Immacolata Boschatti ---> Trombitas

• Thread starter Thread starter huey
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 323
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

huey

maganyos.oroszlan
2024. 08. 23.
102
148
18
LS karakter
javier.bienvenida
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Immacolata Boschetti
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Trombitas
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Érmekét oldalának elhanyagolása, helytelen birálat
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Mint ez a feltöltött logrészletben is látszik, Trombitás csak az adminügy alatt lévő felek egyikét hívta discordra, továbbá a későbbiekben sem említette szándékát arra, hogy nekem is fel kellene mennem, ezt a linkelt kép is bizonyítja.

Az egész dolog úgy kezdődott, hogy az új frakció, nevezzük őket nevén a Miraglia frakció ATM-et kezdett fúrni a Tierra Robadai benzinkúton ahova kiérkezve felmértem a helyzetet, több nagykaliberes, mellényes személyt láttam, köztük az ATM fúró is ugyan ilyen öltözetben volt látható. Kint kettő személy futkosott, illetve egy személy fúrta az ATM-et. Ezek után én nyitottam elsőként tüzet, arra a személyre aki fúrta az ATM-et, aki ebbe bele is halt.

Későbbiekben meghalt még egy személy, mire közelebb futottam az egész dologhoz, már ott volt Trombitas, aki lestop-olta az RP-t. Itt kialakult az adminügy, az adminügyről a logot a bíréló admin fogja megkapni, mdc információk és egyéb dolgok miatt. A logban minden információ megtalálható arról, hogy miért is kaptam a szankciómat.

Hozzátenném, hogy Trombitas folyamatosan próbálta ferdíteni a dolgokat az egész adminügy alatt, de ez a logban majd látható lesz.

Több hozzáfűznivalóm nincs, várom a bírálatot.
További szép estét.

Szia nyugodtan feljöhettek volna váróba ti is, a szankciódat jogosan kaptad mint amint azt el is mondtam neked. [↳ Tűzparancs csak akkor adható ki, ha a célpont előtte már lőtt a rendvédelemre. ezt a szabálypontot szegted meg]

Szia nyugodtan feljöhettek volna váróba ti is, a szankciódat jogosan kaptad mint amint azt el is mondtam neked. [↳ Tűzparancs csak akkor adható ki, ha a célpont előtte már lőtt a rendvédelemre. ezt a szabálypontot szegted meg]
Szia, itt az a gond, hogy továbbra sincs semmi köze a tűzparancsnak és ATM-nek egymáshoz. Egy talpig felfegyverkezett, mellényes fickót lőttem ki aki mellett még kettő fegyveres szaladgált, nyilvánvaló hogy azt fogom lelőni, aki egyhelyben áll. Továbbá csak a biráló adminnak fogok választ nyujtani.
Azért nem mentünk discordra mert minket NEM kértél meg.
További szép estét.

Hali, mivel en is erintett vagyok az ugyben, csak annyit fuznek hozza, hogy minket sem hivott discordra csak lusta voltam videot vagni es kerdeztem meg e mutathatom-e megosztasban amire korrekten azt mondta gyertek varo. Eszetekben nem allt jonni nektek dc-re csak ezzel akarod rossz fenyben feltunteni trombitast, lehetoseg adott volt ugyanugy nektek tehat nem ertem, hogy ezt miert fujod folyamat. :)

• Kedvelés
Reactions: Enrico
Szia, itt az a gond, hogy továbbra sincs semmi köze a tűzparancsnak és ATM-nek egymáshoz. Egy talpig felfegyverkezett, mellényes fickót lőttem ki aki mellett még kettő fegyveres szaladgált, nyilvánvaló hogy azt fogom lelőni, aki egyhelyben áll. Továbbá csak a biráló adminnak fogok választ nyujtani.
Azért nem mentünk discordra mert minket NEM kértél meg.
További szép estét.
De ez egyebkent inkorrekt lelovod pont azt az embert aki a script es a minigame miatt magatehetetlen tehat semmit sem tud ellened reagalni se megvedeni magat ez eleve egy undorito dolog plusz nem hinnem, hogy ez barhol igy mukodik. Itt legalabb az lett volna korrekt, hogy rank losz es szolunk neki ic, higy fejezd be mert lonek rank es akkor nincs ez a vita vagy ott elmentek mellettunk kocsival es ha mi nyitunk elsore tuzet akkor vissza lottok. Plusz ahogy lattam messzirol is titeket egy civil dodge demonnal lehettetek vagy mivel amire en miert lonek esz szeruen ha eltunt utana egybol ebbe gondolj bele.

Ja es hozza teszem, hogy paran orulhettek pd-sek, hogy azert nem kaptatok szankciot Trombitastol, mert egy emberen 3-4 nagykaliber volt az is aztan nagyon realis dolog x kaliberbe jottok ki.

• Kedvelés
Reactions: fodilo és Enrico
Nos, megjöttem a bírálatommal.

Reflektálva erre - "Érmekét oldalának elhanyagolása" - Adminügyről készült logot elolvasva arra a döntésre jutottam hogy mind a két fél kellő képpen meg lett hallgatva és ki tudta fejteni az álláspontját!

Helytelen bírálat pedig nem történt, mivel a szerver szabályzat kimondja hogy "-A rendőr csakis felszólítás után lőhet kivéve, ha a célpont már előbb tette azt, fegyvertelenre lőni szigorúan tilos." Értem én hogy fegyver volt a hátán az ATM fúrónak de addig amíg nem lő rád az adott személy vagy nem cselekszik úgy hogy az életed veszélybe lenne, addig várj ki pásztázd a terepet esetleg kapjátok el máshogyan!

Értem én hogy számodra az volt a probléma hogy ők felmentek discordra de te nem, érthető a problémád viszont az esély adott volt hogy te is felmenj. Az ok pedig amiért felmentek az a bizonyíték megtekintése képernyő megosztásban jelen esetben ez elfogadható.

A panasz jogtalan az adminisztrátor nem hibázott!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.