Santos. Idlewood 4th st. 438. Telefonszáma: 387734587659. E-mail címe: [email protected]
KÉRDÉSEK
VÁLASZÁT MINDEN ESETBEN X-EL JELÖLJE!
1. Volt már az állomány tagja? [ x ] Igen.[ ] Nem.1.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:2. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ x ] Igen.[ ] Nem.3. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ x ] Nem.3.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:4. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ x ] Nem.5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ x ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ x ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ x ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol, emellett olasz.
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ x ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:ZÁRADÉK
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santon, 2026.04.17.
Karif Taz
Karif Taz