Cső! Mindkét féltől átvettem a bizonyítékokat, ez alapján mérlegeltem. (Tehát az érme két oldala semmiképp nem lett elhanyagolva.)
Továbbra is érthetetlen számomra, hogy bármilyen autó megáll (jelen esetben pont) tőled viszonylag messze, már tartod le, lövöd agyon egyből amint ki száll, holott fegyvere sem volt ami látható lenne számodra, arra hivatkozva, hogy nehogy hátba lőjjenek... Kaptam ezelőtt kettő reportot melyben pont egy ilyen helyzet volt, ugyanennél a shootnál, hogy szegény civil srác kocsiját lőttétek szinte TK-ra (bíráló adminnak küldöm a reportot). Lőttök fűre-fára, viszont ha a jelöletlen NNI-s autóra rápötyögnek egy golyót, felvagytok háborodva.
Erre azt tudom mondani, hogy itt semmi okod nem volt arra, hogy kioltsd az életét, illetve arra sem volt ok(otok), hogy az előbb említett civil srác G osztályát szétdaráljátok.
Más lenne a helyzet, ha láttad volna, hogy a srác épp flankelni készül téged... Látod, hogy a lövöldözés helyszínéről elindul egy kocsi mögéd, azt megérteném... De jelen helyzetben (a videóitok alapján) egy random megjelent kocsiból kiszálló srácot lőttél le.