Isabella Greco - Ghost

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

balimexx

Újonc
2025. 03. 17.
52
51
youtu.be
LS karakter
Skorn Var
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Isabella Greco
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Ghost
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Admin ügy nem megfelelő intézése,Érme két oldalának elhanyagolása.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
saját szemszögem: Illegál szemszöge: Megjegyzés:

Cső! Mindkét féltől átvettem a bizonyítékokat, ez alapján mérlegeltem. (Tehát az érme két oldala semmiképp nem lett elhanyagolva.)

Továbbra is érthetetlen számomra, hogy bármilyen autó megáll (jelen esetben pont) tőled viszonylag messze, már tartod le, lövöd agyon egyből amint ki száll, holott fegyvere sem volt ami látható lenne számodra, arra hivatkozva, hogy nehogy hátba lőjjenek... Kaptam ezelőtt kettő reportot melyben pont egy ilyen helyzet volt, ugyanennél a shootnál, hogy szegény civil srác kocsiját lőttétek szinte TK-ra (bíráló adminnak küldöm a reportot). Lőttök fűre-fára, viszont ha a jelöletlen NNI-s autóra rápötyögnek egy golyót, felvagytok háborodva.

Erre azt tudom mondani, hogy itt semmi okod nem volt arra, hogy kioltsd az életét, illetve arra sem volt ok(otok), hogy az előbb említett civil srác G osztályát szétdaráljátok.

Más lenne a helyzet, ha láttad volna, hogy a srác épp flankelni készül téged... Látod, hogy a lövöldözés helyszínéről elindul egy kocsi mögéd, azt megérteném... De jelen helyzetben (a videóitok alapján) egy random megjelent kocsiból kiszálló srácot lőttél le.

• Kedvelés
Reactions: TrueGyuri
Cső! Mindkét féltől átvettem a bizonyítékokat, ez alapján mérlegeltem. (Tehát az érme két oldala semmiképp nem lett elhanyagolva.)

Továbbra is érthetetlen számomra, hogy bármilyen autó megáll (jelen esetben pont) tőled viszonylag messze, már tartod le, lövöd agyon egyből amint ki száll, holott fegyvere sem volt ami látható lenne számodra, arra hivatkozva, hogy nehogy hátba lőjjenek... Kaptam ezelőtt kettő reportot melyben pont egy ilyen helyzet volt, ugyanennél a shootnál, hogy szegény civil srác kocsiját lőttétek szinte TK-ra (bíráló adminnak küldöm a reportot). Lőttök fűre-fára, viszont ha a jelöletlen NNI-s autóra rápötyögnek egy golyót, felvagytok háborodva.

Erre azt tudom mondani, hogy itt semmi okod nem volt arra, hogy kioltsd az életét, illetve arra sem volt ok(otok), hogy az előbb említett civil srác G osztályát szétdaráljátok.

Más lenne a helyzet, ha láttad volna, hogy a srác épp flankelni készül téged... Látod, hogy a lövöldözés helyszínéről elindul egy kocsi mögéd, azt megérteném... De jelen helyzetben (a videóitok alapján) egy random megjelent kocsiból kiszálló srácot lőttél le.
Abban az esetben ha lövöldözés van és megáll melleted egy autó, keresztben. Akkor te nem éreznéd magad veszélyeztettve? Itt a játékos is hibás volt mivel egy lövöldözés kellős közepén áll meg és száll ki az autóból szinte 100 méteren belül.

Abban az esetben ha lövöldözés van és megáll melleted egy autó, keresztben. Akkor te nem éreznéd magad veszélyeztettve? Itt a játékos is hibás volt mivel egy lövöldözés kellős közepén áll meg és száll ki az autóból szinte 100 méteren belül.
Honnan tudod, hogy nem egy civil állt meg? Ránézésre az ember fegyvertelen volt... Amit te küldtél nekem videó(te szemszöged), azon tisztán látszik, hogy már a kiszállás előtt is levan tartva... Éppen csak, hogy elhagyja az autót, már halott. Előtte meg mondom, ott volt a G mercis eset, egy full random dolgozó civilt lőttetek TK-ra...

Kérdésedre a válasz: Veszélyben érezném magam, tény és való... De felmérném a helyzetet, nem gondolkodás nélkül lőnék egy civil autóból kiszálló, 'fegyvertelen' emberre abban a szent pillanatban, amint kiszáll...

• Kedvelés
Reactions: TrueGyuri
Honnan tudod, hogy nem egy civil állt meg?
Mivel ha megnézed akire alapból lövöldöztem (akinél volt a köteg), pont véletlenül ugyan olyan fehér kalap fehér ruhában van mint akit megöltem mögöttem. És szerintem nem annyira kicsi a világ hogy PONT ugyan olyan ruhában és kalapban legyenek.
Várom a biráló admin válaszát!

Mivel ha megnézed akire alapból lövöldöztem (akinél volt a köteg), pont véletlenül ugyan olyan fehér kalap fehér ruhában van mint akit megöltem mögöttem. És szerintem nem annyira kicsi a világ hogy PONT ugyan olyan ruhában és kalapban legyenek.
Várom a biráló admin válaszát!
Gondolom ezt màr làttad akkor is amikor a kocsiba ült, mivel màr tartottad… A sràc random előbukkant, minimàlis esèlye sem volt a túlèlésre mert a kiszàllàs utàni secundumban halott volt. Mègegyszer hozzàtennèm, hogy semmi làthatò fegyver nem volt nàla.

Megjöttem a bírálatommal, adminisztrátor mindent kifejtett és elmagyarázott a panaszkönyv alatt, amivel egyetértek! Valóban semmi olyan okot nem adott számodra ami miatt veszélybe lenne a karaktered élete. Ilyen esetben nem volt a legokosabb döntés hogy megöld. Valóban felkell mérni a helyzetet elsőnek és akkor alkalmazni a fegyvered.

A panasz jogtalan, az adminisztrátor nem hibázott!

• Kedvelés
Reactions: @ghost
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.